Top 6 poziţii sexuale votate de cupluri. Tu cum preferi să ajungi la orgasm?

Poziţia misionarului nu mai este la modă, iar cercetătorii americani din cadrul Organizaţiei Naţionale de Sănătate Sexuală au vrut să descopere cum preferă cuplurile din ziua de astăzi să

Poziţia misionarului nu mai este la modă, iar cercetătorii americani din cadrul Organizaţiei Naţionale de Sănătate Sexuală au vrut să descopere cum preferă cuplurile din ziua de astăzi să facă sex.

Astfel, sexologii au intervievat peste 200.000 de bărbaţi şi femei din întreaga lume, iar cea mai des întâlnită poziţie sexuală este „ea deasupra, cu faţa la partener“, votată de peste 30% dintre respondenţi.

Chiar dacă nu mai este preferata cuplurilor, poziţia misionarului s-a clasat pe locul al doilea, foartea aproape de locul 1, cu 28% din voturi. Pe locul al treilea s-a situat poziţia „pe la spate“, cunoscută în România sub denumirea de „capra“. Aceasta a fost votată de 26% dintre persoanele participante la sondaj.

Locul al patrulea în acest clasament a fost ocupat de poziţia „ea deasupra cu spatele la partener“, aceasta fiind urmată de poziţia „linguriţa pe laterală“, votată de 4% din cupluri, în timp ce pe ultimul loc s-a situat poziţia „sexul în picioare“.

Dintre cei care au participat la acest studiu „ştiinţific", doar 4% au recunoscut că au încercat lucruri mai puţin obişnuite şi că nu le-a plăcut.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod