Ziua Îndrăgostiţilor, de tot râsul! 5 felicitări deloc sexy cu care să-ţi sperii iubitul

Ok, sunt convinsă că ai dat astăzi peste tot felul de articole romantice despre Ziua Îndrăgostiţilor, care ţi-au mers direct la inimă. Acum, ce zici să ne mai şi amuzăm puţin? Dacă eşti

Ok, sunt convinsă că ai dat astăzi peste tot felul de articole romantice despre Ziua Îndrăgostiţilor, care ţi-au mers direct la inimă. Acum, ce zici să ne mai şi amuzăm puţin? Dacă eşti ticisită de sfaturi despre cum să-ţi surprinzi plăcut iubitul, ce-ar fi să afli şi cum poţi să-l sperii puţin? :)) Asta dacă faci parte din tabăra femeilor care iau în râs sărbătoarea importată de la americani.

Cadoul meu special pentru tine, evident, importat şi el de la americani, cu ocazia sărbătorii de „Valentine’s Day” vine chiar acum:

1.

Iubire canibală

“Eşti suficient de dulce, încât să te mănânc”, se poate citi pe felicitare. Ce poate fi mai sexy decât o asemenea ameninţare?

2. Efecte adverse ale  iubirii

“Mi-ai provocat o adevărată alergie”, se vrea a fi o declaraţie pasională, dar te duce, mai degrabă, cu gândul la urticarie. Nu că imaginea n-ar fi destul de explicită.

3. Bestialitatea, o nouă formă de romantism?

Văcuţa spune “Iubeşte-mă”, iar domniţa din spatele ei se întreabă: “Oare pot să te aduc şi pe tine în genunchi?” Ce poate fi mai bizar de atât?

4.

O mărturisire şocantă

“Îţi vine să crezi sau nu!! Sunt moartă!” Noroc că felicitarea este desenată şi pe verso: “După tine.”

5. Inimi la grătar, care mai doreşte?

Bărbaţii ar prefera carnea roşie la grătar, în formă de inimioare, în locul banalelor bomboane de ciocolată, nu crezi?

Credit foto: www.babble.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod