Transformă durerea în plăcere!

Aproape jumătate din femei, mai precis 46%, au făcut sex anal cel puţin o dată. Poate că nu te surprinde să afli că acest tip de sex e tot mai popular. Ceea ce te va uimi însă este că 94%

Aproape jumătate din femei, mai precis 46%, au făcut sex anal cel puţin o dată. Poate că nu te surprinde să afli că acest tip de sex e tot mai popular. Ceea ce te va uimi însă este că 94% din femei au avut orgasm ultima oară când au făcut sex anal, comparativ cu doar 65% care au făcut sex normal!

Crezi sau nu, sexul anal poate fi o soluţie, dacă nu ai orgasm făcând sex cu iubitul tău. Un alt studiu axat pe problemele sexuale cu care se confruntă femeile ne arată că trebuie să încercăm cinci tipuri de sex  într-o partidă (deci să diversificăm) pentru a atinge sigur orgasmul cu partenerul de viaţă. Sex oral- făcut lui, făcut ei, sex normal, sex anal şi ceva stimulare manuală nu au cum să ne lase... neterminate, ne asigură sexologii. :)

Totuşi, înainte de a te aventura în acest periplu sexual, e important să practici sexul anal cu maaare băgare de seamă. Acest tip de sex nu se poate practica fără respectarea anumitor reguli, oricât de serios ar suna, precizează Jack Morin, terapeut sexual, potrivit intimatemedicine.com.

Ideea este să ştii cum poţi transforma senzaţia de durere în plăcere, când încerci sexul anal cu iubitul tău! Anusul este înconjurat de un sfincter extern, pe care îl poţi încorda şi relaxa la comandă şi un sfincter intern, care se mişcă involuntar, fiind controlat de sistemul nervos.

De aceea, ca să simţi plăcere, nu durere, sexul anal trebuie să te atragă într-o oarecare măsură. Acesta este obstacolul peste care trebuie să treci ca să te bucuri de acest tip de sex.

"Abia când treci peste tabuuri începe distracţia", spune sexologul, care precizează că trebuie să îţi doreşti să faci sex anal, în primul rând, iar mai apoi să aplici câteva reguli, pentru a elimina orice disconfort.

Relaxează-te: tensiunea cronică anală este principalul motiv pentru care simţi durere când eşti penetrată anal, spune specialistul. Ca să scapi de tensiune e important să te familiarizezi cu anusul tău. Dacă simţi durere când eşti cu iubitul tău, încearcă să te stimulezi anal când eşti singură, pentru a descoperi senzaţiile lipsite de încordare. Respiră adânc şi comunică fiecare senzaţie iubitului tău atunci când încercaţi sexul anal.

Stimulente anale: o mare greşeală a cuplurilor este că fac sex anal direct, fără o altă stimulare. Jack Morin te sfătuieşte să încerci alte practici sub formă de aperitiv, care să-ţi relaxeze inelele musculare care controleaza anusul. Preludiul sexului anal ar fi penetrarea cu un deget sau cu un dildo destinat zonei anale. Abia mai apoi, treci la sexul propriu-zis!

Combină stimularea anală cu alte plăceri: roagă-l pe iubitul tău să-ţi stimuleze constant clitorisul. În acest fel te exciţi tot mai tare şi eliberezi endorfine, care acţionează ca un anestezic. Micşorează senzaţia de durere şi disconfort. Astfel, stimularea anală devine tot mai plăcută.

Foloseşte lubrifiant: tot pentru o mai bună relaxare a sfincterelor anale, foloseşte lubrifiant. În acest fel, creşte plăcerea din timpul sexului. Desigur, mângâierile, săruturile şi îmbrăţişările au şi ele un efect de relaxare.

Cel mai important: foloseşte prezervativul şi nu face sex normal după sex anal, fără să schimbi prezervativul!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod