pirnde casting creme gloss inchis??

•  
    • 340 mesaje
    15 Sep 2007, 19:05
    1 1
    Am inteles ca orice nuanta cumperi de la casting creme gloss, va prinde mai inchis decat trebuie! voi evelor ati folosit asta : e adevarat??

vrea o prietena&vecina de a mea un blond natural (cred ca a spus 700). ea acum e blonda deschis, natural tot blonda e, insa blond inchis ... de abia s-a decis sa faca compromisul sa isi inchida un pic parul la culoare!ii e frica sa nu iasa cumva neagra!
    e adevarat ca prinde mai inchis decat pe cutie?

informatia asta imi treb pt ea...
    acum pt mine, daca vreuna din voi mai are cutia sau tocmai si-a cumparat , scrieti-mi si mie ingredientele de la l'oreal casting creme gloss!! va rog frumos, frumos!
  •  
    • 340 mesaje
    15 Sep 2007, 19:07
    3 0
    si scuze la titlu am vrut sa scriu "prinde" si din pacate nu stiu sa dau edit!! cu speranta ca puteti trece peste greseala, astept raspunsurile voastre!
  •  
    • 136 mesaje
    15 Sep 2007, 19:20
    0 0
    ai grija ca arde parul. eu am renuntat la creme gloss pentru ca asta facea - ardea parul. ea se prezinta f.frumos, iti ia ochii ambalajul, mirosul ametitor dar e nociva, eu asta am constatat la mine. si, da, iese mai inchis pe par decat este pe cutie. eu am iesit de fiecare data mai inchisa decat culoarea de pe cutie. mereu imi spuneam sa renunt la produsul asta, si mai incercat poate-poate...eu zic mai bine nu.
  •  
    • 340 mesaje
    15 Sep 2007, 20:17
    0 1
    ms mult katina!
    o sa incerc sa ii scot din cap ideea cu l'oreal-ul!
    eu folosesc color&soin si ma fac blonda (pana acum nu a suferit deloc parul meu -nu mi l-a ars, nu s-a degradat, creste bine, incepuse sa cada si am corectat imediat cu crema cu petrol). depinde probabil si tipul parului...
    nici color&soin nu contine amoniac si nici rezorcina. insa din pacate contine PPD (o substanta cancerigena). de mult ma bate ideea sa folosesc henna insa nu vreau inca sa renunt la blond.

multumesc mult pt parere!
  •  
    • 9 mesaje
    2 Dec 2007, 14:00
    1 0
    cu cat deschide castingul culoarea parului?

a incercat cineva 810 blondul?
  •  
    • 4411 mesaje
    2 Dec 2007, 14:57
    1 0
    Da prinde mai inchis decat culoarea de pe cutie.Eu o folosesc de cativa ani si nu pot spune ca mi-a deteriorat parul..probabil ca depinde si de textura.

Castingul coloreaza ton pe ton,poate descide un ton daca esti norocoasa.Depinde si de culoarea naturala a parului.Un blond nu va prinde decat pe par natural de culoare deschisa sau peste par vopsit blond..

Satenul inchis iese un negru ,nu profund insa negru..pana se mai duce.Poate intereseaza pe cineva,eu saten folosesc.
  •  
    • 9 mesaje
    2 Dec 2007, 16:15
    0 0
    ms mult de raspuns! culoarea mea naturala e blond mediu spre inchis si as vrea sa am fac cu nuanta aia cu nr 810 .. si nu stiu cum va prinde!

s-a facut o prietena de-a mea saten si a iesit neagra... parul ei nat e un saten mediu. si era vopsita blonda inchis!

mai bine ma vopsesc cu vopsea decat sa arunc banii pe experimente! intelesesem ca are peroxid si ca deschide totusi culoarea...

daca cineva a folosit blond va rog spuneti-mi si mie cum a prins si ce culoarea naturala aveti! ms mult
  •  
    • 150 mesaje
    2 Dec 2007, 16:15
    2 0
    Poate ca iese mai inchis dar persista pe par foarte bine.Eu m-am facut satena peste blond inchis si tine f bine.
  •  
    • 4411 mesaje
    2 Dec 2007, 17:36
    1 0
    Depinde de textura parului probabil,mie nici o vopsea nu mi se mentine bine pe par.Dupa cateva spalari deja se estompeaza considerabil.Iar firele albe le acopar f greu,vopseaua profesionala nu ma ajuta cu nimic..deci depinde de fiecare.
  •  
    • 9 mesaje
    2 Dec 2007, 18:25
    0 0
    offf ma tem ca voi dea banii degeaba!

la mine totul rezista pe par...m-am facut cu vopsea semipermanenta si a durat 2 luni pana s-a luat de tot!!

cand m-am facut prima dat cu vopsea permanenta mi-a tinut intensitatea culorii 8 luni aproape! dar se vedeau radacinile! nu stiu de ce dar pe parul meu totul are aderenta crescuta!

astept cateva zile poate totusi a incercat cinve nuantele de blond! sa fiu super sigura ca prinde...

acum parul meu e blond cu radacini crescute de 9 cm un blond mediu - culoarea mea naturala... as vrea macar sa iasa aceeasi culoare pe toata lungimea parului! si se apropie sarbatorile si treb sa arat bestial ca se intoarce iubitul din tari straine!
  •  
    • 1139 mesaje
    2 Dec 2007, 18:25
    1 0
    Eu am folosit Casting,de vreo cateva ori si,sincera sa fiu nu a avut repercusiuni nocive asupra parului meu.Daca as fi observat vreo schimbare negativa,cu siguranat as fi renuntat.Parul meu l-a acceptat foarte bine,dandu-i un aspect sanatos.Tin sa mentionez ca am inceput sa ma vopsesc de un an de zile si am folosit numai gama l'Oreal,pana acum.Eu sunt satena si de aceea am optat pentru culori apropiate parului meu,fara a opta pentru schimbari radicale.Ceea ce ma multumeste la Casting,este faptul ca nu contine amoniac,acopera bine firul de par,iar nuantele sunt dragute.Intr-adevar ies mai inchise decat cele de la vopselele obisnuite.Totusi,nuanta"Marron glacè",la care m-am oprit ultima data,a iesit exact ca pe cutie.Mi-a placut foarte mult.Cu siguranta o voi mai incerca.Totusi,as dori sa testez si produsele Garnier,intrucat am auzit destule"Eve"multumite.Mult succes!
  •  
    • 723 mesaje
    2 Dec 2007, 19:53
    0 1
    Numai vopseaua permanenta poate deschide parul,cu 3-4 tonuri.Casting,creme este doar un nuantator,deci nu va deschide parul,ci il va nuanta.
  •  
    • 9 mesaje
    3 Dec 2007, 00:44
    0 0
    am fost azi in real si m-am uitat si la compozitia castingului si scrie clar ca are si peroxid ,, deci practic dupa mintea mea ar trebui sa si decoloreze ... pe siteul lor spune ca decoloreaza cu un ton... parul meu la varfuri e blond deschis foarte deschis iar la radacini e un blond mediu (cred) pt ca nu e o diferenta urata .. nu arat de parca nu m-as fi vopsit sau neingrijita! dar nu sunt coafeza sa stiu daca este 1 ton sau 2 sau 3 intre ce am eu natural si ce imi doresc sa obtin!

m-am vopsit ultima data cu o vopsea care nu decolora mai mult de 2 tonuri si mi-am luat un blond (sandy blonde se numea). mi s-a parut mie extrem de deschis insa s-a dovedit a fi mai inchis decat aveam eu parul vopsit in prealabil. deci toata lumea imi spune ca sunt blonda iar eu neg adevaraul
    parerea mea e ca sunt un blond mediu... si am multe dubii daca sa imi iau casting sau nu,,,

dar cum am mai spus ... astept cu speranta in suflet ca va intra o eva sa spuna ca folosit blond si sa imi dea detalii!

multumesc tuturor ca mi-ati rasp! va pup! sa fiti frumoase!
  •  
    • 4411 mesaje
    3 Dec 2007, 00:49
    0 0
    Peste vopsea nu are cum sa-ti deschida nuanta,doar pe par natural deschide un ton,nimic mai mult.
  •  
    • 723 mesaje
    3 Dec 2007, 13:52
    0 0
    Mai,eu sunt satena si nu ma pot face blonda decat cu vopsea.Daca tu esti blonda natural,iti poti lua nuantator,dar nu te astepta la cine stie ce rezultate.Poti folosi cu incredere,recital preferance,sau exellence creme,amandoua de la L'oreal.Eu m-am vopsit ani de zile cu ele,si nu mi s-a deteriorat parul,dimpotriva este super .Am inceput sa folosesc placa si acum da,pot spune ca este un pic uscat,dar in nici un caz de la vopsea.Parerea mea,despre casting creme,este ca poate fi folosit doar ptr a nuanta si atat.
  •  
    • 108 mesaje
    4 Dec 2007, 14:59
    0 0
    Laurie, prietena ta poate face un test pe o suvita, pentru ca rezultatul poate sa difere de la o persoana la alta.
  •  
    • 10 mesaje
    30 Apr 2008, 21:48
    0 1
    mie imi place foarte mult casting crene gloss.momentan sunt vopsita cu 535 chocolat si mi-a prns k p cutie,iar inainte eram saten inchis,culoarea mea naturala.oricum eu va recomand cu caldura aceasta vopsea...parul e mult mai moale,mai stralucitor si are niste reflexii superbe.