l'oreal Casting Creme Gloss

•  
    • 3158 mesaje
    15 Apr 2007, 13:19
    1 1
    a incercat-o cineva?prinde culoarea sau e apa de ploaie?m-ar interesa o vopsea buna pt par,m-am saturat de garnier si alte minuni
  •  
    • 2081 mesaje
    15 Apr 2007, 13:31
    1 1
    chiar ieri m-am vopsit...m-a surprins placut. A acoperit firele de par albe, insa ma asteptam la mai mult luciu, sincer...dar ma gandesc ca si parul meu este un pic cam obosit de la atatea suvite si poate ca efectul nu poate sa fie chiar atat de evident.
    Eu am suvite blonde si vopseaua le-a acoperit in totalitate! Oricum, eu o sa ma fac si de acum inainte tot cu casting creme gloss, pare mai mult decat ok. Sa vad acum cat rezista la spalari...
  •  
    • 13910 mesaje
    15 Apr 2007, 13:49
    1 0
    tocmai l-am pus pe par.....sint curioasa
  •  
    • 3158 mesaje
    15 Apr 2007, 15:48
    1 0
    si eu sunt curioasa, dar cineva spunea ca nu prinde deloc culoarea..hmmm.Ma duc sa caut nuante de blond
  •  
    • 77 mesaje
    15 Apr 2007, 15:50
    0 0
    e superrrrrrrr!

eu am folosit blond si am fost mai mult decat incantata! aceeasi culoare de la radacina pana la varfuri! si luciu e bestial de 2 saptamani sunt vopsita si are acelasi luciu ca-n prina zi! mai mult decat atat de cand am folosit-o parul meu e mult mai sanatos! are un aspect natural!
    cea mai tare vopsea de pe piata!

nu veti regreta! pup u all si fiti frumoase in continuare!
  •  
    • 1063 mesaje
    15 Apr 2007, 15:59
    0 0
    mai cum naiba prinde la voi ca eu sunt la al doilea tub ,m-am facut aseara si iara n-a prins decat niste reflexe asa dar nu s-ar spune ca m-am vopsit
    prima oara am folosit un blond si a 2-a oara un saten deschis f aproape de culoarea pe care o aveam..chiar e parul meu nebun?
  •  
    • 1166 mesaje
    15 Apr 2007, 16:14
    3 1
    ma sperii!!! eu sunt facuta cu henna acum vreo luna..daca nu prinde nici la mine? si eu sunt si obsedata de par...mi-e frica sa nu-l stric cu atatea chimicale. poate cineva sa-mi zica si mie daca contine vreo una din substantele astea...paraben, aluminium, paraffine liquidum, dimethicone (sau alti ingredienti ce se termina in thicone), sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfate, Ammonium laureth sulfate, BHT, BHA, EDTA, Carbomer, Etidronic acid, PEG, PPG, DEA, MEA, Triclosan, Glycereth(+chiffre), Laureth(+chiffre), 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, 5-Bromo-5-Nitro-1,3-Dioxane, Formaldehyde, Iodopropynyl, Aluminium Chlorydrate ou Chlorohydrex ou Sesquichlorohydrate ou Zirconium Trichlorydrex GLY, Benzalkonium Chloride, Benzethonium Chloride, Benzophenone ???? va rog mult!!!!
  •  
    • 13910 mesaje
    15 Apr 2007, 16:34
    0 0
    alexutza, parca ai fii reclama!

a prins, e adevarat, foarte bine -am luat blond-, dar unde o fi luciul ala nemaipomenit? -parca este mai lucios cind ies de pe mina coafezei. eu zic ca merita. (sa vedem la a cita spalare isi pierde nuanta) a....balsamul miroase naspa rau (asa mi se pare mie)
  •  
    • 3158 mesaje
    15 Apr 2007, 16:37
    1 0
    voi care sunteti blonde,spuneti-mi va rog,sunt mai multe nuante de blond la creme gloss?eu am vazut numai una pe site-ul loreal si aia era aurie,nu imi placea Exista vreun blond argintiu?of,abia astept sa mi-o cumpar!
  •  
    • 1166 mesaje
    15 Apr 2007, 16:41
    1 0
    sunt 3 noante de blond dintre care doar 832 e mai deschis
  •  
    • 3158 mesaje
    15 Apr 2007, 16:42
    1 2
    ooooo,pai acum am citit pe net ca rezista pana la 28 de spalari!deci nu e permanenta?!nu mai imi trebuie
  •  
    • 13910 mesaje
    15 Apr 2007, 16:42
    0 0
    eu am ales culoarea exact dupa catalog - are oglinda si vezi ce culore ti se potriveste cu nuanta parului tau
  •  
    • 77 mesaje
    15 Apr 2007, 16:44
    2 0
    si mie mi s-a parut ca suna a reclama mesajul meu dupa ce l-am postat dar asta e parerea mea sincera! eu am cautat de fapt altceva de la l'oreal, nuanta 6.3 care e pe site-ul se afara dar la noi nu exista si am gasit nuanta "blond" de la casting care seamana cat de cat cu ce cautam eu. la inceput eram in dubii pt ca auzisem ca e mai mult nuantator decat vopsea. acum insa sunt convinsa ca va fi singura vopsea pe care o voi folosi de acum inainte. raman fidela.
  •  
    • 3158 mesaje
    15 Apr 2007, 16:44
    0 0
    chiar rezista numai 28 spalari sau am citi eu gresit?eu ma spal zilnic pe cap...
  •  
    • 1166 mesaje
    15 Apr 2007, 16:47
    0 0
    mie mi se pare mult 28 de spalari..asa scrie pe toate vopselele permanente
  •  
    • 13910 mesaje
    15 Apr 2007, 16:47
    0 0
    chestia asta cu 28 de spalari eu nu o cred la nici un fel de vopsea, de marca...
  •  
    • 3158 mesaje
    15 Apr 2007, 16:53
    0 0
    eu nu prea inteleg..adica dupa 28 de spalari incepe sa iasa culoarea sau numai 28 de spalari rezista?Daca scrie pe vopsea ca e permanenta,inseamna ca tot iese la spalat?
  •  
    • 3158 mesaje
    15 Apr 2007, 16:57
    0 0
    eu,de exemplu, ma vopsesc numai la radacina de cand ma stiu,nu pe tot parul pt ca e decolorat deja.
  •  
    • 2081 mesaje
    15 Apr 2007, 19:25
    0 0
    pai, la mine e asa: daca ma spal o data la doua zile, atunci inseamna ca ma tine cam doua luni. Sunt curioasa de rezultate. Din pacate, am aruncat cutia si nu stiu daca contine ceva "aiurea". Insa mi-a iesit exact culoarea pe care o cautam: ciocolata!! Acum mi-am pus in cap o maioneza (galbenus de ou si ulei de masline) pentru luciu si hranirea firului de par. Asa cum va spuneam, l-am cam stricat cu suvitele mele...sper sa il fac din nou sanatos. Oricum, o sa folosesc tot aceasta vopsea de la Loreal. Imi place!
    si adresa site-ului: www.lorealcasting.ro
  •  
    • 3158 mesaje
    16 Apr 2007, 00:16
    1 1
    multumesc muuuult!cred ca eu nu prea intelesesem cum sta treaba cu vopseaua permanenta,acum e totul clar