Top 3 cele mai potrivite momente pentru a face sex. Descoperă-le!

Toată lumea ştie că partidele de sex nu trebuie programate, deoarece atunci cu siguranţă plăcerea nu va mai fi la fel ca atunci când faceţi amor pe nepregătite. Sexologii au realizat mai

Toată lumea ştie că partidele de sex nu trebuie programate, deoarece atunci cu siguranţă plăcerea nu va mai fi la fel ca atunci când faceţi amor pe nepregătite.

Sexologii au realizat mai multe studii, iar în urma acestora au descoperit care sunt cele mai bune trei momente pentru a face sex.

Sexul sălbatic

Specialiştii afirmă că partidele matinale sunt perfecte pentru sexul sălbatic. „Pe măsură ce femeile îmbătrânesc, seara sunt din ce în ce mai obosite. De aceea, profită şi fă sex dimineaţa! Vei avea mai multă energie decât seara“, spune sexologul Amy Levine.

Partidele lungi de sex

Cercetătorii britanici sunt de părere că cel mai potrivit moment din an pentru partidele lungi de sex este perioada dintre Crăciun şi Anul. „Atunci sunt mai multe zile libere şi petreceţi mai mult timp împreună. Datorită acestui lucru puteţi flirta, vă puteţi săruta, mângâia, iar partidele de sex pot dura mai mult ca niciodată“, spune psihoterapeutul Terence Watts.

Orgasmul

Cea mai potrivită zi pentru a obţine un orgasm intens este ziua dinaintea venirii menstruaţiei, afirmă sexologii. Laurie Watson, terapeut sexual, spune că în acea zi uterul devine mai greu, iar contracţiile lui sunt mai perceptibile în timpul orgasmului. „Chiar dacă nu te simţi bine deoarece ştii că îţi va veni ciclul, nu refuza partidele de sex. Labiile şi clitorisul sunt mult mai sensibile, iar amorul te va face să te înveseleşti instant“, a spus aceasta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod