Varsta si viata sexuala

De multe ori, ai auzit discutandu-se despre evolutia vietii sexuale a doi parteneri stabili. Cuplurile considera ca nu mai sunt la fel de active pentru ca se cunosc...
De multe ori, ai auzit discutandu-se despre evolutia vietii sexuale a doi parteneri stabili. Cuplurile considera ca nu mai sunt la fel de active pentru ca se cunosc de mult timp, fara insa a lua in calcul si varsta. Dorinta, placerea si comportamentul sexual evolueaza odata cu varsta, dar in mod diferit la femei, fata de barbati. Iata cativa parametri sexuali asupra carora varsta isi spune cuvantul.

Frecventa actului sexual

Studiile au aratat ca barbatii cu varste cuprinse intre 16-20 de ani sunt cei mai activi din punct de vedere sexual. Apoi, activitatea lor scade in mod progresiv. In ceea ce le priveste pe femei, apogeul lor sexual este mult mai tarziu, in jurul varstei de 30 de ani, si isi mentin un nivel constant pana la 50 de ani. In general, atat la femei, cat si la barbati, interesul fata de sex scade dupa aceasta varsta. In mod paradoxal, se pare ca frecventa actului sexual este aceeasi in cazul cuplurilor cu varste cuprinse intre 51 si 65, ca si in al acelora cu varste intre 66-80, desi primii manifesta o dorinta mai intensa.

Satisfactia

Chiar daca interesul si actul sexual in sine scade la barbati odata cu varsta, nu exista nicio diferenta in ceea ce priveste nivelul satisfactiei sexuale, atat cea fizica, cat si cea emotionala. In schimb, aceasta satisfactie pare sa scada la femei cu trecerea anilor.

Comportamentul sexual

Potrivit unei analize asupra vietii sexuale, comportamentul sexual este foarte diferit in functie de varsta partenerilor. In cuplurile cu parteneri trecuti de 30 de ani, se restrang "faptele" cu tenta erotica. La cuplurile tinere, exista un inventar mult mai mare de activitati ale placerii decat la cele in varsta. Se pare insa ca nici cei trecuti de prima tinerete nu omit preludiul.

Sexul la varsta a treia

Chiar si dupa 65 de ani, sexul ramane un aspect important al vietii de cuplu pentru marea majoritate. Aceste cupluri apreciaza mai mult actul sexual decat in tinerete, pentru ca isi cunosc mai bine corpul si partenerul, au mai mult timp, nu ascund nimic si nici nu vor sa demonstreze nimic. In aceasta perioada, creste si importanta preludiului, deoarece acum au nevoie de el si barbatii, nu doar femeile.

La cei varstnici, actul sexual este mai pretuit, pentru ca se dobandeste cu mai mult efort. Psihologii considera ca la varsta de 40 de ani se produce un declic la barbati, o schimbare de natura psihologica, care este cauza dificultatilor erectile. O treime din barbatii care au depasit aceasta varsta se confrunta cu aceasta problema.

Este total falsa afirmatia potrivit careia cuplurile in varsta nu mai au niciun fel de activitate sexuala. Sunt barbati care nu au probleme cu erectia nici dupa 60 de ani. Evident, intalnirile amoroase ale cuplurilor sunt mai rare. Un studiu american arata ca sexul este foarte important si pentru cuplurile de 60 de ani si ca multe dintre ele nu-si incheie activitatea sexuala nici la o varsta mai inaintata.

Inedit

  •  Barbatii care indeplinesc sarcini casnice sporesc armonia in cuplu si au o viata sexuala mai implinita, potrivit unui studiu american. Se pare ca exista o relatie directa intre activitatea menajera pe care barbatii o desfasoara si frecventa actelor sexuale. De fapt, impartirea sarcinilor in casa este asociata unei satisfactii matrimoniale mult mai inalte.
  •  Nu iti face probleme daca ai cateva kilograme in plus! Se spune ca femeile durdulii sunt mai implinite din punct de vedere sexual.
 

Comentarii (41)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 19 Iul 2015, 18:21
    buna

    suntem in varsta avem 65 respectiv 67 de ani sexul dureaza destul 1 ora de fiecare data cu paza cca 5 minute, deabia acum il iubesc, deabia acum nu mi-e teama ca raman insarcinata deabia acum stiu ce inseamna orgasm multiplu, si asta se invata in timp nimeni nu s-a nascut invatat. cu cat inaintezi in varsta sexul este mai frumos pentru ca ai incredere in partener.

    5
    1

  • fara nume pe 2 Ian 2014, 23:13
    sex

    pentru toate domnisoarele virgine care vor sa asi anceapa viata sexuala ma poate gasi pe id meu de mes grigore_boss2000 mai multe discutam pe mes ok cum si ce fel adica va anvat cum si ce fel adica sti voi sa nu ramaneti gravide sa nu va doara prima data

    6
    2

  • sim pe 20 Oct 2013, 01:15
    sex

    Vino Madalina la mine ca te fac eu sa ai orgasm..:)

    2
    1

  • maria pe 29 Sep 2013, 23:25
    am nevoie de un sfat

    am 24 de ani si am o relatie de 3 ani cu un barbat minunat in varsta de 59 de ani,problema e ca nu prea avem activitate sexuala.Uneori simt ca o iau razna,sunt fff nervoasa,si am dureri de cap ingrozitoare astfel incep si certurile.Ne iubim mult dar cred ca nu mai pot continua in felul asta.Am nevoie de un sfat,ce e de facut in situatia asta?va multumesc

    15
    4

  • radu pe 15 Aug 2013, 07:53
    implinirea sexuala

    mia placut fff mult sfatul d-nei elena sint in totalitate de acord cu dinsa ,cititi cu mare atentie si luati exemplul dat ,totul se poate atunci cind estiDOI,documentativa si vb cu partenerii vostrii direct,in tot ceea ce va place ,sau var place sa vi se faca,pt a ajunge ,la un final placut,si nu lasati sa treaca zilele fara sa faceti DRAGOSTE

    14
    6

  • radu pe 15 Aug 2013, 07:38
    sex

    ma numesc Radu,si legat de apetitul d-voastra in general si virsta pe care o aveti,am virsta de 43 de ani ,m-am casatorit la v de 18 ani ,in tot acest timp cu exceptia zilelor de ciclu,nastere,am facut sex cu sotia mea 1 data pe zi,ne simtim fff bine de fiecare data ,atunci ,ma intreb cum la virste ca ale voastre nu aveti chef ;raspunsul e la voi la fiecare in parte ,tratativa cu respect partenerii,iubitii,daruitiva inainte de a cere,fiti atenti unii cu altii ,nu va jigniti,daca vati casatorit nu sinteti proprietate privata ,,puneti dragostea in fata ,si sexul vine pe deasupra,facetiva timp pt a va iubi,ajutativa reciproc,nu lasati sa intervina ,tv-ul ,calculatorul ,motorul,munca,vestimentatia intre voi,voi sinteti cei care domona lucrurile nu ele pe voi ,lasati totul pt iubitele d-voastra sa iubitul d-voastra,si rezultatele nu vor inceta sa apara,va garantez ,ca daca puneti iubirea aproapelui pe primul loc veti reusii cu siguranta

    3
    0

  • fara nume pe 23 Iul 2013, 19:19
    sex total

    buna am 33 de ani si caut si eu o doamna de 40 de ani dornica de sex total id-ul meu de mes este grigore_boss2000

    4
    3

  • anca pe 23 Feb 2012, 14:58
    Orice

    buna tuturor....mam gandit mai bne si dina cauza crizei si lipsei de locuri de munca sa ma apuc de consiliere psihologica pe net....tinand cont ca sunt persoana calificata in domeniu psihologic....hai sa facem intrun fel....cne are nevoie de mne il astept pe id de mess dr_psiho_anca,contra sumei de 1 euro pe cosmote va pot da sfaturi despre orice...

    5
    7

  • iulyboy pe 4 Sep 2011, 12:55
    nepotrivire la pat

    rezolvare am vrut sa scriu scuzati greseala

    2
    3

  • iulyboy pe 4 Sep 2011, 12:53
    nepotrivire la pat

    is cu pretena mea de 1 an impreuna si avem cam o luna de cand neam mutat impreuna.eu am 19 ani si ea 20.problema este ca eu vreau sa facem dragoste de 2 ori pe zi si ea de 2 ori pe saptamana si din cauza asta devin isteic,nervos,ma cert cu ea fara motiv,noaptea nu dorm pentru ca simt ca mi se urca hormonii la cap mai ales cand o tin in bratze.o iubesc foarte mult si ea pe mine la fel si nas vrea sa ne stricam relatzia din cauza asta in schimb simt ca innebunesc.ce rezplvare exista intro astfel de situatie?

    6
    2

  • Lavinia pe 18 Iun 2011, 20:57
    Buna :)

    Am 15 ani in curand fac 16 .As avea nevoie de un mic sfat :D , am intalnit un baiat acum 5 luni care mi-a placut mult , iar acum o luna si ceva ne-am combinat ..Faza e ca imi place la nebunie , iar in urma cu o seara era sa imi incep viata sexuala cu el ...m-am simtit foarte bine : faptul cum ma mangaia , cum ma saruta , cum ma atingea..simteam ca vibrez in bratele lui ...mi-as dori sa mi-o incep , dar nu stiu daca e curiozitate sau daca imi doresc eu asta. Faza e ca eu tin foarte mult la el , sunt indragostita de el ..ba chiar am inceput sa-l iubesc :| ..Desii mama si tatal meu im spun ca sunt mica pentru a avea un prieten , eu ma simt aiurea , pentru ca ma considera un copil , chiar daca sunt . Sunt un copil cu varsta de 16 ani , dar ei ma vad ca pe un copil de 10 ani :( . As avea nevoie de un sfat . Eu ma simt preagatita...ar fi bine daca as face-o ?

    13
    0

  • jon pe 20 Nov 2009, 01:03
    ptr rudolph

    spuneai ceva de sport,activitati samd , care sporesc a[etitul si potenta. poti sa dai niste exemple, te rog.

    14
    3

  • maria pe 10 Iul 2009, 00:46
    nu stiu

    am aproape 16 ani si prietenul meu are 18 si suntem inpreuna de 1 an si 3 luni si am 1 luna de zile de cand am avut primu contact sexual.Si cand sa intamplat asta mia fost foarte frik nu am vrut sa o fac nu avema de gand sa o fac dar intr-o zi mam dus la prietenul meu acasa la care mam dus de foarte multe ori si am fost singuri acasa dar el nu a incercat niciodata si nu mia zis niciodata sa avem relati intime dar in ziua aceia stateam in pat si ma intrebat dak vreau si am zis nu stiu si mia zis ca o sa fie bn nu o sa patesc nimic ptr ca el ma iubeste si mie imi era foarte frik si am facuto dar nu mam stimtit bn deloc ma durut si dupa accea mia fost foarte rau. si de atunci am mai facut doar o data sex cu el si de 3 saptami el imi zice sa o facem dar eu nu pot ptr ca mie jena sa ma dezbrac in fata si sa vb cu el despre sex si toate de genu imi puteti spune ce sa fac sa numi mai fie?Am o mama care mia vb despre toate de cand eram micuta si inca nu stie ca miam inceput viatza sexuala si nu situ cum sa fac sai zic mie frik de reactia pe care o va avea eu mam gandit sa vin cu prietenul meu si sai spunem amandoi ca singura nu am curaj va rog spuneti si mie ce sa fac vreau sfatul unei mame astept :(:(:(:(:(:(:(

    2
    0

  • alessiaeu pe 8 Apr 2009, 20:44
    ....

    multumesc de sfat...ink nu am fakt nimic k prietenul...mi-e tema...as vrea sa o fac dar pur si simplu nu ma simt pregatita:(...nush ce sa fac!!help!

    2
    1

  • miky pe 18 Mar 2009, 18:32
    pt anonim

    depinde de ceea ce simti.uite...eu am 17 ani.am un prieten de 1 an ji 7 luni.abia dupa un an mi-am inceput viata sexuala.nu pot spune k ejti prea mik...dar nu te grabi.s-ar putea sa-ti para raw.nu ai ce sa patesti dar asigura-te k baiatul te iubeste si k nu vrea de la tine dekt acest lucru. pwp ji ai grija d tn:)

    0
    1

  • anonim pe 15 Feb 2009, 19:54
    nush ce sa fac

    am 15 ani si sunt k un baiat de 5 luni jumate....el imi tot bate aproporui despre sex...iar eu nush ce sa fac...nush dak e bine sa o fac sau nu...:(sunt mik??pot patii ceva??nu o sa ma mai dezvolt???explikti-mi si mie va rog

    3
    0

  • florin pe 21 Dec 2008, 08:15
    libidou

    Am 45 ani,sotia are 41;as vrea sa fac sex zilnic insa ea mai rar,e drept ca lucreaza mult,dar ma intreb s-ar putea sa nu-i mai placa de mine ?

    14
    0

  • Dulcyk... pe 18 Nov 2008, 23:07
    oare am facut bn..

    am 15 ani si miam inceput deja viatza sexuala....sunt impreuna cu iubitul meu de 1 an...oare am facut rau k miam inceput viatza sexuala de la aceasta varsta??? se poate intampla ceva rau?????si as ami avea o intrebare.....Stiu k este normal k sanii sa ti se lase si sa fie mai moi dupa ce tiai inceput viat sexuala..dar o sa mai creask?????Vreau si eu niste raspunsurii de la cineva u experienta ...va rogggggg!!!!!!!!

    9
    0

  • didi pe 18 Aug 2008, 16:52
    pt fete

    PozitifKa,iti vor creste sanii dar fi-mea zice ca se vor lasa,si cresc mai ales in timpul sarcinii,uite-te la sanii mamei tale si asa vor fi,dar nu neaparat sa fii la fel de grasa ca ea(mama mea e grasa dar eu am sanii mari ca si ea) iar pt Deea si Georgyka,eu zic sa mai asteptati,sa va mai informati si sa o faceti atunci cnd simtiti ca sunteti pregatite pt ca daca va paraseste iubitul veti simti nevoia sa faceti sex in continuare,nu e de joaca cu asta,trebuie sa treci prin toate fazele pana ajungi sa faci acest pas,iar tu Mora,daca nu te-ai simtit bine nu-i nici o problema,va veti simti bn dar trebuie sa explorati ce va place sa comunicati,sa nu-ti fie jena sa ii spui ca nu e bn!sau se supara?viky,e periculos sa faci dragoste in timpul ciclului te poti infecta,dar nu ramai insarcinata,iar despre calendar eu pot spune ca functioneaza att timp cat esti sanatoasa si nu se produc dereglari,nu inteleg de ce nu vorbiti despre asta cu mamele voastre,fiica mea are 15 ani si stie mai multe decat mine pt ca acum exista informatie peste tot,cumpara multe reviste si stie multe si de la scoala,de ex eu cautam pe net sa aflu cat traieste un spermatozoid si mi-a spus ea,pe vremuri era multa ignoranta,sau intrebarea cu anticonceptionalele,cred ca raspunsul ti-l dau si cei de la farmacie,depinde ce iei sau cauta pe google despre contraceptie!eu consider ca sunt periculoase dar fiecare face ce vrea cu corpul sau,poate nu e buna nici metoda mea dar uneori e buna si abstinenta(cateva zile)desi toate spun ca sotul lor nu poate sa reziste nici macar o zi(nu-nteleg de ce nu poate)

    2
    1

  • rudolph pe 10 Aug 2008, 16:02
    pt teodore

    ...in legatura cu dilema ta....nu trebuie sa cauti raspunsul asta in alta parte,ci chiar in cadrul vietii voastre sociale si amoroase. e bine stiut ca libidoul si potenta la barbati este in stransa legatura cu viata pe care o duce! daca este un om cu probleme personale,daca bea,daca fumeaza,daca nu face sport,daca nu se alimenteaza sanatos...toate astea ai scad performantele in pat! daca prietenul tau ia viagra de la varsta asta...cred ca ceva este in neregula. cel mai bine ar fi ca pt o perioada sa renunte la viagra si sa-si cultive obiceiuri sanatoase care ai vor creste atat sanatatea cat si potentialul sexual. eu am 38 de ani si o prietena de 27 de ani....si avem o viata sexuala mai mult decat intensa...si fara sa am de a face cu viagra! cred ca practicarea sportului,a activitatilor intelectuale,o dieta sanatoasa,un pahar de vin,un preludiu romantic....iti pot da satisfactia unei vieti sexuale implinite. as recomanda prietenului tau sa inlocuiasca cafeaua cu ceaiul verde...si in loc de viagra sa ia Ginseng(care e natural sanatos).

    2
    0

  • Max pe 4 Iul 2008, 15:34
    Teodore

    Teodore, daca partenerului tau nu i se ma ridica "fara rugaciuni" (alias viagra), da-mi emailul tau si stabilim o intalnire. Intamplator sunt specializat pe problemelor femeilor de 23 de ani cu alura de model dupa care intorc toti barbatii capul si care au dificultati in relatia de cuplu.

    0
    1

  • rody pe 5 Iun 2008, 23:37
    salut

    fetelor ash fi recunoscatoare daca cineva sar oferi sami zica care e virsta cea mai portivita oentru a incepe viatsa sexuala?shi daca e drept ca cind ai prima data o reltsie sexuala e dureros?dac se poate mai multa informatsie de la cei cu experientsa.mie cam frica.ms ashtept rs

    0
    0

  • cora pe 27 Mai 2008, 18:09
    pt. Luminita

    sincere felicitari...as vrea sa mai vorbim pe tema asta ....sunt cam in aceeasi oala

    3
    1

  • Laura pe 16 Mai 2008, 13:33
    ptr viki

    teoretic nu, practic (in urma anilor de comunism cd avortul era interzis si una dintre metodele de contraceptie era sexul in timpul menstuatiei) s-a constat ca se poate si ca metoda calendarului nu este relevanta

    3
    0

  • deea pe 15 Mai 2008, 17:41
    poi eu zic ashea..

    ador acest site shi sa jtiti ca va apreciez pe toate ...totushi am o problema...as vrea shi eu sa jtiu la ce varsta iti poti incepe viata sexuala pentru o placere mai deosebita:???D:D

    1
    1

  • Georgyka pe 6 Mai 2008, 15:28
    Sex

    Am 15 ani si vreau sa o fak cu prietenul meu...este pt prima data pt mn as vrea sa aflu mai multe de ex cum se ia pilula sau ce sa fak sa nu i-au vre o boala sau sau sa raman insarcinata

    1
    0

  • viki pe 6 Mai 2008, 14:59
    problema!!!!!!

    fetelor imi spuneti shi mie ca eu nu mai shtiu ce sa cred:am facut dragoste cu iubitul in timpul ciclului.prezervativul s-a rupt shi el a dat drumul in mine.pot oare sa ramin insarcinata?

    0
    0

  • COVACIU FLOARE pe 19 Apr 2008, 22:01
    SANATATE

    OARE CATI MAI SANT SANATOSI CA DE FAPT CINE N ARE VIATA CONJUGALA NU E SANATOS ATUNCI DACA ATATEA SANT SINGURI CUM E VIATA LOR NU AU TINERII PARTE DE SEX REGULAT SI VOR AVEA BATRANII NICI UNU DINTR O MIE NU E CAPABIL SA SI MENTINA TOATA VIATA IN PARAMETRI OPTIMI DE ACEEA O IAU RAZNA SI DIVORTEAZA CA PUTIN

    1
    0

  • mora pe 11 Apr 2008, 18:26
    sfat

    teodore,daca il iubesti si vrei numaidecit sa fii cu el atunci incearca sa-l iei mai pe departe referitor la sex,adica ce parere are el despre cei care iau pastile pentru asi spori potentialul in pat si spune-i ca tu nu vezi in asta nimic rau,fa-l sa simta ca tu ii accepti pe cei cu probleme de genul asta,intr-un cuvint fa-l sa ti se destainuie.daca pur si simplu merge vorba de sex-barbati sunt o multime si ar trebui sa profiti de asta atita timp cit esti tinara.si oricum daca el la 40 are deja probleme gindeste-te ce va fi peste vreo 5 ani,cind tu vei fi la fel de tinara si dornica de sex(ce e ceva normal)iar el va ramine in urma.alegerea e dupa tine.

    0
    1

  • teodore pe 10 Apr 2008, 16:29
    nedumerire

    eu am 23 de ani si am o relatie de 2 ani si jumatate cu un barbat care anul acesta face 40 de ani, in primul an totul a fost ok, pe masura ce timpul a trecut sexul s-a diminuat, de un an am descoperit ca ia viagra, si totusi mai mult de o data pe saptamana nu se intampla nimic, eu la 23 de ani simt ca as avea nevoie de mai mult sex. el nu stie ca i-am descoperit pastilele si nici nu stiu cum sa abordez subiectul sa-i spun de ele si sa-i spun ca simt nevoia de sex mai des. Oare atat poate el la 40 de ani ? A, tin sa precizez ca eu arat foarte bine, sunt model cu forme voluptoase si orice barbat intoarce capul dupa mine... Dati-mi un sfat?

    0
    1

  • PoZiTiFKA pe 9 Apr 2008, 23:37
    Prima relatie sexuala

    am asha o intrebare:Intradevar dupa prima relatie sexuala ,sinii incep sa nu se mai dezvolte?

    3
    0

  • mora pe 7 Apr 2008, 21:16
    sex

    nu demult am facut pentru prima data sex cu iubitul meu dar...eshec-nu am simtsit placere de la asta.el nu e primul meu barbat.imi doresc mult sa fiu cu el dar mi-e frica ca anume din cauza aceasta relatia va lua sfirshit,caci cit de mult nu ti-ai iubi partenerul daca nu ai placere cu el in pat atunci nu esti implinita si respectiv nu mai esti fericita cu el.ce sa fac?

    2
    0

  • anonim pe 6 Apr 2008, 10:57
    apropiere

    cum sa ma apropiu de femeia pe care o iubesc??

    4
    0

  • elena2 pe 6 Apr 2008, 10:18
    bine spus...

    da,sint perfect de acord cu ce a scris elena...doar ca exista situatii in viata asta,cind anumite probleme,de ordin medical pot skimba o relatie frumoasa...in acele momente,cel mai slab,calca pe alaturi...celalalt,isi revine,dar nu mai poate ierta...se pune punct,desi ramin regretele...prin urmare,dependenta de sex a unei relatii,nu e benefica,si nici nu poate fi o scuza de genul''a fost doar vorba de sex,eu tot la tine tin...'''

    1
    0

  • anca pe 5 Apr 2008, 21:26
    interesant subiect...

    si totodata delicat...chiar ma gandeam ca noi romanii nu prea avem "cultura sexuala",tot cee ce avem noi este :cultul vulgarului....am 20 de ani si anul viitor ma voi casatorii si chiar ma gandeam...oare la 50-60 ani cum o sa fie?...asta pt ca niciodata nu am discutat cu mama chestii legate de sex.Necazul cel mare este si pt ca eu am crescut intr-un orasel de provincie unde astfel de discutii sunt inutile,subiecte tabuu. Altfel,cred cu tarie in definitia femeii perfecte "Trebuie sa fii Doamna in socitate,Gospodina in casa si Tarfa(scuze daca suna prea dur,asa suna parca definitia)in pat".Cred ca atata timp cat iubesti pe cineva si dupa 20-30-40 ani,trebuie sa traiti fiecare zi cat mai aproape de ceea ce traiati cand v-ati cunoscut. Fara indoiala,sexul reprezinta un factor important in stabilitatea unei relatii asa ca nu vad ce motiv ar putea exista pt a va impiedica sa faci Dragoste cand ai nepotei.

    0
    0

  • luminita pe 3 Apr 2008, 13:48
    relatii

    dragelor! sper sa nu ma blameze unele dintre voi, eu am 40 de ani, sunt divortata si in prezent am o relatie cu un barbat de 22 de ani..... nu pot spune decat ca e ceva inimaginabil de frumos.... binenteles ca nu poate fi vorba de o relatie de durata...dar mi-am propus sa traiesc clipa.... si sa nu-mi fac planuri de viitor... as vrea sa va transmit si voua starea mea de euforie...... si de beatitudine.... va pup...

    2
    2

  • MARIOARA pe 2 Apr 2008, 15:00
    NEDUMERIRE

    AM O RELATIE DE TREI ANI CU UN OM MINUNAT.IN PRIMUL AN AL PRIETENIEI TOTOL A FOST LA SUPERLATIV.ERAM INCANTATA CA INTALNISEM OMUL PERFECT.IN URMA UNOR PROBLEME DE SANATATE ,DUPA LUNGI INVESTIGATII I S-A DEPISTAT UN TBC OSOS.A FACUT TRATAMENT DRASTIC MAI BINE DE UN AN.ACUM ARE 41 ANI SI VIATA SEXUALA O.DE DOI ANI DE ZILE ABSTINENTA TOTALA.MA TOT GANDESC TRATAMENTUL O FI DE VINA?EL REFUZA ORICE DISCUTIE LEGATA DE SUBIECT.

    3
    1

  • eugen pe 2 Apr 2008, 13:20
    ganditiva bine cand oferiti un sfat

    daca aveti impresia ca iubind pe cineva satisfacandu-va altfel decat firesc ce credeti ca descoperiti?ca si femeie nu esti tratata mai mult decat o amanta de ocazie, un barbt adevarat iubeste mai mult o femeie care e stapana pe ea, asa k mai ganditiva!

    0
    1

  • rodica pe 2 Apr 2008, 08:04
    sex

    in pat nimic nu e interzis atata vreme cat cei 2 accepta.Incercati un preludiu mai lung si mai fierbinte,cum ar fi sexul oral!vei vedea ca e altceva!!

    1
    1

  • Elena pe 2 Apr 2008, 01:52
    Implicarea !

    Draga mea @madalina, Iti scrie o doamna "bogata in ani", care - pur si simplu - nu intelege de ce nu esti implinita? Implinirea in amor - ca femeie - , comporta foarte multe aspecte( bineinteles daca esti sanatoasa si normala sexual ): 1. sa iubesti sincer partenerul si invers; 2. sa simti ca faci dependenta de el - ca suflet si ca trup - ; 3. sa stii ca te merita; 4. sa fie senzual( si tu , la fel); 5. sa- i placa sa fie cu tine; 6. sa vezi ca-i pasa de tine; 7. sa fie curat ; 8. sa aveti intimitate absoluta( fara copii, fara batrani, fara stres etc.); 9. sa fiti altruisti; 10. sa comunicati direct si sa va spuneti ce doriti, deschis, fara pudibonderii si prejudecati [ Un mare politician german , femeie, a fost intrebata cum este ea ca om politic si ca amanta sotului sau; a raspuns franc si ferm: " Ca politician trebuie sa dau dovada de hipermegamoralitate, dar in dormitor....."! Deci, fata desteapta si dezinhibata ! Presedinta statului CHILE , la fel zicea:"Imi place sa fac sex, desi am 56 de ani, numai ca nu prea am timp!] Deci, @madalina , draga mea, fii tu insati si spune-i ce/ cum/ unde vrei si te simti bine; participa si "trudeste si tu", nu numai el; concentreaza-te, pentru ca primul organ sexual este ....hipotalamusul; instruieste-te, re-desopera-te; re-inventeaza-te; evolueaza; re-dimensioneaza-te, ca nu esti Mama Leana, de vreme ce ai acces la NET! Niciodata nu e rusine sa "cresti" si in job-ul tau , si in dormitor! Daca ai nevoie de amor "cu sonor", spune-i sa vorbeasca, in preludiu; nu stati ca doi muti, ca de-aia ne-a dat Domnul voce si urechi ! Nici tu sa nu taci, ca si lui ii place sa fii tandra! participa cat poti de mult ! Tu fata harnica la coada tigaii, cum sa fi lenesa langa sotul tau, unde e superisim , si pentru tine??? Ce mai! Este o arta sa "urci pe Curcubeu"! Este un intreg "proces tehnologic"! Se munceste, pe rupte! [ Menajera mea mi-a spus ca isi da seama ca cocosnele nu fac amor, daca gaseste dimineata patul aranjat ca la armata !} Daca n-ai sansa sa ai un barbat care iti satisface toate etapele amorului, renunta la el , daca nu ai COPIL si acte! Daca ai acte si COPIL, instruieste-l! Nu capitula ! Trebuie sa rezolvi. si acest capitol asa cum ati rezolvat mobilarea apartamentului; NUMAI IMPREUNA! In amor este nevoie de 2 ! Este nevoie nu numai sa fii ACOLO, ci sa si SIMTI ca esti ACOLO! Se poate, draga mea! Se poate! ]Se poate, si pana la adanci batraneti chiar ! [ Exclus practicile moderne! KamaSutra CLASICA are enspe pozitii ca sa fie bine tuturora! Daca DZEU considera ca e normal sa fim sclavi la "comoara" partenerului, lasa, si in BIBLIE scris asta, cum, cu naduf, a scris ca : "Daca dragoste nu e, nimic nu e !", punand dragostea inaintea CREDINTEI ! v. 1 Corinteni 13 !] Numai sa ne amanam moartea NU SE POATE! Mult succes !

    2
    0

  • madalina pe 2 Apr 2008, 00:25
    orgasm

    de ce nu am orgasm?si de ce nu ma pot termina?

    12
    10

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod