indesirea parului
-
25 Oct 2011, 03:560 0
in urma unei diete drastice mi-a cazut parul cu radacina, acum am un pic de chelie. As vrea sa stiu ce as putea sa fac sa fie mai des ?
-
25 Oct 2011, 13:05Buna! Iti pot recomanda o masca pentru problema ta cu ulei de masline(2 linguri),ulei de ricin(2 linguri),2 galbenusuri de ou si 2-3 catei de usturoi pisati. La ulei nu trebuie respectata cantitatea si nici la usturoi, depinde de cat ai tu nevoie pentru a aplica in intregime. Usturoiul este foarte bun,e practic ingredientul minune. Aplici amestecul la radacina parului si masezi usor. Poti folosi masca 1-2 ori pe saptamana,dupa cum ai timp si e bine sa lasi sa actioneze macar 4 ore apoi clatesti si iti speli parul cu sampon. O prietena a folosit-o dupa ce a slabit foarte mult si i-a cazut parul. Acum e mult mai sanatos,mai stralucitor si mai des. Iti doresc multa rabdare si ai incredere ca vei scapa de problema asta. :*
-
31 Oct 2011, 06:49
salmarose said:
Mergi la doctor...Am fost acum cativa ani si mi-a spus ca daca mi-a cazut cu radacina nu are ce sa imi faca, mi-a dat totusi o lotiune si am incercat-o dar nimic
-
31 Oct 2011, 06:50
lavinia24 said:
Buna! Iti pot recomanda o masca pentru problema ta cu ulei de masline(2 linguri),ulei de ricin(2 linguri),2 galbenusuri de ou si 2-3 catei de usturoi pisati. La ulei nu trebuie respectata cantitatea si nici la usturoi, depinde de cat ai tu nevoie pentru a aplica in intregime. Usturoiul este foarte bun,e practic ingredientul minune. Aplici amestecul la radacina parului si masezi usor. Poti folosi masca 1-2 ori pe saptamana,dupa cum ai timp si e bine sa lasi sa actioneze macar 4 ore apoi clatesti si iti speli parul cu sampon. O prietena a folosit-o dupa ce a slabit foarte mult si i-a cazut parul. Acum e mult mai sanatos,mai stralucitor si mai des. Iti doresc multa rabdare si ai incredere ca vei scapa de problema asta. :*Mer si frumos, o sa incerc