Bioderma - Sensibio D.S.

•  
    • 1090 mesaje
    13 Apr 2005, 17:25
    0 0
    A folosit careva dintre voi aceste produse? E vorba de un gel de curatare si o crema de intretinere, pentru ten cu probleme de iritare - cica contine climbazole, element activ in combaterea Malasseziei Furfur, fung asa zis vinovat de dermatita seboreica.
    Well, a folosit cineva? pot sa le folosesc pe un ten gras seboreic? - ca, vezi doamne, asta e baza pe care s-a dezvoltat dermatita mea.
    Pe farmacista e inutil sa o intreb, produsele se afla intr-o singura farmacie din oras, si tipa cred ca habar n-are.
    Daca aveti experientza cu Sensibio DS, shoot!
  •  
    • 1222 mesaje
    13 Apr 2005, 17:55
    1 0
    eu am gelul de curatire si e destul de bun , cateodata imi da senzatia ca usuca umpic tenul dar nu stiu daca e din cauza gelului sau a faptului ca nu beau suficienta apa
    in orice caz e soap si perfume-free , eu zic ca e superok in comparatie cu alte geluri de curatire dp piata
    pe cutie scrie : purifying cleansing gel for sebo-squamous skins associating localised squames and redness,particularly on irritated and oily zones : wings of nose , eyebrows, forehead , chin
  •  
    • 1090 mesaje
    13 Apr 2005, 18:01
    0 0
    multumesc. tu ce fel de ten ai? ai vreo problemutza incit ai apelat la produsele acestea?
    te mai intreb ceva: cit au costat? aproximativ.
  •  
    • 1222 mesaje
    13 Apr 2005, 18:09
    0 0
    am tenul mixt si cosuri pe ici pe colo
    gelul costa in jur de 350 de mii si are 200 de ml
    btw nu contine parabeni ca tot vad ca se discura pe forum pe tema asta
  •  
    • 1090 mesaje
    13 Apr 2005, 18:37
    0 0
    pai parca nici nu exagerat de scumpe...sunt altele si mai si, plus ca asta e si la 200 ml.
    e grozava faza cu non-parabenii, ca tocmai ce citesc si eu pe forum si consult siteuri si-mi vine sa arunc toate produsele ce am
  •  
    • 1090 mesaje
    13 Apr 2005, 18:40
    0 0
    uan mor queshtion, Victorio:

nu-ti amplifica productia de sebum? ca stii cum is astea, cu doua taisuri: cica is matifiante, antiseboreice, si cind colo stimuleaza glandele sebacee, tocmai din cauza ca se vrea sa se reprime sebumul. asa am patit eu cu normaderm si cu multe altele, de fapt
  •  
    • 1222 mesaje
    13 Apr 2005, 18:47
    0 0
    nu pot sa mi dau seama exact
  •  
    • 1090 mesaje
    13 Apr 2005, 23:29
    0 0
    uaaaaaaaau
  •  
    • 664 mesaje
    14 Apr 2005, 11:10
    0 0
    Delphina scuze ca nu ti-am raspuns vis-a-vis de "tratamentul" pe care il folosesc si de care spuneam ca e ok.

De vreo cateva saptamani mi-am cumparat produse Sebium de la Bioderma (cea pt tenul gras) incurajata fiind si de ceea ce a spus Angelito despre ele si vreau sa iti spun ca si medicul dermatolog mi le-a recomandat.
    Eu sunt f incantata.Eram disperata pt ca o luase razna fata mea de vreo 1/2 de an.Acum situatia s-a schimbat.Crema matifianta e pt mine super.In sfarsit nu imi mai luceste fata in halul ala(eu am un ten gras,incarcat cu puncte negre).
    Si mi-am mai cumparat un sapun cu sulf pe care il dolosesc dimineata.

O sa imi fac un pic de curaj sa incerc si Retin-A-ul desi medicul mi-a recomandat Smoodermul.
  •  
    • 1090 mesaje
    14 Apr 2005, 11:37
    0 0
    aytana, multumesc de raspuns!
    sa stii ca am sa ma reprofilez si eu pe bioderme.
    in sfirsit o aparut si la mine-n oras, deocamdata o sa imi iau Sensibio DS, si o sa imi iau si crema matifianta. Cum ii zice? Sebium matifiant? Crema in tubuletz de 40 ml, cu oarece galben pe ambalaj?
    Cred ca o sa imi iau chiar azi...sper sa fie, ca Sensibio DS nu va fi decit pe comanda.
  •  
    • 664 mesaje
    14 Apr 2005, 12:59
    0 0
    Mult succes delphina.
    Sa ai grija pt ca angelito spunea ca Sebium-ul este pt ten gras si tu parca spuneai ca nu te incadrezi pe acolo.
  •  
    • 1222 mesaje
    14 Apr 2005, 13:59
    0 0
    ce razi mah delfino ?
    am zis ca nu stiu exact fiindca in afara de sensibio d.s mai folosesc si alte produse ptr ten , care amplifica oarecum secretia de sebum si nu stiu de la care e
  •  
    • 1090 mesaje
    14 Apr 2005, 15:48
    0 0
    Aytana, ma incadrez, si inca cum!!!
    Cu seboreea am eu probleme, cosuletzele le mai ascund sub corector, da fatza slaninoasa, hm, nu prea am cum s-o camuflez

Victorio, ma rideam si io, asa. Da' las' ca data viitoare nu mai rid, bine?
  •  
    • 1090 mesaje
    14 Apr 2005, 15:50
    0 0
    Aytana, nu mi-ai zis care e crema aia buna pt tine. Sebium matifiant, la 40 ml, in tub alb cu galben?
  •  
    • 1222 mesaje
    14 Apr 2005, 17:23
    1 0
    delfino poti sa razi cat poftesti dar vezi ca rasul amplifica secretia de sebum
  •  
    • 1090 mesaje
    15 Apr 2005, 00:24
    0 0
    victoritzo, am retinut, da' ce sa ma stiu face, ca dupa ce citii mesajul tau iara m-o apucat