Sexul tantric. Ce este cu adevărat şi cum să-l practici. Încearcă-l!



Nu vă grăbiţi

Actul sexual în sine este mai important în cadrul amorului tantric decât scopul final, şi anume orgasmul. O partidă de amor tantric presupune un preludiu foarte lung, în care mângâierile, sărutările şi atingerile sunt o manifestare a afecţiunii şi a aprecierii pentru trupul celui pe care îl iubeşti. Deci partidele rapide de amor nu sunt deloc compatibile cu practica sexului tantric. Aşa cum trebuie să te bucuri de o masă delicioasă, pe care să o savurezi lent, într-un cadru special, la fel îţi poţi imagina şi o partidă de sex tantric, în timpul căruia trebuie să te bucuri complet de persoana iubită.

Tineţi ochii deschişi

Un principiu de bază al sexul tantric este prezenţa totală, fizică, psihică şi spirituală. Trebuie să te dedici complet actului sexual, să conştientizezi şi să te bucuri de fiecare atingere şi sărutare, fie că le primeşti sau le oferi. Iar ţinând ochii deschişi şi privindu-vă unul pe celălalt reuşiţi să creaţi acea conexiune specială necesară acestui tip de sex ritualic.

Acceptaţi-vă complet

Un alt element esenţial al acestui tip de amor este acceptarea totală. Atât tu, cât şi partenerul tău, trebuie să vă accepţi propriul corp, cu calităţi şi defecte. Trebuie să vă iubiţi propriul trup, cât şi pe cel al partenerului. Nu există defecte, ci numai calităţi şi acceptare. Astfel vă puteţi bucura pe deplin de momentele de intimitate şi de dragostea voastră.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod