Top 5 cele mai populare locuri pentru a face sex. Tu le-ai încercat?

Revista Cosmopolitan a realizat, la nivel mondial, un sondaj despre locurile în care oamenii preferă să facă sex. Aşa cum era de aşteptat, în top se regăsesc bancheta din spate a maşinii şi

Revista Cosmopolitan a realizat, la nivel mondial, un sondaj despre locurile în care oamenii preferă să facă sex. Aşa cum era de aşteptat, în top se regăsesc bancheta din spate a maşinii şi cabina de duş sau cada din baie.

1. În duş sau în cadă

Pe primul loc în preferinţele bărbaţilor şi femeilor se regăseşte baia. Indiferent dacă este despre cabina de duş sau despre cadă, cuplurile adoră să facă sex în baie.

2. În maşină

Al doilea loc în preferinţele îndrăgostiţilor este bancheta din spate a maşinii. Însă, atât bărbaţii, cât şi femeile au avut şi ceva de comentat la acest loc de sex: într-o maşină mică, partidele de amor nu sunt chiar atât de plăcute.

3. În piscină

Se pare că sexul în apă este pe placul tuturor oamenilor din lume. Dacă pe primul loc în topul preferinţelor se află sexul în cada din baie şi în cabina de duş, pe locul trei se regăseşte sexul în piscină.

4. În pădure

Deşi a fost votat pe locul al patrulea, sexul în pădure nu este întotdeauna plăcut. Din cauza vegetaţiei şi a insectelor, amorul în natură poate deveni un calvar, însă şi aşa a fost votat de femei şi bărbaţi în topul preferinţelor.

5. Pe masa din bucătărie

Ultimul loc în top este ocupat de masa din bucătărie. Se pare că majoritatea cuplurilor din lume nu vor să facă sex în dormitor atunci când sunt acasă, ci aleg locuri precum baia şi bucătăria.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod