Studiu: Un măr pe zi aduce orgasmul mai aproape

O substanţă care se regăseşte în acest fruct are un efect similar cu al unui hormon secretat de ovare şi care creşte pofta de amor. Ştii proverbul "Un măr pe zi ţine medicul departe"!

O substanţă care se regăseşte în acest fruct are un efect similar cu al unui hormon secretat de ovare şi care creşte pofta de amor.

Depositphotos_64032811_m-2015-taiata

Ştii proverbul "Un măr pe zi ţine medicul departe"! Ei bine, se pare că cercetătorii au descoperit recent că merele au un efect benefic şi asupra vieţii tale sexuale.

Potrivit unei cercetări realizate de un grup de oameni de ştiinţă de la Santa Chiara Regional Hospital din Italia, consumul unui măr pe zi are un efect semnificativ asupra libidoului, stimulând dorinţa sexuală.

Floridzin este substanţa care se regăseşte în măr şi care este responsabilă pentru acest efect binecuvântat. Ea se regăseşte în mod natural în mere şi are un efect similar cu estradiolul, un hormon secretat de ovare şi care creşte dorinţa sexuală.

Alte substanţe benefice care se regăsesc în mere sunt polifenolii şi antioxidanţii, ingrediente care stimulează circulaţia sângelui în zona genitală şi stârnesc pofta de sex.

Nu ai niciun motiv să eviţi merele acum că se găsesc din belşug şi ţine minte că un consum mai mare de mere nu va face decât să te ajute să scapi de uscăciunea vaginală, făcând astfel actul sexual mai plăcut.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod