Stii ce gusti?

Sa gusti ceva in timp ce esti legata la ochi poate fi foarte distractiv si erotic in acelasi timp. Este si o sansa de a-ti cladi intimitea scapand de sentimentele de lipsa...
Sa gusti ceva in timp ce esti legata la ochi poate fi foarte distractiv si erotic in acelasi timp. Este si o sansa de a-ti cladi intimitea scapand de sentimentele de lipsa de incredere si de vulnerabilitate.

Pregatirea

Inainte de a incepe, opreste toate telefoanele, incuie usa si asigura-te ca nu veti fi deranjati. Cauta un prosop mare sau un cearceaf cu care sa acoperi patul - asta pentru orice eventualitate. Asaza langa pat doua esarfe destul de lungi pentru a va lega la ochi amandoi.

Mergeti impreuna la cumparaturi

Puteti alege aproape orice alimente doriti - dar cu cat sunt mai ciudate la gust, cu atat mai bine. Ganditi-va foarte bine si la textura sau mirosul alimentelor pentru ca nu doar gustul este cel ce conteaza. Iata si cateva idei: fructe exotice, iaurturi de toate felurile, branza, o multime de cipsuri, diferite feluri de paine si nu in ultimul timp dulciuri, sirop si ciocolata.  Si nu uitati de cateva bauturi - sucurile ar fi destul de potrivite, dar si alcoolul daca il preferati.

Legati-va la ochi pe rand

Dupa ce ti-ai legat partenerul la ochi, apropie cu grija mancarea de buzele lui. Poate ghici ce ai tu in mana? Mirosul ii spune ce se afla atat de aproape de buzele lui? Poate descrie mirosul sau textura alimentului? Apoi usor si tachinandu-l in acelasi, timp lasa-l sa guste putin. Poate ghici acum? Daca nu, atunci lasa-l sa mai guste inca o data.

Fa asa cu toata mancarea pe care ati cumparat-o. Cand jocul a luat sfarsit, gandeste-te cum este sa fii dependenta de partenerul tau sau cum se simte el pentru ca a depins de tine. Cum este cand detii controlul? Ai trait sentimente la care nu te asteptai?

Truc

Nu lua jocul mult prea in serios. Amuza-te - dar nu fii tentata sa fii cruda. A, si inca un sfat: nu folosi alimente mult prea condimentate!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod