Piese esențiale de lenjerie de Valentine’s Day de la SevenSins.ro

Anul acesta, piesele de lenjerie din dantelă, satin sau sifon sunt secretul tău, pe care să îl dezvălui partenerului în seara de Valentine’s Day, într-un cadru romantic și pasional. Colecția de lenjerie pentru Valentine’s Day de la SevenSins.ro aprinde pasiunea în cuplu în noaptea în care sărbătorim iubirea mai mult ca oricand.Dantela se află în topul preferințelor bărbaților atunci când vine vorba despre lenjerie intimă. Studiile arată că 30% dintre domni își imaginează piese din dantelă atunci când se gândesc la lenjeria intimă ideală.

Potrivite oricărei siluete, piesele de lenjerie din dantelă sunt seducătoare și provocatoare. Indiferent dacă alegeți roșu incandescent sau negrul plin de mister, seturile de lenjerie din dantelă de la SevenSins.ro asigură ingredientele unei seri pline de pasiune.
Pentru a stăpâni cu adevarat arta seducției, femeile trebuie să poarte lenjerie provocatoare în primul rând pentru felul în care le face să se simtă, pentru plăcerea proprie de a se simți atractive și pentru încredere în ele.

Materialul de lenjerie intimă considerat cel mai plăcut la atingere de către femei este satinul. Colectia SevenSins.ro pentru Valentine’s Day propune o diversitate de piese din satin, care răsfață simțurile și dau o stare de bine pentru o seară plină de romantism alături de partener.

Detaliile lenjeriei purtate în noaptea de Valentine’s Day trebuie să atingă perfecțiunea. Cusăturile fine, dantela cu modele florale care acoperă în mod misterios pielea, satinul fin sau chiffon-ul ușor transparent vor aprinde pasiunea în cuplu de Ziua Îndrăgostiților și nu numai.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod