Sexul tantric. Ce este cu adevărat şi cum să-l practici. Încearcă-l!

Este un mod intim, meditativ de a face dragoste, având ca scop prelungirea actului sexual şi intensificarea senzaţiilor din momentul culminant
Termenul "Tantra" provine din sanscrită şi semnifică "legătură", "conexiune" sau uniunea atât fizică, cât şi spirituală a unui cuplu şi armonizarea acestuia cu întregul Univers. Tantrele hinduse au fost scrise în perioada medievală, sub forma unor dialoguri între zeul Shiva şi zeiţă Parvati, în care Shiva îi dezvăluie filosofia care stă la baza ritualului tantric. 

Principiile sexului tantric 

Numit şi "sexul sacru" - deoarece sexualitatea este considerată conform tantrei o formă de atingere a Divinităţii - sexul tantric este un mod intim, meditativ de a face dragoste, având ca scop prelungirea actului sexual şi intensificarea senzaţiilor din momentul culminant. Regula esenţială este de a fi prezent trup şi suflet, de a vă cunoaşte reciproc, precum şi dragostea pe care o împărtăşiţi. Contactul vizual în timp ce faceţi dragoste vă obligă să fiţi prezenţi întrutotul la locul faptei. Deoarece se spune că ochii sunt "oglinda sufletului", prin intermediul lor puteţi ajunge la o conexiune sufletească, ceva special şi mai presus de actul pur fizic de a face dragoste. 

Iată câteva elemente ale sexului tantric pe care să le incluzi în viaţa ta amoroasă:

Creează atmosfera perfectă

Pentru că este mai mult o formă de meditaţie, de manifestare a iubirii şi a plăcerii de a fi atât de aproape de persoana iubită, sexul tantric trebuie realizat asemenea unui ritual. De aceea, camera în care veţi face dragoste trebuie să fie curată, ordonată, decorată în mod armonios şi parfumată. Toate acestea, deşi aparent lipsite de importanţă în timpul unei partide clasice de amor, sunt extrem de importante în cadrul sexului tantric.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod