Topul celor mai bizare căutări de pe Google în materie de sex

Când vine vorba de sex, curiozităţi sunt multe. Şi nu numai în rândul adolescenţilor, ci şi în rândul celor mai experimentaţi dintre noi. Iar când pudoarea ne împiedică să punem

Sex Key on Computer Keyboard

Când vine vorba de sex, curiozităţi sunt multe. Şi nu numai în rândul adolescenţilor, ci şi în rândul celor mai experimentaţi dintre noi. Iar când pudoarea ne împiedică să punem întrebări persoanelor din jurul nostru, apelăm la cel mai mare motor de căutare, Google.

Publicaţia americană "The New York Times" a alcătuit un top al celor mai ciudate căutări legate de sex pe internet.

1. Sexul între soţi
Cele mai frecvente căutări de pe Google, cu un număr mediu de 21.090 de căutări lunare, le are sintagma "căsătorie fără sex", scrie publicaţia "The New York Times" citat de adevărul.ro. În comparaţie, "căsnicie nefericită" are 6.029 de căutări, pe când sintagma "căsnicie fără dragoste" este căutată, în medie, de 2.650 de ori pe lună.

2. Griji şi probleme în legătură cu organele genitale
Femeile şi bărbaţii sunt la fel de îngrijoraţi când vine vorba de organele lor genitale, dar şi de ale partenerului sau partenerei de viaţă.

3. Obsesia bărbaţilor pentru mărimea penisului
Din zece întrebări la care bărbaţii speră să găsească un răspuns pe Google, nouă sunt despre mărimea penisului, printre care "Cum obţin un penis mai mare?" sau "De ce este penisul meu atât de mic?". În mod interesant, cea mai comună întrebare este "Cât de mare este penisul meu?", pentru că Google poate ţine, uneori, locul unui instrument de măsurare.

De asemenea, potrivit acestei analize, femeile sunt îngrijorate de mirosul propriilor zone intime, aşa că deseori caută pe Google informaţii care să le lămurească anumite griji.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod