rivalid

•  
    • 4 mesaje
    7 Oct 2002, 14:51
    0 0
    am citit mesajele in legatura cu caderea parului si as vrea sa intreb daca cineva a folosit rivalid eu am luat o cutie si nu simt nici un efect cica trebuie sa urmez o cura de 3 luni.
    as vrea sa intreb daca a luat cineva 3 luni pastilele si daca a avut vreun rezultatva multumesc si va pup
  •  
    • 49 mesaje
    7 Oct 2002, 15:23
    0 0
    La fiica unei colege a dat rezultate bune cura. Ea a luat 1 luna si a respectat dozajul recomandat de ei. Acum depinde de ce iti cade parul, Revalid nu poate face minuni in toate cazurile.
  •  
    • 4 mesaje
    8 Oct 2002, 12:11
    0 0
    multumesc,cred ca am sa urmez cura cel putin o luna,si apoi sa m-ai vedem,oricum iti multumesc,ciao
  •  
    • 15 mesaje
    9 Oct 2002, 10:20
    0 0
    Fira, tine cont si de faptul ca Revalidul face sa creasca parul in toate zonele cu par, adica sa nu te trezesti ca iti creste barba (glumesc), sau mai stiu eu ce! Stiu pe cineva careia i-a crescut parul din mustata; suna oribil, dar asta e realitatea.
  •  
    • 11 mesaje
    23 Iul 2003, 20:03
    0 0
    Dragelor, va pot spune ca si eu am folosit Revalid si rezultatele au fost foarte bine. Am tinut cura de 3 luni si dupa un an am mai reluat-o o data. Am fost multumita de rezultate (nu-mi mai cadea, a crescut foarte mult si a devenit sanatos si stralucitor)si fara efecte negative (pilozitate excesiva in zonele nedorite).Vi-l recomand cu incredere.
  •  
    • 560 mesaje
    24 Iul 2003, 14:48
    0 0
    chiar exista riscul de a-ti creste par peste tt, mai bine incearca cu tratamente naturiste: urzici, gaz...nu le stiu care sunt dar daca vei cauta pe internet vei gasi multe solutii incercate si cu rezukltate bune.
    si astfel vei trata local;.
  •  
    • 359 mesaje
    25 Iul 2003, 01:54
    0 0
    eu am folosit acu cativa ani revalid 2 luni si nici un rezultat inafara de o ingrasare brusca. eu nu ma ingras...adica cat sunt atata raman oricat as manca si orice as face...insa revalidul m-ia dat peste cap regula asta...m-am ingrasat de nu e adevarat...nu ma mai incapeau pantalonii...eu am noroc ca slabesc usor deci am dat jos grasimea depusa repede.
    deci repet: inafara de ingrasat nici un rezultat!
  •  
    • 45 mesaje
    25 Iul 2003, 14:26
    0 0
    Am luat si eu Revalid 3 luni dar rezultatele nu mi s-au parut spectaculoase. In fine eu am luat cate 3 tablete pe zi, deci zece zile dintr-o luna. Acum s-ar putea ca eu sa fi gresit . Nu stiu exact dc trebuia sa iau 3 cutii pe luna , in loc de una cum am facut eu. Farmacista nu a stiut sa-mi spuna exact. Poti sa incerici ,dar nina are dreptate incearca treburile naturiste, de ex: poti sa faci impachetari lae parului cu galbenus de ou, ulei de ricin sau masline si eventual vitamina A.
    Stai cu el pe cap cam 3-4 ore.
  •  
    • 139 mesaje
    27 Iul 2003, 20:53
    0 0
    Eu am luat exact cît si cum trebuia si nu au avut nici un efect.
    Mai bine te duci la un dermatolog sa-ti dea sa faci niste analize, sa vezi daca nu cumva ai lipsa de ceva(fier).
    Mie asta mi-a dat doctorul sa fac, si în loc de o lipsa de fier, care ar fi cauzat lipsa parului, eu am prea mult fier. Iar asa plecînd de la concentratia prea mare de fier am descoperit ca la mine caderea parului era de natura medicamentoasa - de la un tratament cu retinol.
    Acum iau un medicament: Cystine B6 si o sa mai iau doi ani.
    Am încercat toate leacurile pe care le-am gasit pe internet: cu usturoi, gaz, tinctura de ardei iute si tot ce am gasit.
    Am sa încerc de mîine sa iau cîte o lingurita de drojdie de bere pe zi - care s-ar parea ca face bine atît pentru par cît si pentru ten datorita continutul mare de vitamina B si de alte minerale si micro-elemente.
  •  
    • 281 mesaje
    1 Iul 2004, 23:34
    0 0
    E adevarat ca te poti ingrasa de la medicamentul asta? Sau ca determina cresterea parului unde nu trebuie???
  •  
    • 450 mesaje
    2 Iul 2004, 11:26
    0 0
    Eu am luat Revalid o luna (3 cutii) si am facut in acelasi timp masaj cu GEROVITAL H3 - tratament pentru par - cu gaz - (o luna jumatate/ de 2 ori pe saptamana) si de atunci nu-mi mai cade parul aproape deloc. Nu stiu de la care, dar eu cred ca de la GEROVITAL H3.
    Nu m-am ingrasat de la Revalid iar mustati aveam si inainte, deci nu-mi pot da seama daca are acest efect in cazul in care nu ai.
  •  
    • 1 mesaje
    5 Iul 2010, 12:48
    0 0
    fetelor sigur ingrasa ca vreau sa ia si eu ca nu ma ingras deloc
  •  
    • 231 mesaje
    5 Iul 2010, 13:32
    0 0
    parul de pe corp nu e cumva infl de hormoni?
    daca da, ce treba are revalidul?
  •  
    • 1767 mesaje
    5 Iul 2010, 14:38
    0 0
    Ai grija! O sa ajungi la 100kg si o sa arati ca o maimuta in 2 luni...
  •  
    • 171 mesaje
    5 Iul 2010, 17:11
    0 0
    Buna,
    eu ti-as recomanda sa incerci sa-ti schimbi alimentatia. e foarte importanta chiar si pentru par. pentru stoparea caderii parului iti adaug un link unde poti gasi info care sa te ajute:

http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=24&sid=62725ab0114c2d3f1820baf90d35c197
  •  
    • 189 mesaje
    5 Iul 2010, 19:58
    0 0
    Buna,si eu am facut acest tratament,si a avut un efect uimitor(am dat banii degeaba)acum nu stiu ce sa spun depinde si din ce cauza iti cade.