Totul despre stimularea punctului G

Toti stim ca stimularea corecta a zonelor erogene este foarte importanta in atingerea orgasmului. In general, zonele erogene sunt cunoscute, dar una atrage atentia...
Toti stim ca stimularea corecta a zonelor erogene este foarte importanta in atingerea orgasmului. In general, zonele erogene sunt cunoscute, dar una atrage atentia in mod special, si anume punctul G, care, daca este stimulat corect provoaca un orgasm foarte intens.

Punctul G a fost descoperit in jurul anului 1840 de catre ginecologul neamt Ernst Grafenberg. Abia in anii '80 ai secolului nostru s-a inceput sa se vorbeasca intens despre acesta. Chiar si asa, parerile doctorilor sunt inca impartite. Unii chiar ii neaga existenta, iar cei care cred ca exista, au vorbit despre functii si localizari ale acestuia diferite.

Dar, parerea cea mai raspandita este ca punctul G se afla in spatele peretului din fata al vaginului. In functie de corpul fiecarei femei, acesta se afla situat la o distanta de 4-8 centimentri in interiorul vaginului. Este o zona mica, de marimea unui bob de fasole care se mareste atunci cand este stimulata.

Deoarece vaginul nu este o zona foarte senzitiva, acest punct poate fi gasit relativ repede, dar nu usor. Punctul G nu se stimuleaza la maximum in timpul actului sexual normal si din acest motiv multe femei nu cred in existenta lui si implicit nici nu cred ca acesta le-ar putea oferi o stare euforica cum n-au trait niciodata.

Pentru a gasi punctul G, femeia trebuie sa fie intr-o stare de excitare, in preludiu, dar cel mai bine dupa un orgasm atunci cand punctul G isi mareste dimensiunea (punctul G este aproape imposibil de reperat daca nu exista un minim de excitare).

Cum se stimuleaza punctul G?


Punctul G este greu de stimulat in timpul actului sexual. Poate fi stimulat mai usor daca femeia sta cu spatele, aplecata pe coatele din fata a putea controla miscarile penisului. Punctul G poate fi stimulat cel mai bine cu ajutorul jucariilor sexuale special concepute in acest scop: cu capul incovoiat. Pentru a alege jucaria potrivita, punctul G trebuie gasit inainte. Astfel, vei alege jucariile in functie de dimensiune.

Pentru o stimulare mai accentuata, alegeti un vibrator incovoiat mai mult. Sunt multe tipuri, marimi si materiale disponbile. Pentru materiale le recomandam pe cele din silicon, dar la marimi, este bine sa faceti o "cercetare" in prealabil. Un alt aspect important de care trebuie tine cont: vibratorul trebuie sa aiba intensitate reglabila pentru a-l putea seta la nivelul dorit.

Se stie ca barbatii in 99.9% din cazuri au orgasm in timpul actului sexual, in timp ce femeile nu beneficiaza de orgasm in acelasi procent in timpul actului sexual. Un alt motiv pentru care femeile ar trebui sa aiba un vibrator este intelegerea care trebuie sa vine din partea partenerului lor. Femeile merita sa aiba orgasm!

Articol realizat de "LoveIsland"

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • segara pe 22 Iun 2012, 18:52
    punctul g

    da am auzit de chestia ca baietii cu penisul curb satisf cel mai bine fetele..dar und e pct g..nu stiu prea multe..

    4
    0

  • alona pe 12 Mar 2010, 15:29
    punctul G

    si cum ramine atunci cu ceea ce include articolul de link-ul asta http://www.eva.ro/dragoste/sex/exista-sau-nu-punctul-g-articol-28367.html?pagina=2

    3
    4

  • liviu b. pe 7 Mar 2008, 15:51
    punctul G

    va multumesc pemtru materialul care nil puneti la dispozitie pentru a-l citi si a ne informa despre tainele placerilor ascunse ale femeilor .As dori daca se poate mult mai multe informatii cum se cucereste cel mai usor o femeie si cum se poate face sa aiba de fiecare data ce faci dragoste cu ea ,sa se simnta cit mai bine si placut chiar sa aiba si orgasme si sa nu-i para deloc rau ca sa incurcat si a facut dragoste cu mine in concluzie ca nu si-a pierdut timpuldegeaba si sa nu aiba timp de regret . Va multumesc si astept noutati si sfaturi de la dumneavoastra pe curand la revedere.

    6
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod