Trucuri sexuale care-ţi vor consolida relaţia

Trucurile sexuale sunt utile întotdeauna într-o relaţie, deoarece alungă monotonia şi menţin aprinsă flacăra pasiunii. Spre deosebire de femei, bărbaţii se plistisesc mult mai repede când vine vorba despre sex, de aceea au nevoie de schimbări permanente, de elemente fresh care să le menţină interesul
Trucurile sexuale sunt utile întotdeauna într-o relaţie, deoarece alungă monotonia şi menţin aprinsă flacăra pasiunii. Spre deosebire de femei, bărbaţii se plistisesc mult mai repede când vine vorba despre sex, de aceea au nevoie de schimbări permanente, de elemente fresh care să le menţină interesul. Vrei să ai parte de o viaţă sexuală mai performantă şi să-ţi cucereşti definitiv partenerul? Iată câteva trucuri pe care le poţi pune în practică atunci când vrei să condimentezi atmosfera din dormitor.

1. Surprinde-l cu o lenjerie sexy

Trebuie să recunoşti că vine un moment în relaţie când nu mai acorzi atât de multă importanţă detaliilor. Adică nu te deranjează să porţi o pijama lălâie seara, când te cuibăreşti în pat lângă iubitul tău, sau să porţi o pereche de chiloţei cumparată acum un an de zile. În timp, partenerul tău se obişnuieşte cu aceste detalii şi nu mai descoperă nimic interesant la tine. Atunci este momentul să iei măsuri urgente, să-l surprinzi cu ceva nou.

Niciun bărbat nu rămâne indiferent în faţa unei lenjerii sexy cu dantelă, care îţi vine ca turnată. Optează pentru un babydoll într-o nuanţă delicată, feminină şi vei vedea că nu îşi va mai lua mainile de pe tine.

2. Încearcă o mişcare nouă când îi oferi sex oral

Se spune că bărbaţii ar fi în stare să renunţe la orice partidă importantă de fotbal pentru a primi un răsfăţ oral, aşa că, atunci când vrei să aduci un suflu nou relaţiei, oferă-i ceea ce îşi doreşte. Încearcă o mişcare nouă când îi oferi sex oral sau introdu în acest joc erotic elemente incitante, cum ar fi alimentele afrodiziace. Cu siguranţă vei reuşi să îl duci pe culmile plăcerii cu noile tale trucuri sexuale.

3. Atrage-l într-un joc erotic excitant

Jocurile erotice sunt cea mai sigură cale prin care îl poţi face să fie topit după tine, mai ales dacă sunt spontane şi inedite. Invită-l la o partidă de cărţi "pe dezbrăcate" şi lasă-l să-ţi dea jos hainele una câte una de fiecare dată când pierzi.

Poţi încerca şi un joc erotic în care îl domini. Uneori, bărbaţilor le place să fie dominaţi, să se lase conduşi de femei. Dansează-i în poală, leagă-l la ochi, oferă-i un masaj erotic sau, dacă eşti curajoasă şi lipsită de inhibiţii, propune-i să vă filmaţi în timp ce faceţi sex. Nu uita că singura limită când vine vorba despre trucuri sexuale este imaginaţia şi creativitatea ta.

4. Foloseşte jucarii sexuale

Jucariile sexuale pot aduce un plus de senzualitate partidelor voastre de sex. Dacă nu ai curaj să intri într-un sex shop, află ca nici nu trebuie să faci acest lucru. În casă poţi găsi o mulţime de jucării sexuale pe care le poţi folosi cu succes. Gandeşte-te la o eşarfă fină din mătase, cu care îi poţi lega mâinile, sau la un tub cu frişcă, cu care vă puteţi îndulci corpurile.

5. Fii spontană şi invită-l la o partidă de sex în afara casei

Uneori, pentru a aduce un suflu nou în relaţie, este nevoie să apelezi la trucuri sexuale care vă cresc adrenalina şi vă oferă senzaţii tari. Vrei să-ţi consolidezi relaţia cu partenerul tău? Propune-i să faceţi sex în altă parte decât acasă. Închiriaţi o cameră la un hotel, ascundeţi-vă în cabina de probă a unui magazin sau găsiţi un loc ferit de ochii curioşilor în parc.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sorana pe 13 Iun 2013, 17:32
    sex

    ce prostii puteti sa scrieti,rusine!

    5
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod