Virgină până la căsătorie, o modă învechită? Adriana Lima a aşteptat

Într-o lume a aventurilor de o noapte, mai există încă femei, puţine ce-i drept, care hotărăsc să amâne începerea vieţii sexuale până la nuntă. Romantică sau absurdă, această decizie

Într-o lume a aventurilor de o noapte, mai există încă femei, puţine ce-i drept, care hotărăsc să amâne începerea vieţii sexuale până la nuntă. Romantică sau absurdă, această decizie se regăseşte chiar şi printre divele de la Hollywood.

Chiar dacă sexul vinde, mai ales la Hollywood, există câteva vedete care susţin că abstineţa şi castitatea înseamna mult pentru ele şi care au decis să-şi piardă virginitatea odată cu nunta. Lisa Kudrow şi Adriana Lima se numără printre virginele care au aşteptat noaptea nunţii.

Dacă Lisa Kudrow, actriţa din serialul "Friends", şi-a pierdut virginitatea la 31 de ani, când s-a căsătorit cu Michael Stern, Adriana Lima a aşteptat până la 27 de ani. Revista "GQ" a numit-o pe Adriana drept "cea mai voluptoasă virgină", un titlu pe care puţine modele l-ar putea primi. Ea susţine că le-a pus încă de la început foştilor săi prieteni condiţia să nu încerce să o "ispitească". "Viaţa sexuală este potrivită pentru căsnicie. Bărbaţii trebuie să-mi respecte această decizie. Dacă nu o respectă înseamnă că nu mă vor cu adevărat", declara modelul "Victoria Secrets". "Trebuie să rămâi fidel crezurilor tale. Este vorba despre ceea ce îţi convine. Urmaţi-vă propriile valori!", îşi îndeamnă admiratorii vedeta.

A îmbrăcat rochia de mireasă la vârsta de 27 de ani, când s-a căsătorit cu baschetbalistul sârb Marko Jaric. Nouă luni mai târziu, Adriana a devenit mamă. Cuplul, care împreună are doi copii, a anunţat la începutul lunii mai a acestui an că divorţează, după cinci ani de căsnicie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod