Bioderma - Sensibio D.S.
-
0 0A folosit careva dintre voi aceste produse? E vorba de un gel de curatare si o crema de intretinere, pentru ten cu probleme de iritare - cica contine climbazole, element activ in combaterea Malasseziei Furfur, fung asa zis vinovat de dermatita seboreica.
Well, a folosit cineva? pot sa le folosesc pe un ten gras seboreic? - ca, vezi doamne, asta e baza pe care s-a dezvoltat dermatita mea.
Pe farmacista e inutil sa o intreb, produsele se afla intr-o singura farmacie din oras, si tipa cred ca habar n-are.
Daca aveti experientza cu Sensibio DS, shoot! -
eu am gelul de curatire si e destul de bun , cateodata imi da senzatia ca usuca umpic tenul dar nu stiu daca e din cauza gelului sau a faptului ca nu beau suficienta apa

in orice caz e soap si perfume-free , eu zic ca e superok in comparatie cu alte geluri de curatire dp piata
pe cutie scrie : purifying cleansing gel for sebo-squamous skins associating localised squames and redness,particularly on irritated and oily zones : wings of nose , eyebrows, forehead , chin -
Delphina scuze ca nu ti-am raspuns vis-a-vis de "tratamentul" pe care il folosesc si de care spuneam ca e ok.
De vreo cateva saptamani mi-am cumparat produse Sebium de la Bioderma (cea pt tenul gras) incurajata fiind si de ceea ce a spus Angelito despre ele si vreau sa iti spun ca si medicul dermatolog mi le-a recomandat.
Eu sunt f incantata.Eram disperata pt ca o luase razna fata mea de vreo 1/2 de an.Acum situatia s-a schimbat.Crema matifianta e pt mine super.In sfarsit nu imi mai luceste fata in halul ala(eu am un ten gras,incarcat cu puncte negre).
Si mi-am mai cumparat un sapun cu sulf pe care il dolosesc dimineata.
O sa imi fac un pic de curaj sa incerc si Retin-A-ul desi medicul mi-a recomandat Smoodermul. -
aytana, multumesc de raspuns!
sa stii ca am sa ma reprofilez si eu pe bioderme.
in sfirsit o aparut si la mine-n oras, deocamdata o sa imi iau Sensibio DS, si o sa imi iau si crema matifianta. Cum ii zice? Sebium matifiant? Crema in tubuletz de 40 ml, cu oarece galben pe ambalaj?
Cred ca o sa imi iau chiar azi...sper sa fie, ca Sensibio DS nu va fi decit pe comanda.