Studiu: Femeile ar renunţa la sex în schimbul frumuseţii veşnice

Am intrat recent pe blogul lui Cabral şi am descoperit că vedeta scrisese despre un studiu interesant. Potrivit unui studiu realizat de o companie producătoare de cosmetice, 76% dintre femei ar

Am intrat recent pe blogul lui Cabral şi am descoperit că vedeta scrisese despre un studiu interesant.

Potrivit unui studiu realizat de o companie producătoare de cosmetice, 76% dintre femei ar apela la acţiuni extreme pentru a dobândi tinereţea fără bătrâneţe. Fie vorba între noi, acest lucru este unul normal. Ceea ce este anormal şi Cabral a atras atenţia asupra acestui lucru este faptul că 21% din participante ar renunţa să mai facă sex timp de un an dacă asta le-ar ajuta să rămână tinere, 19% ar uita că există telefoanele mobile, iar 17% ar fi gata să meargă zi de zi la serviciu.

Aşadar, studiul a demonstrat că femeile ar renunţa mai repede la sex decât la telefonul mobil!

„Numai ideea că o femeie ar renunţa la sex mă duce cu gândul la experienţele neplăcute prin care ea a trecut de este în stare să renunţe la aşa bucurie. Dar să mă gândesc că 21% dintre ele ar putea renunţa, pentru un an, este ceva completamente trist.

Adică să dai sexul dar să ţii telefonul mobil?! Pentru ce, ca să te vaiţi la prietene de soţ că nici nu te iubeşte şi nici nu te... «iubeşte»?!

Cum să fii mai dispusă să renunţi la sex şi nu la telefonul mobil?! Dă-l naibii de plastic 4G, noi avem mâini cu care să mângâiem, gură cu care să sărutăm, ochi care să te privească şi piept de care să te lipeşti... preferi o sărăcie de plastic pe care o ţii în mână?!

În plus... eu înţeleg că sunt cazuri când un bărbat nu poate asigura un nivel de comunicare la fel de ridicat ca şi prietenele cu care te lungeşti la telefon, dar... cât de puternic să fie mobilul ăla pe modul vibraţie?!“, a scris Cabral pe blog.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod