Top 5 cele mai proaste obiceiuri care îi taie pofta de sex iubitului tău

Majoritatea femeilor au impresia că bărbaţilor le stă mintea doar la sex. Această presupunere este una parţial adevărată, deoarece există şi masculi care nu vor să facă amor oriunde,

Majoritatea femeilor au impresia că bărbaţilor le stă mintea doar la sex. Această presupunere este una parţial adevărată, deoarece există şi masculi care nu vor să facă amor oriunde, oricum şi cu oricine.

Viaţa intimă poate fi afectată de incompatibilitatea dintre parteneri, de stres sau de complexe, iar bărbaţii dau o importanţă foarte mare unor lucruri despre care tu crezi că nu vă pot afecta partidele de sex.

Iată în continuare care sunt cele mai proaste obiceiuri care îi taie pofta de sex iubitului tău:

Eşti complexată

Sexologul Barbara Bartlik, din New York, este de părere că atâta timp cât ai multe complexe, nu faci decât să-ţi distrugi viaţa amoroasă. Barbara afirmă că bărbatul de lângă tine te-a ales pentru felul în care arăţi şi că nu-l interesează complexele tale, ba mai mult, îl fac să se îndepărteze de tine.

„Bărbaţii sunt pretenţioşi la corpul femeilor pe care le văd la televizor, dar în viaţa reală sexul n-are nicio legătură cu trupurile de zeiţă“, a spus sexologul.

Lipsa entuziasmului

Dacă iubitul tău are chef de sex şi tu îi dai de înţeles că nu prea ai vrea să faceţi amor, nu te aştepta să nu fie afectat. Refuzul partidelor de sex îl face pe bărbatul de lângă tine să se gândească dacă nu cumva tu te-ai plictisit de el şi dacă mai are rost să continue relaţia.

Dormi foarte mult

Amândoi aveţi un job stresant, la care vă pierdeţi multe ore din zi, iar seara sunteţi stresaţi şi obosiţi, nu mai aveţi timp de sex şi vă băgaţi direct la somn. Mai mult de atât, tu preferi şi în weekend să dormi mult, pentru a-ţi încărca bateriile pentru următoarea săptămână.

Şi acesta este un obicei la care ar trebui să renunţi, deoarece vă afectează viaţa intimă. Cu siguranţă iubitul tău ar vrea să facă sex mai des cu tine, atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend. Însă, dacă tu preferi să dormi, decât să faceţi sex, el se va simţi neglijat.

Excesul de instrucţiuni

Bărbaţilor le place să ştie ce te excită pe tine cel mai mult, însă nu vor să îi stresezi cu instrucţiunile. Spune-i tandru, de câteva ori, ce vrei de la el în pat, dar încearcă să-ţi dai seama când să te opreşti. Vorbitul excesiv este clar o problemă, iar astfel i se va tăia pofta de sex.

Discuţiile despre fostul iubit

Evită pe cât posibil să vorbeşti cu actualul iubit despre fostele tale iubiri. Dacă el te întreabă ceva despre „foştii“, încearcă să eschivezi drăguţ sau să-i dai cât mai puţine detalii, care să nu-l deranjeze. În cazul în care ţie îţi face plăcere să vorbeşti despre bărbaţii care au fost în viaţa ta, află că lui nu-i face deloc bine acest lucru.

Nu-i spune ce făceai cu foştii iubiţi, unde mergeaţi, unde făceaţi sex sau ce preferinţe avea el în pat. Mai mult, nu încerca deloc să faci o comparaţie între actualul şi fostul. Dacă vei vorbi prea mult despre foştii iubiţi, cu siguranţă actualul se va simţi prost şi îşi va pierde total interesul, nu doar pentru sex, ci şi pentru tine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod