Sexul pe plajă: eşti pro sau contra? Cum să-l faci fără să fii prinsă!

Tot anul visăm la zilele libere din perioada verii şi din perioada iernii, pe care vrem să le petrecem alături de persoana iubită. Cum vacanţa a venit şi multe persoane au luat cu asalt

Tot anul visăm la zilele libere din perioada verii şi din perioada iernii, pe care vrem să le petrecem alături de persoana iubită. Cum vacanţa a venit şi multe persoane au luat cu asalt litoralul, vă voi scrie astăzi despre sexul pe plajă.

Există foarte multe cupluri care consideră că sexul pe plajă este cea mai incitantă experienţă pe care o pot face, fiind ispititor şi pasional. Dacă îţi place să faci sex în natură şi te încântă ideea de a fi văzută de lume în timpul unei partide de amor, atunci litoralul este locul perfect. Foarte multă lume doreşte o astfel de experienţă, aşa că este de preferat să faci sex noaptea, când vizibilitatea este mai redusă. Mai mult de atât, caută locurile mai retrase, pentru a nu avea probleme cu forţele de ordine.

Pentru a nu avea probleme şi pentru a nu simţi nisipul care te poate deranja, ia cu tine o pătură mai groasă, dar şi lubrifiant, deoarece emoţiile sau lipsa preludiului pot să cauzeze probleme.

Dacă nu vreţi să luaţi cu voi o pătură, încercaţi să faceţi sex într-o poziţie care să permită părţilor sensibile să nu ia contact cu nisipul, pentru a vă feri de probleme.

Înainte de a face sex pe plajă, nu uitaţi cel mai important lucru: dacă nu sunteţi atenţi, riscaţi să faceţi un drum până la secţia de poliţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod