Top 4 exerciţii fizice care te ajută să ai o viaţă sexuală spectaculoasă

Ritmul alert în care se desfăşoară activităţile tale de zi cu zi poate fi un motiv suficient de bun pentru a spune că nu ai timp să faci mişcare, însă lucrurile sunt ceva mai complicate de atât şi nu ar trebui privite cu superficialitate. Exerciţiile fizice nu sunt un moft, ci o necesitate pentru femeia modernă, preocupată de sănătatea ei şi de felul în care arată. Beneficiile exerciţiilor fizice nu se opresc aici. Ele îţi sunt un aliat de încredere şi în viaţa sexuală.

Odată ce îţi faci un obicei din a practica exerciţii fizice, vei observa că eşti mai flexibilă şi vei dobandi un plus de încredere în abordarea unor poziţii sexuale care îl vor face pe iubitul tău să se simtă în al 9-lea cer.
Aşadar, iată un top al celor mai bune exerciţii fizice pentru o viată sexuală de milioane.

1. Exerciţiile Kegel

Probabil ai auzit despre minunile pe care le poţi obţine de pe urma exerciţiilor Kegel. Pe măsură ce le practici, musculatura planşeului pelvin se întăreşte, astfel că în timpul sexului plăcerea pe care o simţi va fi mai mare, iar momentul orgasmului va fi mult mai intens. Marele avantaj al exerciţiilor Kegel este acela că nu trebuie să mergi la sală pentru a le efectua. Fie că eşti la birou, fie că eşti acasă, în pat sau în bucătărie, poţi face cu uşurinţă exerciţii Kegel prin simpla încordare a muşchilor pubcoccigieni, care controlează fluxul de urină.

Viaţa ta sexuală nu va mai fi niciodată anostă, iar plăcerea va creşte de fiecare dată, atât pentru tine, cât şi pentru partenerul tău.

2.
Exerciţii cu mingea de fitness


Exerciţiile cu mingea de fitness sunt fantastice pentru viaţa sexuală, dar şi pentru tonusul de zi cu zi. Practicarea acestor exerciţii te ajută să-ţi întăreşti muschii fesieri şi coapsele, dar în acelaşi timp îţi lucrează muschii abdominali şi pe cei ai braţelor. Într-un cuvant, tot corpul tău va fi tonifiat, iar tu vei dobandi o flexibilitate extraordinară.

Sunt foarte multe moduri în care poţi face exerciţii cu mingea de fitness (fitball), de la abdomene şi flotări, până la ridicări de bazin cu picioarele sprijinite pe minge. Toate mişcarile au efecte senzaţionale pentru experienţele tale intime.

3. Exerciţiile cardio

Aceste exerciţii dau cele mai bune rezultate dacă sunt practicate atât de tine, cât şi de partenerul tău, întrucât vă ajută să prelungiţi actul sexual şi să vă bucuraţi mai mult timp de senzaţii plăcute.
Exerciţiile cardio întăresc musculatura corpului, cresc rezistenţa organismului la efort şi cresc nivelul de energie. Poţi practica mersul pe bicicletă (staţionară sau nu), alergatul pe bandă, alergatul în parc, săritul corzii şi aerobicul.

4. Zumba

Poate te întrebi de ce includem zumba în categoria exerciţiilor fizice pentru o viaţă sexuală spectaculoasă, de vreme ce este un simplu dans. Ei bine, zumba nu este un simplu dans, ci o îmbinare de exerciţii fizice tip fitness, cardio şi aerobic, executate pe mişcări de dans. Este poate cea mai simplă şi mai plăcută modalitate prin care poţi face exerciţii fizice.

După o sesiune de zumba, vei avea atât de multă energie şi te vei simţi atât de sexy, încât nu-ţi vei dori altceva decât să te cuibăreşti lângă iubitul tău, pentru o nouă sesiune de exerciţii fizice, de această dată "corp la corp".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod