Romince maritate cu musulmani

•  
    • 42 mesaje
    22 Feb 2011, 16:40
    19 10

Buna. Sunt noua pe eva.ro. Am citit majoritatea comentariilor la diferite subiecte si probleme ale fetelor si am gasit citeva romincute casatorite cu arabei si care se plingeau de problemele pe care le au dupa ce s-au casatorit. Ma, acuma nu vreau sa fiu eu cea rea si a dracului, dar cind s-au maritat si au dat cu batul ca trec la religia musulmana, nu au gindit?? !! Am vazut o gramada de cazuri - daca mi le-ar fi povestit cineva, nu as fi crezut- cu ochii mei. Dar tare mindre erau cind le aducea arabu' cite un parfum sau mai stiu eu ce cadou....Nu pot sa inteleg....

•  
    • 1832 mesaje
    22 Feb 2011, 17:05
    15 4
    fiecare isi alege drumul lui in viata, iar noi nu avem nici un drept sa le criticam daca vin sa se planga mai tarziu tot ce poti face sa le spui o vorba buna si nimic mai mult! La fel e si cu femeile care se complac intr-o casnicie in care sunt maltratate samd ... lista poate continua cu exemple asemanatoare ... fara suparare evelyn!
  •  
    • 42 mesaje
    22 Feb 2011, 17:12
    4 8
    Maria, nu ma supar. Dar incerc sa le inteleg pe saracele fete.
  •  
    • 42 mesaje
    22 Feb 2011, 17:13
    6 5
    Iar in ceea ce le priveste pe femeile care se complac in anumite situatii, sincer, imi este mila de ele. Cred ca tot timpul poti gasi solutii si nu doar gasi scuze.
  •  
    • 10876 mesaje
    22 Feb 2011, 17:21
    9 4
    Stii, musulmancele de la mama lor, multe ne pling noua de mila.
    Normal ca cele ce nu au de niciunele-aici vorbim de ale noastre-sunt super incintate ca le aduce arabu un parfum, o toala mai acatarii, un kil de aur.
    saracia din pacate impinge foarte multe femei la gesturi necugetate.
    La scoala am 90 la suta musulmance.Si la intrebarea, daca ar fi sa aveti un milon, ce ati face cu el, stii ce au raspuns toate?
    sa avem aur pe noi si-n cur, adinc infipt.
    Daca ele gindesc asa, ce sa mai \zicem de saracele ale noastre?
    la fel cum zicea cineva mai sus, cite nu se complac in casnicii esuate de mult, numa ca o duc bine, sau de gura lumii sau cine stie ce altele..
  •  
    • 7 mesaje
    22 Feb 2011, 17:34
    7 4
    e greu sa fi casatorita cu un musulman, crestina fiind si sa pleci in tara lui, dar daca casnicia se desfasoara in romania si el e oarecum rupt de islam atunci nu e chiar asa de nasol. am o prietena care e casatorita cu un arab si se inteleg foarte bine, au niste afaceri impreuna si chiar le merge super. acuma na, sunt musulmani si musulmani, depinde ....
  •  
    • 121 mesaje
    22 Feb 2011, 20:02
    15 2
    Si la noi sunt femei care sufera foarte mult.Nu cred ca toate femeile casatorite cu arabi sunt chinuite. Cate relatii nu s-au schimbat pe parcurs? Si asta indiferent de religie sau rasa.
  •  
    • 4034 mesaje
    22 Feb 2011, 20:24
    20 2

mama are 30 de ani de casnicie cu tata.el musulman,ea ortodoxa.nu s a lasat subjugata si iata ne in romanica noastra cateva surori cu ambii parinti.e valabila faza aia:cum iti asterni asa dormi.

Acest mesaj a fost editat de către creatza23: 13 Sep 2012, 22:49
  •  
    • 267 mesaje
    22 Feb 2011, 20:56
    8 17
    mie mi se par niste "eroine" femeile care se casatoresc cu arabi.eu nu imi pot imparti sotul cu nimeni dapoi cu inca 2 neveste vai doamne...nici nu vreau sa ma gandesc...romancele noastre se casatoresc cu arabei pentru ca sunt cei mai frumosi barbati in cea mai mare parte si e atractie fizica si au si un stil sa te intoarca de sa le cazi la picioare...vine cu un inel imens de aur la tine sa te ceara de nevasta doar nu esti proasta sa refuzi...si cand ajungi la el acasa mai vezi si alte romancute (si nu numai) care au acceptat inelul ,mfofolite pana la degete si care stau la rand sa se culce cu arabelu...si uite asa iti strici viata daca nu stii sa le accepti pe toate.dar daca stai docila si te supui duci o viata extraordinar de frumoasa pentru ca isi iubesc sotiile si le fac pe plac la toate...
  •  
    • 4034 mesaje
    22 Feb 2011, 21:21
    18 1
    voi vorbiti din filme
  •  
    • 1510 mesaje
    22 Feb 2011, 22:41
    9 4
    draculababe sigur vorbeste din filme desi nici acolo n-am intalnit astfel de situatii
    evelyn se terminara problemele din viata ta de te apuci sa le judeci pe cele care se casatoresc cu un musulman?
  •  
    • 267 mesaje
    22 Feb 2011, 22:48
    3 8
    nu vorbesc din filme deloc chiar...am 3 verisoare surori una mai tuta ca cealalta care n-au invatat din greselile celei mai mari si acum sunt toate neveste de arabi care le-a vrajit exact cum am zis eu mai sus...
  •  
    • 42 mesaje
    23 Feb 2011, 07:44
    5 5
    Draculababe sa stiti ca are dreptate. Locuiesc intr-o tara musulmana si am vazut niste cazuri absolut socante pentru mine ca femeie, crestina, independenta si intodeauna o luptatoare, mai ales pentru drepturile femeilor in societate.Dar, de exemplu, rominca, a doua nevasta, locuieste in acelasi apartament cu prima nevasta - care este rusoaica. Ma ...stau si ma gindesc si nu pot intelege ce te face, cafemeie sa accepti genul asta de situatie. Si multe alte cazuri de genul. dar stiti ce?/? A ajuns la concluzia ca o parte dintre ele pur si simpu nu vor sa munceasca si ca solutie se marita, crezind ca arabii le fac si le dreg si le tin in puf....dar nu este asa ........romincele care au avut norocul sa dea peste un arab dornic sa ramina in romanica sunt putine. El este pe teritoriul strain, deci nu se poate manifesta ca la el acasa...
  •  
    • 42 mesaje
    23 Feb 2011, 07:51
    5 6
    miriam1980 said:
    draculababe sigur vorbeste din filme desi nici acolo n-am intalnit astfel de situatii
    evelyn se terminara problemele din viata ta de te apuci sa le judeci pe cele care se casatoresc cu un musulman? n

nu le judec, dar caut sa inteleg situatia. si draculababe chiar nu vorbeste din filme. vad cu ochii mei diferite cazuri si nu stiu cum sa ma comport cu aceste femei - sa le compatimesc sau pur si simplu sa nu deschid subiectul, iar daca ele incearca sa discute despre, mai bine sa tac. Ma, nu stiu ce le fac, dar parca au creierele spalate.Ati vazut tata musulman care taie capul papuselor fiicelor lui pentru ca baiatul de 6-7 ani sa nu vada "femeie'

- adica papusa? Cum ati reactiona voi la o astfel de idee?? Si nu exagerez! Eu am ramas socata si nu am stiut ce sa spun. Sau fata de 4 ani acoperita din cap pina in picioare pentru ca sa nu se uite barbatii la ea si sa o doreasca. Sunt situatii intilnite de mine si nu stiu cum sa reactionez....

•  
    • 42 mesaje
    23 Feb 2011, 07:56
    5 5
    kathy_70 said:
    Si la noi sunt femei care sufera foarte mult.Nu cred ca toate femeile casatorite cu arabi sunt chinuite. Cate relatii nu s-au schimbat pe parcurs? Si asta indiferent de religie sau rasa.

Ai dreptate. Si la noi sunt cazuri si cazuri, dar macar ai libertatea de a pleca de la el, divort...dar la musulmani cam greu mai ales daca ai si copii. Au dreptul sa te omoare. Si inca majoritatea cred in idee. Daca esti la ei in tara. Daca esti in romania sau europa se comporta ca niste mielusei. Dar eu cred ca tine de religie. pedeapsa cu moartea, maltratarea femeii, pedepsirea, sunt inca in actualitate la arabi.Am intilnit un arab care mi-a zis ca visul lui este ca toti europenii sa gaseasca acea cale spre adevar si sa devina musulmani si atunci sa vedem noi, femeile crestine ce inseamna educatia...ma...mi-a venit sa il scuip si sa ii spun ceva de ma-sa...dar m-am abtinut...

•  
    • 42 mesaje
    23 Feb 2011, 08:00
    11 2
    mikizda said:
    Stii, musulmancele de la mama lor, multe ne pling noua de mila.
    Normal ca cele ce nu au de niciunele-aici vorbim de ale noastre-sunt super incintate ca le aduce arabu un parfum, o toala mai acatarii, un kil de aur.
    saracia din pacate impinge foarte multe femei la gesturi necugetate.
    La scoala am 90 la suta musulmance.Si la intrebarea, daca ar fi sa aveti un milon, ce ati face cu el, stii ce au raspuns toate?
    sa avem aur pe noi si-n cur, adinc infipt.
    Daca ele gindesc asa, ce sa mai \zicem de saracele ale noastre?
    la fel cum zicea cineva mai sus, cite nu se complac in casnicii esuate de mult, numa ca o duc bine, sau de gura lumii sau cine stie ce altele..

Musulmancele, ca femei, ne urasc pe noi, europencele si incearca sa ne copie. Marea majoritate, nu toate. Dar sunt rele prin felul lor de a fi. Asa se nasc. rele. rautacioase, scandalagioaice. am avut acum 2 saptamini un incident cu una....mi-a reprosat ca nu i-am dat prioritate in trafic in conditiile in care ea avea stop. A zis ca ea este araboaica si ca eu trebuie sa fi oprit masina. I-am zis sa chemam politia si sa verificam ce inseamna acel semn mare, rosu, pe care scrie stop...

•  
    • 42 mesaje
    23 Feb 2011, 08:02
    4 1
    creatza23 said:
    mama are 30 de ani de casnicie cu tata.el musulman,ea ortodoxa.nu sa lasat subjugata si iata ne in romanica noastra 3 surori cu ambii parinti.e valabila faza aia:cum iti asterni asa dormi.

Creatzo ai fost norocoasa iar mama ta foarte desteapta ca a stat in Romania. Tot respectul.  

•  
    • 761 mesaje
    23 Feb 2011, 11:07
    5 0

Titlul este eronat,trebuia sa scrieti romance casatorite cu arabi,ca vad ca numai despre ei vorbiti.Musulmani sunt si de alte nationalitati.Eu cunosc musulmani turci si nu sunt ca musulmanii din filmul Clona.Sotiile lor muncesc,sau nu,la alegerea lor si isi continua scoala,daca vor(sunt cateva,care mai mult de 8 clase nu aveau,inainte sa ii cunoasca).Multe dintre ele fac cate 2,3 facultati.Arabii despre care vorbiti sunt din cei care traiesc dupa traditie,iar fetele care suporta,probabil ca nu au ce face(fete sarace,care nu au unde sa mearga) si atunci se complac in situatie.Aaa,iar chestia cu turbanul,deobicei il poarta numai cele care vor sa exceleze,in rolul de femeie casatorita cu musulman,sau dintre cele mai in varsta.

Acest mesaj a fost editat de către Authentic: 23 Feb 2011, 11:08
  •  
    • 7967 mesaje
    23 Feb 2011, 11:22
    14 4
    Eu am o relatie de 5 ani cu un musulman, nu l-am cunoscut in Ro, ci in tara lui...Este un om de milioane asa cum sunte multe alte mii de arabi! Generalizarea nu-si are locul!
    Evelyn, conduc de ani de zile aici, chiar foarte mult pt ca asta este natura jobului meu, dar nu am intalnit niciodata o persoana de origine araba care sa-mi spuna ca are prioritate din cauza rasei sau a nationalitatii. Cred ca locul tau este intr-o tara din EU, pt ca aici daca vezi numai partea rea a lucrurilor..este mai bine sa nu stai.. Romancele alea fericite in casniciile cu musulmani de ce nu le vezi? Ca doar sunt destule...Si nu numai romance. Primul meu sot a fost roman, un dobitoc de mare calitate! Asa ca nu generalizati!
  •  
    • 42 mesaje
    23 Feb 2011, 12:28
    8 6
    salmarose said:
    Eu am o relatie de 5 ani cu un musulman, nu l-am cunoscut in Ro, ci in tara lui...Este un om de milioane asa cum sunte multe alte mii de arabi! Generalizarea nu-si are locul!
    Evelyn, conduc de ani de zile aici, chiar foarte mult pt ca asta este natura jobului meu, dar nu am intalnit niciodata o persoana de origine araba care sa-mi spuna ca are prioritate din cauza rasei sau a nationalitatii. Cred ca locul tau este intr-o tara din EU, pt ca aici daca vezi numai partea rea a lucrurilor..este mai bine sa nu stai.. Romancele alea fericite in casniciile cu musulmani de ce nu le vezi? Ca doar sunt destule...Si nu numai romance. Primul meu sot a fost roman, un dobitoc de mare calitate! Asa ca nu generalizati!

Salmarose, draga, eu nu cred in romince fericite casatorite cu musulmani si departe de europa. Este apa de ploaie. Din toate romincele casatorite cu arabi, nu cred ca am vazut una intr-adevar fericita. Sau poate pentru unele fericirea este sa ai ceva de pus pe masa, ca de acest lucru unii arabi se ocupa...mincare frate ca in rest pauza.......Si da, mi s-a intimplat ceea ce am spus asa ca....daca nu ai patit-o, nu vorbi. Probabil te acoperi cu abaya si vrei sa pari din comunitatea lor . Uite ca nu ma acopar si nici nu ma imbrac indecent. Si inca ceva ce nu inteleg: ce va fac astia ma, ca in momentul in care treceti la musulmani parca sunteti cu totul alta persoana....va rugati de nu stiu cite ori pe zi si vreti sa pareti minorosite.Uite ca eu asta nu inteleg. Sau poate voi chiar credeti ceea ce va spun astia ca atunci cind treci la musulmani ti se sterg toate pacatele..... Da, stiu ca am fost putin dura.....Scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni....Pur si simplu este o curiozitate...