Vorbe "murdare" printre cearşafuri de mătase...

Bine ai venit la cursul de "dirty talk"!
Stai în pat lângă iubitul tău, iar aroma pielii lui îţi invadează simţurile. Te apropii mai mult de el şi îi respiri în ureche, îi săruţi uşor lobul, muşcându-l suav din când în când, cobori apoi pe gât şi simţi că vrei să îi vorbeşti "dirty"...
 
Ţi-ai dorit vreodată să îţi dezlănţui latura sălbatică vorbind murdar iubitului tău în timpul unui act sexual, dar nu ai găsit curajul necesar sau nu ai ştiut cum să iniţiezi acest fapt?
 
Iată un curs care vine în ajutorul începătoarelor în ale dirty talk-ului. Îţi prezint câteva tipsuri despre respiraţie, mişcările corpului, sunete şi fraze incitante. Mai important este cum rosteşti cuvintele decât ceea ce spui! Şi nu uita: lasă-ţi imaginaţia să îşi facă de cap!  

Relaxează-te! Intră în joc...

 
La prima încercare, vorbitul murdar cu partenerul poate fi destul de incomod. Pentru a elimina o parte din această jenă iniţială, povesteşte-i partenerului despre ideea ta de a experimenta, precum şi limitele la care vrei să te raportezi. Aceasta din urmă este pentru a evita o reacţie negativă a iubitului tău în cazul în care "sari calul".
 
Crearea unei stări de spirit senzuale este esenţială pentru a fi capabilă să îţi arăţi latura obraznică. Pune un CD cu Barry White sau orice muzică te face să te dezlănţui, să te mişti provocator, apelează la trucurile care te fac să te simţi foarte bine şi gata de acţiune. Nu uita: important este cum spui, nu ceea ce spui, pentru că uneori cele mai murdare cuvinte rostite cum trebuie pot avea un efect incredibil asupra iubitului tău... Ce să mai vorbim despre gradul de excitaţie?

Ohhh... respiraţia... ahhh


Stabilizarea respiraţiei tale este destul de importantă pentru a exista o distincţie între felul în care vorbeşti în mod normal şi atunci când vorbeşti murdar. Ai putea începe prin imitarea respiraţiei adânci pe care medicul te pune să o realizezi când îţi ascultă plămânii. În cazul în care te decizi să respiri pe gură, ţine-o întredeschisă, relaxată.
 
Viteza respiraţiei ar trebui să fie coordonată mişcărilor corpului, preludiului şi actului sexual. Dacă faci dragoste în mod senzual, respiraţia ar trebui să fie lentă, iar dacă eşti pe cale să imiţi un iepure sălbatic care face sex, respiraţia va fi, evident, mai rapidă, sacadată.
 
După ce ai stabilizat ritmul respiraţiei, acordă o atenţie deosebită sunetului respiraţiei tale. Cel mai important este ca, atunci când expiri, sunetul să fie unul care să se piardă uşor... Dacă respiraţia rămâne pe un singur ton, aceasta ar putea părea bruscă şi forţată. Pentru a te ajuta să vizualizezi această tehnică de respiraţie, imaginează-ţi un roller coaster.  

Nu uita de sunete...


Odată ce te simţi confortabil cu această tehnică de respiraţie, poţi începe să scoţi sunete atunci când expiri. Aceste sunete ar trebui să fie, în mod normal, instinctive şi relaxate: "uh", "ah", "oh", "mmmm"... Acum ai voie să deschizi gura mai mult. Dacă nu eşti sigură că aceste sunete îţi ies corect, o regulă bună este să apelezi mai mult la vocale, pentru că unele consoane pot fi "incomode". De exemplu, dacă alegi să scoţi un "Băh" ar putea suna foarte obraznic, dar există riscul ca sunetul scos de tine să semene a behăit de oaie.

Adaugă mişcările trupului...


Mişcările corpului trebuie să fie în perfectă armonie cu respiraţia ta. În mod natural, umerii tăi se vor mişca delicat, în faţă şi în spate, în sus şi în jos. Unduieşte-te, contractă muşchii abdominali, fesierii, ridică-te uşor, lasă-te pradă imaginaţiei şi trăieşte fiecare mişcare. Închide ochii, muşca-ţi buzele, încleştează-ţi mâinile în pielea lui, visează şi lasă-ţi trupul să tremure de plăcere.  
 
Acum ai informaţiile de bază referitoare la dirty talk. În lecţia următoare vei afla mai multe despre cuvintele murdare dintre cearşafuri de mătase... 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod