crema de epilat pt fata

•  
    • 32 mesaje
    3 Mai 2004, 00:21
    0 0
    Am fire pe fatza de par satene, mici, dar totusi perceptibile. Ce crema epilatoare sa folosesc, ceara ma irita cred si nu pot sa imi permit sa imi distrug fata. Sau alte solutii?
    Va multumesc!
  •  
    • 258 mesaje
    3 Mai 2004, 00:42
    0 0
    Exista pe piata benzi abrazive, pe care le gasesti la orice supermarket sau la unele farmacii....sunt niste benzi subtiri ( impregnate cu o solutie care contine rasina). Costa intre 80 si 100.000 dar te tin aproape un an. Eu le folosesc pentru mustata ( aveam firicele fine de par dar mi se parea inestetic). Prima data le-am folosit asta vara si sunt destul de multumita. In plus, in ambalaj gasesti niste servetele impregnate cu un balsam, pentru a preintampina eventualele iritatii. Sper ca sugestia mea sa iti fie de folos. Sa fii frumoasa!
  •  
    • 32 mesaje
    3 Mai 2004, 01:00
    1 0
    Cum se numesc? merci
  •  
    • 1530 mesaje
    3 Mai 2004, 09:05
    0 0
    Benzi din-astea (parca Streep nu mai stiu cum se numesc) am avut si eu. Adeca inca le am, ca am incercat 1 singura data si am crezut ca ma urc pe pereti. Poate ca nu suport eu durerea, insa a durut ca naiba si tot nu a smult tot ce era de smuls, pluc ca locul a ramas un pic lipicios si iritat ca niaba, chiar si dupa ce am dat cu "balsamul" respectiv, care parca e ulei pur pus
    pe niste servetele.

Acum caut o crema speciala pt fata. Deci... daca tot asta este subiectul postat... stie cineva o crema speciala pt fata? Multaaaaaam
  •  
    • 509 mesaje
    3 Mai 2004, 11:13
    0 0
    ooo, nu...pentru fata niciodata benzi pentru epilat si nici o alta metoda in afara de laser. sigur ca e mult mai scump, dar e singura metoda cu adevarat eficienta si lipsita de riscul de a creste firul tepos. cu ceara, benzi, creme etc. e imposibil sa nu creasca aspru in timp.
  •  
    • 117 mesaje
    3 Mai 2004, 11:53
    0 1
    Maxmara,
    Benzile cu ceara sunt bune, pentru ca smulg firele, care in timp degenereaza.
    Cel mai bine ar fi sa mergi la o cosmeticiana, care te va sfatui cum sa rezolvi problema. In mod sigur si laserul este bun, dar s-ar putea sa fie cam scump.
  •  
    • 46 mesaje
    3 Mai 2004, 13:18
    0 0
    Dar pentru parul de pa maini sunt bune benzile ale de la strep ? ati folosit?
  •  
    • 40 mesaje
    17 Aug 2004, 13:10
    0 0
    Buna!Eu am citit mai de mult intr-o revista ca pentru decolorarea parului de pe fata sa foloseste crema KARAVER.Se gaseste la farmaciile Sensiblu.Bafta!
  •  
    • 1530 mesaje
    17 Aug 2004, 13:52
    0 0
    Sora mea a luat de la un supermarket Nik crema asta (crede-ma, e mult mai ieftina decat la Sensiblu). Este ok, am folosit-o si eu. Chiar ca au trecut 2 saptamani si nu se vede inca. Dar.. nu face decat sa "blonzeasca" firele de par.... io nu le mai vreau la mustata!!!
    Crema are o paletica pt masurare si amestecare si o paletica un pic mai mare pt amestecare. Adeca se masoara o "portie" de crema si una de "praf accelerator" pana se obtine o pasta omogena, se intinde bine pe mustata si astepti 10 sau 15 min. Dai jos crema cu paleta si speli cu apa rece. Important e sa testezi mai intai pe o portiune de pe mana, ca sa nu faci o alergie. Si sa nu te speli cu apa calda sau fierbinte inainte de aplicare, sa nu faci dus fierbinte inainte. Pur si simplu spala zona cu sapun si clateste bine cu apa rece si apoi poti sa aplici. Bafta!
  •  
    • 1 mesaje
    15 Iul 2008, 20:54
    1 0
    va recomand tuturor fetelor si nu numai fotoepilarea!aceste sedinte le fac la Coquette,nu stau sa explic ce inseamna si ce riscuri presupune...este excelenta,permanenta si costisitoare dar daca nu eu platesc sa profit,nu?pot spune doar ca imi iubesc tatalbye Succes
  •  
    • 151 mesaje
    15 Iul 2008, 21:11
    1 0
    E adevarat ca nu este indicata epilarea faciala (cu ceara, benzi)? Cica procedeul in sine slabeste musculatura fetei si in timp, muschii se lasa. Daca stie cineva, poate imi da mai multe amanunte.
  •  
    • 1144 mesaje
    16 Iul 2008, 00:50
    0 0
    Fetelor, pt parul de pe fata nu folositi benzi de ceara, pt ca va faceti mult rau. Cel mai bine e sa vi-l decolorati, insa nu-l smulgeti. Da, la mustata puteti folosi ceara, e chiar indicata, insa la parul de pe fata nu umblati cu ceara. Folositi Blondepil, e foarte bun, decoloreaza perfect si dureaza mult.
  •  
    • 1431 mesaje
    16 Iul 2008, 09:43
    0 0
    Blondepil..........este bun si pt parul de pe mana ?
    Multam '
  •  
    • 1767 mesaje
    21 Iul 2008, 10:22
    2 0
    Din punctul meu de vedere decolorarea firelor/pufului de pe fata nu e o solutie.
    Ramane tot pe fata, pe pielea bronzata se vede urat, in soare se vede si mai urat si nici fondul de ten nu se vede frumos.

Eu folosesc Herbagen:f buna.A m mai folosit Kerave(sau ceva ge genul) si nu mi-a fost buna.
  •  
    • 1767 mesaje
    21 Iul 2008, 10:26
    0 0
    Bineinteles ca visul meu este epilarea definitiva....
  •  
    • 427 mesaje
    21 Iul 2008, 13:05
    0 0
    benzi de ceara de unica folosinta sau vichy.