Studiu: Numărul ideal de parteneri sexuali din viaţa unei femei. Află care e!

Un nou studiu despre sex, realizat la sfârşitul anului trecut, a făcut vâlvă pe întreg mapamondul. Specialiştii au intervievat 1.000 de femei, pentru a descoperi care este numărul ideal de

Un nou studiu despre sex, realizat la sfârşitul anului trecut, a făcut vâlvă pe întreg mapamondul. Specialiştii au intervievat 1.000 de femei, pentru a descoperi care este numărul ideal de parteneri sexuali din viaţa acestora.

Astfel, cercetătorii au ajuns la concluzia că numărul ideal de parteneri sexuali pe care o femeie ar trebui să-i aibă într-o viaţă este de zece.  Potrivit sexologilor, femeile care au avut mai mult de zece parteneri sunt considerate necuviincioase, iar cele care au avut mai puţini sunt considerate neexperimentate.

Un alt studiu, realizat în Marea Britanie, dar în urmă cu un an, arăta că bărbaţii fac sex, de-a lungul vieţii, cu de două ori mai multe persoane decât femeile. Însă, la acea vreme, Sondajul Naţional al Sănătăţii scotea la iveală faptul că numărul ideal de parteneri sexuali din viaţa unei femei este cinci.

Cercetătorii adaugă că numărul partenerilor sexuali s-a dublat deoarece fetele din ziua de azi sunt încurajate de la vârste fragede să facă se îmbrace cât mai provocator şi să-şi piardă virginitatea cât mai repede. Mai mult, britanicii avertizează că numărul partenerilor sexuali poate creşte în continuare, dacă nimeni nu ia măsurile potrivite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod