Tu cunoşti vreo scurtătură până la orgasm?

V-aţi bucurat de preludiu şi aţi început să faceţi sex? Ia-o la goană, draga mea, căci majoritatea bărbaţilor vor ajunge la linia de finiş în numai trei minute! Tu poţi avea orgasm atât

V-aţi bucurat de preludiu şi aţi început să faceţi sex? Ia-o la goană, draga mea, căci majoritatea bărbaţilor vor ajunge la linia de finiş în numai trei minute! Tu poţi avea orgasm atât de repede? Într-adevăr, multe femei se confruntă cu această problemă: "treaba" se înmoaie când lucrurile tocmai deveneau interesante. Mda, sexul oral sau stimularea manuală de după nu sunt decât nişte vagi consolări... Uneori, domnilor, ne dorim foarte tare să avem orgasm prin sex penetrativ!

Dacă te-am descurajat, îi las pe cercetători să-ţi ridice moralul: o echipă de cercetători americani a analizat timpul în care ajung femeile şi bărbaţii la orgasm în timpul masturbării, studiind peste 1000 de persoane.

Surpriza? Femeile au avut nevoie de doar câteva secunde în plus pentru a atinge culmile plăcerii!


Ceea ce înseamnă că şi în timpul sexului poţi realiza aceeaşi performanţă, dacă foloseşti scurtăturile care te aduc la orgasm în timpul masturbării.

1. Bucură-te de iubitul tău

Te gândeşti la iubitul tău în timp ce te mastubezi? Acum el este lângă tine şi te poate atinge aşa cum îţi doreşti. Zi-i direct tot ce îţi trece prin minte şi transformă-ţi cele mai fierbinţi vise în realitate!

2. Atinge-ţi clitorisul

O faci în timpul masturbării? De ce n-ai face-o atunci şi în timpul sexului? Unele femei se tem că dacă se ating singure, cad în ridicol, îşi jignesc partenerul sau ceva de genul...

Scapă de inhibiţii şi atinge-te ca atunci când te masturbezi. Lui o să-i convină că nu mai trebuie să facă el tot.

3. Mişcă-te în ritmul tău

Dacă iubitul tău preia de obicei controlul,  aşază-te deasupra lui şi mişcă-te în ritmul care-ţi place. Arată-i care e viteza care îţi provoacă ţie plăcere şi roagă-l să ţină pasul cu tine...

4. Fetişuri şi fantezii

Dacă în timpul masturbării foloseşti "materiale ajutătoare", cum ar fi filmele erotice, sau că îţi imaginezi un scenariu anume, află că nu trebuie să ţii aceste lucruri departe de iubitul tău.

Împărtăşeşte-i fanteziile tale, indiferent că te incită ideea de a fi dominată sau de a-l lega. Împreună puteţi experimenta şi crea senzaţii noi.

5. Fă sex din plăcere, nu din milă

Când te masturbezi, o faci pentru că te încântă ideea, nu? De multe ori, se întâmplă să nu avem aceeaşi tragere de inimă când primim o propunere din partea iubitului. Aşa că sexul devine o activitate mecanică. N-ar trebui să faci sex din milă sau de teama să nu te părăsească. Intri într-un cerc vicios şi nu-ţi mai dai seama când ai cu adevărat chef de sex.

Învaţă să-ţi asculţi instinctele şi să faci sex doar din plăcere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod