creme epilatoare

•  
    • 359 mesaje
    6 Iul 2003, 18:23
    0 0
    Ce creme epilatoare ati folosit voi? Care vi s-au parut bune si care nu?
  •  
    • 2 mesaje
    8 Iul 2003, 15:56
    0 0
    este buna crema Veet ,dar mai bine sa folosesti aparat epilator
  •  
    • 359 mesaje
    11 Iul 2003, 00:33
    0 0
    da....intradevar epilatorul e mult mai bun pentru picioare...dar pentru zona bikineilor? Crema epilatoare e cea mai comoda in aceasta zona...nu?
  •  
    • 4 mesaje
    15 Iul 2003, 19:07
    0 0
    eu am folosit chiar de curand crema-spuma la tub de la STREEP...mi s-a parut buna si pretul a fost bun
  •  
    • 5 mesaje
    12 Sep 2003, 15:02
    0 0
    Am folosit crema depilatoare VEET si mi se pare extraordinara! Pur si simplu nu mi-a venit sa cred ce eficienta este (am mai folosit si altele, dar fara rezultat).Eu am folosit din aceea pt piele sensibila.
  •  
    • 4 mesaje
    12 Sep 2003, 16:03
    0 0
    vroiam sa folosesc si eu Veet sa vad cum e, dar prietenele mele mi-au spus ca nu merita...Am inteles ca nu dureaza decat vreo 4 zile.E adevarat?
  •  
    • 790 mesaje
    16 Sep 2003, 11:32
    0 0
    desi am un braun silk-epil, eu una folosesc crema depilatoare FARMEC. imi inlatura parul, iar pretul...nici nu mai vorbesc. ce-mi trebuie mai mult?
    singurul dezavantaj este ca parul trebuie sa fie putin mai lung ca sa il ia, dar cred ca e valabil pt toate cremele epilatoare. daca voi stiti altceva, spuneti-mi si mie.
    la cat mai putin par!pe corp!
  •  
    • 790 mesaje
    16 Sep 2003, 11:36
    0 0
    si am incercat si o alta crema, de 3 ori mai scumpa, cu miere si nu mai stiu ce, italiana, nu mai stiu cum se numea, si nici macar nu mi-a luat tot parul.am ramas cu smocuri de par. asa ca ... nu intotdeauna ce-i mai scump e si mai bun...bine, era mai scumpa probabil pt ca e importata. la ei, probabil e la acelasi pret cu farmecul la noi...