Studiu: Femeile se îngraşă când fac prea mult sex

Nici nu ştiu ce să mai cred despre aceste studii şi despre "iluştrii" cercetători ai planetei: când aud faptul că sexul în exces ajută femeile să ardă kilogramele rapid, când aud că prea mult sex le îngraşă.
Nici nu ştiu ce să mai cred despre aceste studii şi despre "iluştrii" cercetători ai planetei: când aud faptul că sexul în exces ajută femeile să ardă kilogramele rapid, când prea mult sex le îngraşă.

Potrivit unor studii recente, la care au participat cupluri care locuiau împreună de cel puţin trei ani, s-a constatat că, atunci când măresc frecvenţa partidelor de sex, femeile au o poftă de mâncare mult mai mare decât în mod normal. Potrivit cercetării, 62% dintre femei au acumulat mai multe kilograme.

În acest caz, norocoase sunt suedezele, care preferă, potrivit altui studiu, să facă jogging decât să facă sex. De ce? Pentru că practicarea jogging-ului le asigură o satisfacţie rapidă, pe când sexul... ai nevoie de preludiu, vorbe dulci, iar toate acestea durează, iar satisfacţia poate să nici nu apară, aşa că mai bine dai o tură în jurul blocului decât să te chinui aiurea, nu? La noi, se pare ca sexul e pe primul loc, judecând după locul 3 pe care îl ocupăm în Europa în ceea ce priveşte numărul de cazuri de obezitate.

Dar dacă e să ne luăm după un alt studiu, prin care terapeuţii de cuplu de la "Society for Sex Therapy and Research" au descoperit că 13 minute este durata ideala pentru o partidă de sex, nici nu ai când să ţi se facă foame, oricâte partide ai face...
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • crycrys pe 24 Feb 2011, 17:32
    hi

    Depinde foarte mult si de organism si de metabolism.Unele fete sunt predispuse la ingrasare,altele,dimpotriva, slabesc

    1
    0

  • alex pe 19 Feb 2011, 17:11
    ???

    ei stiu ca atunci cnd o fata nu mai e virgina nu mai are imunitatea de atunci cnd era ea virgina. devine mai sensibila mai la toate chestiile dar dak ele isi mentin silueta nu se vor ingrasha dar dak baga in ele ca spartele sigur se ingrasa mai repede.

    0
    0

  • Marry pe 10 Feb 2011, 19:11
    cred si eu ca este posibil...

    eu nu mananc mult.. o data de dimineata... si o data seara inainte de 6.. in schimb.. am pus pe mine aproximativ 4kg in 3 sapt ...chiar ma si cert cu iubitul pe tema asta ca nu mananc... dar degeaba.. cel mai bine.. mai putin sex...mai multa miscare :D

    2
    0

  • Diana pe 4 Feb 2011, 13:34
    e posibil....

    sincer nu stiu ce sa cred :-s cand faci sex o ora pe seara si apoi ai o pofta teribila de mancare ajung sa nu ma mai mir de ce am pus cateva kg in plus in ultima luna. deci, mi se pare plauzibil

    1
    0

  • ionut pe 3 Feb 2011, 11:35
    studiu

    sigur este vorba despre cercetatorii britanici

    2
    1

  • carmen pe 2 Feb 2011, 09:55
    buna

    sexul nus cat ingrasa,dar fara sex e fff rau!

    2
    0

  • dee pe 23 Ian 2011, 04:09
    sexul ingrasa?

    Nu sexul e cel care ingrasa,ci mancatul excesiv.Pana la urma,daca ti se face foame mananci normal ca si in alte dati,dar daca dependenta de mancare e mai mult cantitativa decat calitativa,atunci....nu mai faceti sex,nu se moare fara,dar mancati cat vreti!!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod