Fa ca totul sa fie "special" de Ziua Indragostitilor

Dragostea se simte la tot pasul, o inspiram, o simtim si vrem sa o pastram pe veci in inimile noastre. Ziua de Sfantul Valentin ne da din nou tarcoale. Nu uita nimic...
Dragostea se simte la tot pasul, o inspiram, o simtim si vrem sa o pastram pe veci in inimile noastre. Ziua de Sfantul Valentin ne da din nou tarcoale. Nu uita nimic pentru ca aceasta zi sa fie si sa fii cu adevarat "speciala". Vor exista inimioare rosii, flori si declaratii de dragote fara sfarsit pe data de 14 februarie?

Pentru a-l ajuta pe Cupidon sa-si arunce sagetile cu si mai multa inflacarare, ti-am pregatit cateva lucruri de care vei avea nevoie pentru ca Ziua Indragostitilor sa fie relaxanta, sexy si speciala. De la ceea ce vei purta la aceasta intalnire deosebita, la sfaturile pentru relatia ta si pana la cum sa pregatesti o cina romantica, vei gasi tot ce-ti doresti pentru a-ti pune toata inima in ceea ce vei face de Sfantul Valentin. Speram sa-ti placa!

1. Cum si pentru ce te imbraci


Daca barbatul special din viata ta vrea sa te invite in oras in seara zilei de 14 februarie, probabil ca deja te gandesti la cum sa te imbraci. Daca va pregatiti sa dansati in aceasta seara speciala, opteaza pentru culori vii si accesorii indraznete pentru a te simti in forma si pentru a fi sigura ca ochii lui se vor fixa pe tine.

Daca iesiti doar pentru a savura un cocktail, alege haine care sa-ti dezgoleasca pielea in cel mai senzual mod cu putinta: corsetul sau rochia cu bretelute iti va scoate in evidenta decolteul, in timp ce o fusta crapata pe o parte sigur ii va capta intreaga atentie.

In ceea ce priveste cina romantica, vestea cea mare este ca motivele florale sunt cele mai cochete in astfel de situatii. Imprimeurile marunte arata o natura delicata si emotiva, pe cand cele mari sugereaza o fire pasionala. Daca rochia ta este plina cu flori, asorteaza un sacou simplu, iar tocurile inalte sunt o necesitate in acest caz. Incearca tocurile colorate in roz pal cu poseta asortata pentru a face adevarate furori.

Daca planuiti o giugiuleala pe randul din spate al salii de cinema, probabil nu iti vei dori sa fii prea eleganta. Alege o camasa in culori pastelate asortata la cea mai buna pereche de jeansi pe care ii ai si un top din satin sau dintr-un material cat mai matasos la atingere. Nu ocoli tocurile inalte care iti lungesc picioarele si cerceii stralucitori care te vor ajuta sa-ti scanteieze ochii in timp ce veti analiza filmul la o ciocolata calda in continuarea serii.

2. Bauturi in culorile iubirii


Sampanie roz, briza de mare, cocktail-uri cu zmeura si capsuni, vin rosu; lista bauturilor de Sfantul Valentin - cele mai multe roz sau rosii - este nesfarsit de apetisanta. Ce iti doresti de la un cocktail pentru indragostiti?
Ultimul lucru pe care ti-l poti dori de la o bautura este sa fie atat de tare incat sa te arunce inapoi in pat inca de la inceputul acestei seri. Alege cu mare atentie, pentru inceput, bauturile slab alcoolizate si cocktail-urile usoare. Fereste-te si de cele foarte acide care te vor lasa fara respiratie sau cu un puls foarte ridicat.

3. Analizeaza felicitarea pe care o primesti


Este doar o simpla felicitare, nu? Este o cale simpla pentru iubitul tau de a-ti spune cat de mult te iubeste, de a alege cuvinte frumose de dragoste si de a-si arata partea romantica.

Problema este ca, oricat de mult ai incerca sa te convingi ca ziua de Sfantul Valentin nu este atat de importanta, speri totusi ca iubitul tau iti va trimite o felicitare - sexy sau grobiana, nostima sau dragastoasa, obisnuita si copilaroasa - sau macar vrei sa vezi daca isi va aminti sau nu de acest lucru.

Cu putina intuitie, poti deslusi ce fel de relatie aveti privind alegerea pe care a facut-o atunci cand a cumparat felicitarea si chiar poti descoperi cheia sentimentelor sale in interiorul plicului roz plin cu inimioare care te asteapta in mijlocul buchetului cu trandafiri.

4. Ar fi potrivit sa faci pasul cel mare?


Il iubesti si vrei sa va casatoriti - acest lucru inseamna ca ar trebui sa-i oferi ceva mai mult decat o felicitare pentru a-i face o astfel de propunere. Pare o idee fantastica si deosebit de romantica, dar este si foarte periculoasa in acelasi timp. Ar putea sa cada in bratele tale strigand "da, da!", dar, la fel de bine, ar putea sa alerge o mila distanta in sensul opus lasandu-te sa te simti ca o fraiera.

Inainte de a face un astfel de pas, ar trebui sa tii seama de mai multi factori. Sa-l ceri in casatorie pe un barbat ar putea fi cea mai traznita si romantica idee, dar gandeste realist. Daca ai un partener pe care il cunosti de putina vreme, ar trebui sa te gandesti foarte bine ca dragostea nebuna sa nu fie suficienta pentru o casnicie, iar daca ii faci o astfel de propunere unui partener cu care esti impreuna de foarte mult timp, s-ar putea sa-i provoci accelerarea pulsului si inrosirea fetei subit, si chiar startul unui tic nervos. Totul in viata este un risc, dar ar trebui sa minimalizezi acest risc asigurandu-te ca si partenerul tau este pe aceeasi unda cu tine.

In nici un caz nu incerca sa-i faci o astfel de propunere in public, oricat de sigura ai fi de sentimentele iubitului tau. S-ar putea sa se simta manipulat si jenat si este foarte posibil sa-ti intoarca spatele. In acelasi timp, ar putea sa se simta presat sa spuna "da" din cauza oamenilor care il privesc si sa evite spunand ceva de genul "nu sunt sigur, vorbim mai tarziu intre patru ochi".

Daca esti pregatita sa-ti asumi orice risc, analizeaza urmatoarele intrebari:
- este fidel relatiei cu tine?
- se gandeste la casatorie ca fiind ceva mai mult decat o bucata de hartie?
- poate discuta despre acest subiect fara nici un fel de retinere?
- are o parere buna despre femeile care fac propuneri barbatilor sau considera ca este un teritoriu exclusiv masculin?

5. Poate fi Ziua Indragostitilor un adevarat dezastru?


Felicitari, flori, cina romantica - asta inseamna pentru tine ziua de Sfantul Valentin? Sau este mai degraba un motiv in plus sa fii stresata, invidioasa si urland de dezamagire? Daca ziua de 14 februarie pentru tine inseamna un adevarat dezastru, atunci nu esti singura.

Ai trecut poate de varsta cand ziua de 14 februarie era inconjurata de o aura magica, pastrand ceva din atmosfera sarbatorilor de iarna sau a aniversarilor. Acum, face parte din categoria acelor lucruri pe care "trebuie sa le faci". Poate ca sunteti romantici, dar poate ca nu, dar stiti ca nu aveti de ales. Va puteti pacali unul pe celalalt spunandu-va ca este aberant sa dati banii pe tot felul de prostioare comercializate pe trotuar, dar vine acea zi si daca nu primesti nici macar o felicitare, simti cum se asterne o atmosfera apasatoare intre voi, iar Cealalata Jumatate este tocmai buna de taiat cu cutitul. A venit si Ziua cea Mare odata cu Dezamagirea cea Mare.

Aceasta este adevarata problema a Zilei Indragostitilor. Ca toate Zilele Mari, ne lasa cu gustul amar al dezamagirii ca nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor tale.  Ati trait vreodata sentimentul acela ingrozitor de gelozie cand la birou incepea sa soseasca un intreg cortegiu de buchete cu flori... pentru celelalte fete?

L-ai aprobat din toata inima atunci cand ti-a explicat ca decat sa dea o groaza de bani pe florile care se ofilesc in cateva zile, a preferat sa-ti cumpere o pereche de cercei, facand astfel o adevarata "afacere". Bineinteles, ii dai dreptate, dar asta nu te va impiedica sa te simti ranita in adancul sufletului de faptul ca ii lipsesc gesturile romantice ale iubirii dincolo de calcule si analize.

Ai aflat ca sotul prietenei tale i-a oferit acesteia o bijuterie foarte scumpa sau o vacanta la Paris - nu-i asa ca ai evitat sa-i mai vorbesti pana la sfarsitul lunii?
Daca ai trait macar una din aceste experiente neplacute in anii trecuti, ia masuri. Anul acesta trebuie sa te inarmezi cu tot ceea ce trebuie pentru ziua de 14 februarie: felicitari, buchete de flori, cadouri, rezervare la restaurant pentru o cina romantica, etc. Anunta-l ca i-ai pregatit o mare surpriza pentru Ziua Indragostitilor si iti va raspunde la fel.

6. Cum sa-ti gasesti Valentinul la birou


Daca simti ca dragostea ar trebui sa-ti dea si tie tarcoale de Sfantul Valentin si intentionezi sa-i trimiti o felicitare colegului chipes de la birou, nu o scrie inainte de a citi urmatoarele sfaturi:
- analizeaza mai intai ce fel de relatie ai cu acea persoana. Sentimentele sunt reciproce? Ai primit un raspuns pozitiv in timpul schimbului de priviri pentru a afla ca nu ii esti total indiferenta?
- daca acesta nici nu te-a remarcat ca existi si tu ii trimiti o felicitare, acest gest s-ar putea sa te faca sa te simti vulnerabila si expusa. Ai grija sa nu fii dezamagita.
- te-ai gandit la urmarile acestei relatii? Iti doresti cu adevarat o relatie la birou cu persoana respectiva? Tine seama si de posibilitatea ca aceasta poveste sa se sfarseasca repede. Cum vei face fata situatiei?
- daca alegi sa ramai in anonimat, nu poti fi sigura ca acesta nu va da in vileag intamplarea si ca toti colegii nu vor nascoci tot felul de barfe.
- daca vrei sa faci doar un gest frumos, alege posta. O felicitare lasata pe birou cand nu te vede nimeni, oricum dovedeste ca aceasta a fost scrisa de cineva din interior.

Poti folosi mijloacele comunicarii moderne, cum ar fi mesajele pe telefonul mobil sau mail-urile, dar o felicitare este cu mult mai romantica. Si "romantism" este cuvantul cheie al Zilei Indragostitilor. Aceasta zi speciala poate fi un extraordinar pretext pentru a-ti asuma orice fel de risc si pentru a face primul pas catre o poveste de dragoste. Si astfel, nu se stie niciodata ce se poate intampla!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod