Studiu: Cele mai bune poziţii erotice pentru a rămâne însărcinată

Dacă eşti pregătită pentru a deveni mămică atunci trebuie să ştii care sunt cele mai bune mişcări pe care să le exersaţi pentru a vă mări şansele Poziţiile care permit o

Dacă eşti pregătită pentru a deveni mămică atunci trebuie să ştii care sunt cele mai bune mişcări pe care să le exersaţi pentru a vă mări şansele

Spermatozoons, floating to ovule

Poziţiile care permit o penetrare cât mai adâncă şi ejacularea cât mai aproape de cervix sunt cele mai bune atunci când vrei să rămâi însărcinată. "Acele poziţii care-i permit bărbatului să stea deasupra sunt cele care măresc şansele de a rămâne însărcinată. Practic orice poziţie în şezut pe scaun, în picioare sau femeia deasupra nu ajută deloc sperma să ajungă cât mai aproape de cervix, astfel încât şansele de a rămâne însărcinată sunt mai mici", a declarat dr.

Marilyn Glenville, specialist în infertilitate, pentru publicaţia DailyMail.

Astfel că dacă îţi place să deţii controlul în pat trebuie să ştii că aceste poziţii în care femeia stă deasupra îţi diminuează semnificativ şansele de a rămâne însărcinată, potrivit specialistului.

"Dacă bărbatul penetrează femeia de la spate în poziţia doggy style este tocmai în unghiul potrivit pentru a permite o penetrare adâncă şi prin urmare şi o ejaculare foarte apropiată de cervix", explică medicul.

În schimb, dacă vă place languroasa poziţie "linguriţă" în care amândoi staţi pe o parte şi iubitul te penetrează pe la spate trebuie să ştii că aceasta nu este deloc potrivită dacă vrei să rămâi însărcinată, susţine specialistul.

Cele mai bune poziţii pentru a rămâne însărcinată cu cele în care penetrarea este adâncă şi de regulă bărbatul deţine controlul, cum ar fi "doggy style", "roaba" (în care stai sprijinită în mâini iar iubitul tău îţi ţine picioarele ridicate şi te pătrunde pe la spate) sau "poziţia misionarului" în diversele lui ipostaze.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod