Vinovăţia sexuală: suferi şi tu de ea?

Astăzi am o poftă nebună să ascult Madonna şi, printre click-uri, am ajuns, desigur, la melodia "Justify my love". Ascultând vocea senzuală a Madonnei fredonând "Wanting, needing, waiting for

Astăzi am o poftă nebună să ascult Madonna şi, printre click-uri, am ajuns, desigur, la melodia "Justify my love". Ascultând vocea senzuală a Madonnei fredonând "Wanting, needing, waiting for you to justify my love" îmi dau seama că, la femei, sexul şi remuşcările merg mână-n mână!

Doamnelor, aţi aşteptat ca bărbatul de lângă voi să creeze acel context special pentru a face sex cu el, fie că v-a adus flori cu nemiluita sau a acceptat să vă cunoască părinţii mai întâi?

Revenind la Madonna, nu pot să nu mă întreb: este oare necesar ca bărbatul care ne dă târcoale să ne absolve de orice vină (justify) înainte să-l iubim (my love)? Dacă până şi Madonna, sex symbol al ultimelor decenii, "vrea, are nevoie şi aşteaptă" ca bărbatul să o elibereze de vinovăţie, noi ce să mai spunem?

Din copilărie învăţăm că nu e frumos să ne atingem acolo jos (aceste instincte apar la copii de la vârsta de doi ani), iar până în adolescenţă aflăm că deţinem o comoară... virginitatea, pe care scrie, cu majuscule: "NU O PIERDE CU ORICINE!". De aici încep remuşcările, de la primul bărbat, acel tip sensibil şi tandru, care s-a dovedit a fi un băieţel în călduri şi continuă până la cea mai nouă tentaţie masculină, care te îndeamnă să renunţi la valorile tale în favoarea unei aventuri.

Noi, femeile, ne gândim instinctiv la două chestii exasperante: gura lumii şi viitor. Parcă e mai frumos şi mai uşor, din domnişoare, să ne transformăm în doamne. Aşa că amânăm cât mai mult timp să facem sex, iar când actul se petrece, adesea, mai repede decât am estimat, ne simţim atât de vinovate...

Cum se face că bărbaţii nici nu se gândesc să aştepte să facă sex după căsătorie, nici măcar nu asociază sexul cu un păcat? Încă o dată o să zic "Jos pălăria!" pentru solidaritatea care există între bărbaţi! Ei se bat pe umăr cu tovărăşie ori de câte ori marchează o nouă cucerire. Ce facem noi, în schimb? Se pare că nu ne ajung jignirile misogine venite din partea bărbaţilor, drept urmare ne mai bălăcărim şi noi între noi.

Din păcate suferim de vinovăţie sexuală şi singure ne asumăm şi rolul de femeie uşoară, care, din motive necunoscute mie,  nu merită să facă sex din plăcere!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod