cum sa repar greselile
-
0 0......buna.................................................................................................................................................................................
Acest mesaj a fost editat de către eve2011: -
pai cu atatea aventuri , de ce ai vrea sa fii considerata o fata serioasa?

pai, tu o faci si te stie tot satul?
ce treaba e asta?

Acest mesaj a fost editat de către sorell: -
Nu ai decat sa te cobori la nivelul barfelor. Oamenii chiar daca barfesc spun un fapt real. Ai facut-o tu o tragi. Asta nu inseamna ca trebuie sa faci in continuare ceea ce ti-a facut rau. Opreste-te. Lasa-i sa vorbeasca fara sa ramai afectata si cu timpul lumea o sa uite si o sa-si indrepte atentia spre altcineva. Daca tu le alimentezi barfa e normal ca ei sa continue. Incepe a fi o fata serioasa si o sa vezi ca totul se va schimba.
-
eve2011 said:Buna seara . Va scriu pt ca nu mai supor situatia in care am ajuns. Sa va spun pe scurt..dupa o relatie serioasa m-am cuplat cu un baiat din cercul meu de prieteni.Nu a durat mult relatia si ne -am despartit , dar am continuat o perioada sa ne intalnim doar pt sex. El le-a spus prietenilor ( baietilor din cercul nostru de prieteni ) .Acum baietii imi tot fac apropouri si etc..eu le consider glume dar deja devine mult prea stresant. Plus ca fosta lui iubita ma barfeste pe la toate cunostintele ei .In afara de baiatul asta asta am mai avut o aventura si tot asa au iesit vorbe . Si cum vorba se duce am cam ajuns sa fiu barfita de lume. Nu mai suport sincer..ce pot sa fac pt pur si simplu nu sunt considerata o fata serioasa .
2 alternative (in afara de aia cu schimbare de prieteni):
1.
lanseaza si tu zvonul ca nu mai vrei sex cu baieti din grupul ala. ai facut cu 2 si ambii o au mica, asa ca nu vrei sa mai incerci
2. schimbi sexul si rusinea se transforma in reputatie. c-asa-i la romani -
eve2011 said:Buna seara . Va scriu pt ca nu mai supor situatia in care am ajuns. Sa va spun pe scurt..dupa o relatie serioasa m-am cuplat cu un baiat din cercul meu de prieteni.Nu a durat mult relatia si ne -am despartit , dar am continuat o perioada sa ne intalnim doar pt sex. El le-a spus prietenilor ( baietilor din cercul nostru de prieteni ) .Acum baietii imi tot fac apropouri si etc..eu le consider glume dar deja devine mult prea stresant. Plus ca fosta lui iubita ma barfeste pe la toate cunostintele ei .In afara de baiatul asta asta am mai avut o aventura si tot asa au iesit vorbe . Si cum vorba se duce am cam ajuns sa fiu barfita de lume. Nu mai suport sincer..ce pot sa fac pt pur si simplu nu sunt considerata o fata serioasa .
Este o vorba romaneasca... cat mai departe de casa ca altfel... miroase...
Fara aventuri la serviciu, cu vecini, prieteni, sau persoane conexe acestor raporturi, pt ca intotdeauna ies vorbe.Tu stii cat de importanti sunt prietenii tai, depinde si cum vb si cate motive au sa vb. Poate ar fi bine sa-i confrunti, sa pui cartile pe masa. Pana la urma ai fost cu el din ce zici, apoi v-ati desp si ati continuat cu sexul. Intr-un fel e mai onorabil decat sa te fi vazut pt sex cu un altul, necunoscut ... Nu e mare chestie, daca prietenii tai nu inteleg si continua discutiile, atunci nu merita, reorienteaza-te!
-
cum sa repar greselile....NU LE MAI FACE
-
eve2011 said: El le-a spus prietenilor ( baietilor din cercul nostru de prieteni ) .Acum baietii imi tot fac apropouri si etc..eu le consider glume dar deja devine mult prea stresant. Plus ca fosta lui iubita ma barfeste pe la toate cunostintele ei .I
Sa inteleg ca tu vrei sa pastrezi astfel de "prieteni"? Pentru?