Veşti bune pentru lesbiene: A fost inventată jucăria care te lasă însărcinată

Americanca Stephanie Berman a construit un nou tip de vibrator pentru cuplurile de femei care, nu doar că oferă plăcere, ci le şi ajută să devină mame. Inventatoarea dispozitivului Semenette

gfffas

Americanca Stephanie Berman a construit un nou tip de vibrator pentru cuplurile de femei care, nu doar că oferă plăcere, ci le şi ajută să devină mame.

Inventatoarea dispozitivului Semenette a povestit că jucăria sexuală a apărut din dorinţa de a avea un copil cu soţia sa, fără a apela la fertilizarea in vitro. Cuplul de lesbiene dorea ca procesul de reproducere să întărească legătura dintre ele printr-un moment de tandreţe la care să participe amândouă. Astfel, Berman a venit cu ideea creării unei jucării sexuale care imită organul sexual masculin, dar care şi poată îndeplini funcţia de reproducere.
hghg
Vibratorul poate fi achiziţionat cu 140 de dolari şi are forma penis de cauciuc în care se introduce un tub care prezintă la capat o pompiţă. Astfel, în interiorul acestuia se introduce spermă, ca apoi femeia să fie inseminată în timpul unei partide de sex.

"Am vrut să îi ofer soţiei mele o experienţă mai plăcută. Singura opţiune, dacă nu te duci în cabinetul unui doctor, este doar o pompă de bucătărie sau o seringă fără ac", a declarat inventatoare dispozitivului, citată de Daily Mail.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod