Temă de weekend: Înnebuneşte-l cu sânii! 4 trucuri supersexy

Nu-i niciun secret că bărbaţii adoră sânii şi, deşi întorc capul numai după numere mari, crede-mă că în realitate bărbaţii sunt atraşi de orice mărime şi formă, cu o forţă

Nu-i niciun secret că bărbaţii adoră sânii şi, deşi întorc capul numai după numere mari, crede-mă că în realitate bărbaţii sunt atraşi de orice mărime şi formă, cu o forţă inexplicabilă.

Priveşte în jos... Cu ei poţi face minuni în relaţia cu iubitul tău! Fie că vrei să-l seduci sau să-l faci să se reîndrăgostească de tine, ori, de ce nu, să-l manipulezi puţin, trage adânc aer în piept şi atacă.

Învaţă să-ţi înnebuneşti iubitul cu sânii!

1. Topless, baby!

Societatea ne-a învăţat că doar bărbaţii se pot plimba la bustul gol fără să fie consideraţi indecenţi, deşi, pot fi indecent de sexy dacă au mai trecut din când în când pe la sală. Îl vezi pe iubitul tău că vara umblă prin casă fără tricou? Urmează-i exemplul şi rămâi topless. Bărbaţii nu vor să vadă decolteuri, ei vor să vadă sânii în toată splendoarea lor! Aşa că mai ieşi de la duş fără prosop, mai treci prin faţa lui cu sutienul în mână, prefăcându-te că-ţi cauţi deodorantul. Lasă-l să-i vadă mai des şi vei vedea că iubitul tău va petrece mai mult timp acasă cu tine.

2. Cu sfârcurile la vedere

Pentru noi e uşor să ne dăm seama când un bărbat e excitat. O simplă privire către sud şi ne lămurim imediat. Bărbaţii trebuie să încerce marea cu degetul ca să vadă dacă au tras lozul câştigător. Ei bine, un alt indiciu preţios pentru ei este dat de sfârcuri, care se întăresc când femeia e excitată. În mod inconştient îi trezeşti instinctele sexuale când îi pui faţă în faţă cu sfârcurile tale întărite...

3. Atinge-l cu sânii

Îţi place să-ţi mângâi iubitul peste tot cu mâinile, îţi place să-i faci sex oral? Dar cât de des îl atingi cu sânii? Un masaj senzual cu sânii, fie că îi răsfeţi zona genitală sau orice altă parte a corpului, crede-mă că-l va face să tremure de plăcere. Tratează-l mai des cu sânii şi vei părea, în ochii lui, o femeie seducătoare şi bine intruită la capitolul sex!

4. Fă-l să aibă orgasm cu sânii

Bărbaţii adoră să ejaculeze între/pe sânii partenerei! Este o fantezie indecentă de-a lor pe care filmele pentru adulţi o exploatează la maxim. Dacă reproduci o astfel de scenă şi în dormitorul vostru, iubitul tău se va considera tare norocos şi-şi va da seama că este dependent de sânii tăi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod