Studiu. Forma corpului tău le arată celorlalţi cum faci sex


Un studiu realizat recent la Universitatea Leeds din Marea Britanie şi coordonat de Colind A. Hendrie a scos la iveală faptul că forma corpului trădează cât şi cum fac sex femeile.

Un studiu realizat recent la Universitatea Leeds din Marea Britanie şi coordonat de Colind A. Hendrie a scos la iveală faptul că forma corpului trădează cât şi cum fac sex femeile.

Cercetarea, care a fost publicată şi în jurnalul „Archives of Sexual Behavior“, s-a bazat pe ideea potrivit căreia lăţimea şoldurilor şi diferenţa dintre talie şi şolduri poate prezice comportamentul sexual al femeilor.

În urma studiului, sexologii au ajuns la concluzia că numărul de parteneri sexuali ai unei femei este dictat de atitudinea faţă de aventurile de-o noapte, iar acest lucru are legătură cu lăţimea şoldurilor şi cu diferenţa dintre talie şi şolduri.

Cercetătorii au afirmat că femeile care au şoldurile mai late de 36 de centimetri au o viaţă sexuală mai activă şi sunt mai predispuse aventurilor de-o noapte, în timp ce femeile cu şoldurile late de cel mult 31 de centimetri au mai puţine aventuri.

Potrivit studiului, femeile care din patru relaţii sexuale întreţinute aveau trei aventuri de-o noapte au şoldurile cu cel puţin doi centimetri mai late decât femeile care avea o activitate sexuală normală.

„Lăţimea şoldurilor femeii are impact direct asupra riscului unor traume potenţial fatale legate de naştere. Se pare că, atunci când femeile au control asupra comportamentului sexual, riscul se reflectă în atitudinea lor. Activitatea sexuală a femeii este, prin urmare, cel puţin într-o oarecare măsură influenţată de lăţimea şoldurilor“, a spus Colind A. Hendrie.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod