Swingeri de România: Secretele sexului în grup

Roxana Ioniţă (foto, 30 de ani), proprietara clubului Attraction Club ne povesteşte, în exclusivitate pentru eva.ro, despre cum se distrează românii la petrecerile de swing.
Roxana Ioniţă (foto, 30 de ani), proprietara clubului Attraction Club ne povesteşte, în exclusivitate pentru eva.ro, despre cum se distrează românii la petrecerile de swing. Taxa de participare la o petrecere este de  200 lei pentru un cuplu, 100 de lei pentru o femeie singură, iar pentru un bărbat singur 300 de lei. În această taxă primeşti o şampanie de bun venit şi ai  accesul la un bufet select. De la barul clubului se poate achiziţiona orice tip de băutură, la preţuri normale, ca în orice alt club din Bucureşti.Clubul organizează evenimente erotice vinerea şi sâmbăta între orele 22.00 şi 5 dimineaţa.

În general, swingul are loc când un cuplu se implică în relaţii sexuale cu un alt cuplu, cu mai multe cupluri sau cu o persoană singură. Este vorba ori de un schimb de parteneri făcut de comun acord, ori de sex în grup, când toată lumea face sex cu toată lumea. De multe ori, actul sexual este denumit “joacă”, iar persoanele implicate “parteneri de joacă”. Orice fantezie este permisă, atâta timp cât o împărtăşesc toţi partenerii de joacă.

Eşti curioasă cum arată cel mai erotic club din Capitală şi cum se desfăşoară o petrecere de swing la români? Află totul de la Roxana Ioniţă (foto, 30 ani), proprietar Attraction Club!



1.Câţi români au făcut swing într-un an de activitate, de când s-a înfiinţat clubul?


Pot spune că între 2010 şi 2011 în România s-a făcut mai mult swing ca niciodată, având în vedere că la petrecerile noastre săptămânale au participat peste o mie de persoane într-un an de zile. E firesc ca românii să fie interesaţi de swing aşa cum se întamplă şi în alte ţări. Nu sunt cu nimic mai prejos, au la fel de mult dreptul să se bucure de acest stil de viaţă, doar că majoritatea sunt în continuare mult prea timizi şi îsi fac prea multe griji inutile: teamă faţă de nou, să nu fie judecaţi.

2. Ce fel de oameni vin în clubul de swing?

Vin în club mai ales cupluri tinere, între 30 şi 40 ani, dar şi destule între 40 şi 45, persoane educate, manierate...  Nu toate aceste persoane au practicat înainte swing-ul. Ne vizitează foarte multe cupluri de începători, care nu au nicio idee despre cum arată un club de swing şi nici nu au făcut  vreodată schimb de parteneri.  Practic, Attraction Club a devenit un loc de iniţiere în swing pentru foarte mulţi români. Asta nu înseamnă deloc că toată lumea care vine în club face sex sau schimb de parteneri.

3. Cum sunt româncele care practică swing-ul?

Deşi româncele sunt clar niste femei atrăgătoare, din păcate e vorba doar de o imagine sexy lipsită de fond, care ascunde o mentalitate închistată pe care inclusiv femeile tinere o au faţă de sex. În sensul acesta m-a uimit o statistică recentă care spunea că majoritatea femeilor din Romania, peste 60%,  preferă o inghetaţă în loc de o partida de sex.

Femeile din România şi de oriunde din lume care practică swing-ul nu sunt ipocrite şi recunosc faptul că atât ele cât şi partenerii lor au fantezii şi îşi doresc să aibă contact şi cu alţi parteneri. În loc să aleagă adulterul şi să înşele, aleg să facă swing alături de parteneri.  O petrecere de swing e o distracţie de câteva ore, care costa infinit mai puţin decât o escapada cu amantul sau amanta şi de unde cuplurile pleacă cu bateriile încărcate şi se întorc la viaţa de zi cu zi,  fără complicaţii, gelozie, infidelităţi, certuri, divorţuri.

4. La ce se poate aştepta o femeie care calcă pragul clubului?

Este evident că după ce o femeie merge cu soţul sau iubitul într-un club de swing ca Attraction Club devine o femeie mult mai sigură pe sine şi pe propria sexualitate şi mult mai conştientă de câte oportunităţi îi oferă sexul liber.  

5. Ce învaţă cuplurile despre relaţia lor după o experienţă de swing?

În orice sondaj cauţi despre swing o să afli că acesta te face mult mai fericit şi mai satisfăcut în viaţa de cuplu.  Beneficiul cel mai important pe care swing-ul il aduce unui cuplu este că stimuleaza foarte tare atracţia sexuala dintre parteneri şi că face posibilă pentru soţ şi soţie satisfacerea unor fantezii şi dorinţe erotice care, de regulă, nesatisfacute în cuplu, duc la monotonie, insatisfacţii şi alte probleme mult mai grave cum ar fi tentaţia adulterului.

Practic, lecţia de bază din swing pentru un cuplu este că poti fi satisfăcut pe termen lung alături de acelaşi partener, şi nu cu ajutorul amantei sau a amantului şi că sinceritatea totală faţă de soţ sau soţie în ceea ce priveşte dorinţele sexuale este soluţia cea mai bună.

6. Poate fi swing-ul o terapie pentru cuplurile cu probleme sexuale?

Sunt ţări în care specialiştii chiar recomandă cuplurilor să încerce swing-ul, când lipsa de atracţie este o problemă majoră în relaţia lor. În orice relaţie cu o durată ceva mai lungă apare acest moment de criză, când energiile sexuale parcă s-au epuizat. Cine nu recunoaşte că aşa stau lucrurile ajunge fie la o relaţie de convenienţă alături de partener, anostă pe plan sexual, fie la o relaţie clandestină, în afara căsătoriei.

De aceea swing-ul este recomandat de specialişti ca o formă de terapie. Este o soluţie foarte confortabilă şi plăcută de a rezolva multe probleme care apar în relaţia de cuplu. Gândiţi-vă ce farmec poate să aibă pentru un cuplu de 35, 40 de ani, să ştie că la final de săptămână, în loc să stea acasă şi să petreacă un week-end banal, şi-au programat să meargă la o petrecere în care să întâlnească alte cupluri interesante, cu care să petreacă o noapte agreabilă, fie şi numai dacă e vorba doar de flirt.

7. Cum pot intra cuplurile sau persoanele singure în contact cu clubul de swing?

Dacă cineva doreşte să facă rezervare pentru a participa vineri sau sambata la petrecerile din Club, trebuie să ne contacteze, de preferat prin telefon, si să ne spună când doreşte să vină.  Odată rezervarea facuta, primeşti adresa exactă şi alte detalii.

Dacă cineva doreşte să viziteze clubul gol, pentru că simte nevoia să fie mai pregătit şi să se acomodeze cu locaţia, poate să facă inclusiv acest lucru.

În fiecare miercuri, şi joi, între orele 18.00 –  21.00, Attraction Club poate fi vizitat pe baza unei programari prin telefon, la 0731.578.887 sau 0757.952.474 sau email info@attractionclub.ro. Biletul pentru o vizită costă 29 lei de persoană, iar durata unei vizite este de 25 de minute şi include un tur al clubului. Este important de ştiut că această vizită este individuală, adică atunci când unui cuplu sau unei persoane singure i se prezintă locaţia, în club nu se mai afla alţi vizitatori.

Video: Cristian Scaloi
 

Comentariile 51-55 din 55

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dora pe 15 Sep 2011, 08:53
    discutabil

    swing-ul este practicat destul de mult in tarile vestice. ce-i drept, nu te poti pune cu fanteziile erotice ale unora. nu trebuie sa judecam prin prisma proprie. la fel ca si in cazul homo, ce face fiecare in dormitor, il priveste. atat timp cat spatiul public nu e invadat de asa ceva!!! dar practicarea swing-ului nu inseamna neaparat ca iti salveaza casatoria, ca esti mai indrazneata sau ca rezolva toate problemele sexuale. in primul rand, ce-i care-l practica nu cred ca prea au probleme sexuale. poate vor doar o diversificare, dar probleme adevarate, ma indoiesc. oricum, iti trebuie foarte multa incredere in tine si, important, in partener ca sa faci asa ceva.

    20
    7

  • lucia pe 15 Sep 2011, 08:53
    ziar local al Sodomei si Gomorei

    Si uite asa s-a infiintat promotor media pe internet pentru mlastina morala a umanitatii din ziua de azi! Nu va bate un pic Dumnezeu pe la usile constiintei? Drama e a voastra, prieteni, noi, astia de citim stim sa facem selectia.

    26
    14

  • G pe 15 Sep 2011, 01:41
    NATALIA IRIMIA SI ROXANA IONITA

    VA DORESCA SA FITI FEMEI MARITATE SI SA MERGETI LA UN ASEMENEA CLUB,DUPA ACEEA SOTII VOSTRI VA VOR CONSIDERA SOTII MODEL. CATA MINTE.........................

    35
    14

  • Ioana pe 15 Sep 2011, 01:28
    Ups

    Scuze, Eva si nu Kudika, sunt atat de indignata incat am si incurcat... Ar fi cazul sa educati populatia Romaniei si nu invers!

    14
    9

  • Ioana pe 15 Sep 2011, 01:26
    Ati innebunit...

    Draga Kudika, pentru niste bani faci atata reclama la o porcarie de club... o fi el interesant pentru unii, dar pentru altii inseamna distrugere de familii si de relatii! Este prostitutie curata, doar ca banii ii ia clubul. Degradant Kudika, urat din partea ta... se vede clar ca nu este un articol de informare ci reclama la un bordel

    44
    20
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod