Studiu: Vârsta la care ai parte de cele mai bune partide de amor

O cercetare realizată recent scoate la iveală ceva uluitor! Când crezi că te aşteaptă cele mai incitante experienţe erotice? O cercetare pe teme sexuale realizată de platforma online

O cercetare realizată recent scoate la iveală ceva uluitor! Când crezi că te aşteaptă cele mai incitante experienţe erotice?

Loving couple smiling at camera at home in bedroom

O cercetare pe teme sexuale realizată de platforma online Happify a adresat utilizatorilor săi o întrebare foarte importantă: care este vârsta la care oamenii au cele mai satisfăcătoare partide de sex? Răspunsul este unul la fel de interesant, după cum se arată în studiul publicat de womenshealthmag.com

Potrivit persoanelor cu vârste între 50 şi 60 de ani, se pare că cele mai bune partide de amor ne aşteaptă abia după 40 de ani, mai precis când ne apropiem de 46 de ani.

Astfel că dacă ai 20 sau 30 de ani mai ai de învăţat şi nu trebuie să te descurajezi dacă partidele tale de amor nu se ridică pe măsura aşteptărilor.

De asemenea, în urma sondajului, a rezultat faptul că partenerii care fac sex, în medie, o dată pe săptămână sunt cei mai fericiţi şi mai mulţumiţi de viaţa lor sexuală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod