Studiu: Principala calitate pe care o femeie o caută la un bărbat

Sigur nu te-ai gândit la asta! Nu contează banii şi nici frumuseţea atunci când vine vorba despre a cuceri pe viaţă o reprezentată a sexului feminin! Ce-şi doresc femeile? Un bărbat

Sigur nu te-ai gândit la asta! Nu contează banii şi nici frumuseţea atunci când vine vorba despre a cuceri pe viaţă o reprezentată a sexului feminin!
Romantic Young couple in love at sunset

Ce-şi doresc femeile? Un bărbat plin de bani? Un bărbat cu un corp bine lucrat? Un bărbat foarte frumos? Se pare că nu acestea sunt principalele lucruri după care se ghidează o femeie în alegerile sale în materie de bărbaţi, după cum se arată într-un studiu recent, citat de publicaţia independent.co.uk

Să fie un om de încredere care îşi ţine mereu promisiunile este principalul lucru care contează în ochii unei femei atunci când îşi doreşte o relaţie pe termen lung şi să-şi întemeieze o familie.

Iar această calitate nu are legătură numai cu fidelitatea sau infidelitatea partenerului care este foarte importantă, ci şi cu modul în care partenerul se ţine de cuvânt şi duce la îndeplinire promisiunile pe care le-a făcut. Abia atunci, bărbatul se va dovedi de încredere, iar femeia va fi pe deplin fericită cu alesul inimii, susţin specialiştii.

Aşadar, nu este suficient să aibă bani şi nici să fie rupt din stele, ci să-şi ţină cuvântul pentru a te cuceri pe veci.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod