Sexul oral: mai este o prejudecata?

Cate dintre voi vorbesc despre sex oral? Cate recunosc ca fac sex oral si cate admit ca este o placere imensa cand li se face sex oral? Poate am devenit toate hedoniste...

Cate dintre voi vorbesc despre sex oral? Cate recunosc ca fac sex oral si cate admit ca este o placere imensa cand li se face sex oral? Poate am devenit toate hedoniste, poate nu, dar in mod sigur placerea este unul dintre motivele pentru care traim, fie va vorbim despre gustul mancarii preferate sau de intensitatea cu care traim momentele in care facem dragoste cu iubitul.

Pana la urma tot ce tine de ceea ce se intampla in dormitorul nostru, ne apartine noua si numai noua, nu trebuie sa fie "cap de afis" in sesiunile de barfe pentru ca este ceva intim. Nu te pune nimeni la zid sa recunosti ca o faci sau ca detesti sa faci asta, dar poate ca aceasta actiune ar putea face parte din "normalitatea" vietii intime.

In acest caz, ca in orice tine de intimitatea unui cuplu, nu exista "trebuie", dar "poate" in mod sigur. Daca faci sex oral doar pentru a-ti multumi iubitul, pentru tine aceasta actiune indentificandu-se cu obligatia si lipsa totala de placere, mai bine renunti la acest "sport".

Vrei sa faci sex oral, dar esti macinata de prejudecati si ti se pare ca aceasta indeletnicire iti pune eticheta de "femeie usoara"? Complexele nu au ce cauta in dormitorul tau!

Pentru multe cupluri, practicarea sexului oral nu mai este ceva neobisnuit, insa exista si parteneri care refuza sa faca acest lucru.

Unele femei sunt total impotriva unei partide de sex oral pentru ca este ceva impotriva firii, organul respectiv li se pare o "chestie hidoasa" care nu are ce cauta in gura lor; exista si barbati care nu concep ca iubitele sau sotiile lor sa le faca sex oral pentru ca acele buze saruta de "noapte buna" copii lor sau argumenteaza cu replici de genul: "Daca am nevoie de o partida de sex oral, ma duc la prostituate!" - ceea ce nu este o fapta potrivita pentru evolutia vietii de cuplu.

Dar totusi, daca esti implicata intr-o relatie de dragoste serioasa, de ce nu ai face si acest lucru, de ce te-ai simti stanjenita? Daca nu vrei, nu faci, bineinteles, dar daca ai vrea macar sa incerci si consideri aceasta actiune ca fiind o prejudecata care afecteaza in mod vizibil viata voastra de cuplu... poate ca ar trebui sa iei masuri.

Modul de comunicare dintre voi este foarte important, iar inainte de a face sex, si mai ales sex oral, este nevoie sa impartasiti parerile referitoare la ce va place, cum va place, daca va place, nu va place etc.

Cand te simti pregatita, mai ales psihic, poti incerca orice in dormitor; trateaza aceasta problema cu o doza mare de maturitate, respectati-va si incercati sa va intelegeti fara sa fortati prea mult nota. Se spune ca sexul oral este sarea si piperul dintr-o relatie, dar nu toti partenerii simt placere cand o fac.

O importanta vadita trebuie acordata si trecutului sexual al partenerei sau partenerului. Experienta sexuala poate fi considerata, de cele mai multe ori, foarte importanta intr-o relatie, dar bolile sau "fobiile" sexuale pot umbri viata voastra de cuplu.

Cele doua noutiuni de baza referitoare la sexul oral sunt: cunnilingus-ul, care reprezinta sexul oral pentru femei, si felatia, sexul oral pentru barbati. In cazul felatiei, actiunea presupune folosirea buzelor si a limbii pe si in jurul penisului si scrotului. Daca faci sex oral iubitului tau, poti "devia" putin cu limba, ajungand la zona dintre anus si scrot pentru ceea ce se numeste "analingus".

 

Comentariile 101-150 din 177

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SECRET pe 22 Ian 2009, 16:27
    sex oral

    Doar unele femei mai in virsta nu fac si anume cele cu 4 clase si fara educatie care au invatat de sex de la mama si tata in vremea lui decedatul si sa fim seriosi ce eductie se facea pe atunci .........boringgggg..........daca il iubesti si nu esti satula de barbati si nu ai ceva medical apetit 0 ...etc e normal sa incerci cu prietenul tau STABIL SI NU DE 1 LUNA SAU 2 cat mai multe lucruri in pat .Nu ca baba ai ca ea nu a facut niciodata si nici nu o sa faca ca daca il duc pe barbasu la un detector de miciuni si il intrebi cu cite a inselato cred ca 10 e putin . hai bafta fetelor si sa fiti iubite nu prostite. ps. sorry pt text nu am dormit de 16 h

    0
    1

  • marina pe 15 Ian 2009, 23:05
    nu va inteleg

    in loc sa va tot certati atata pe cine ce face si cat de scarbos si sa va mandriti ba ca faceti ba ca nu...bine o zis cine o zis ca ii o activitate in 2...si personal , fiind femeie eu ma simt extraordinar si imi place sa "fac" sex oral si sa vad aceeasi satisfactie pe artener atat cand "primeste" cat si cand "face", deci in concluzie ideea e ca amandoi partenerii trebuie sa se simta excitati fie ca "fac" fie ca "primesc"

    0
    1

  • mihaela pe 4 Ian 2009, 16:29
    sexul oral

    nu inteleg de ce intr o relatie bazata pe dragoste reciproca sa fie o problema sexul oral-asa cum preludiul pt unii inseamna a saruta partenerul acelasi lucru este si preludiul -sex oral.Cand iti iubesti partenerul iubesti tot corpul sau nu i nimic scarbos.cine are opinie diferita de a mea inseamna ca nu si iubeste cu adevarat partenerul nu i divinizeaza corpul nu intelege adevaratul sens al dragostei-a face dragoste!

    0
    1

  • claudia pe 2 Ian 2009, 02:06
    sexul oral

    parerea mea despre acest capitol este ca intr-un cuplu conteaza foarte mult sexul oral,iar vizavi de ce am citit mai sus un comentariu facut de cineva ca ii este scarba de acest organ genital care d.p.m.d.v. este protejat de haine si nu este la vedere cum este evident cavitatea bucala,sau ca miroase,hellooo cand se intampla actul sexual evident ca fiecare partener isi face igiena intima nuuuuuu,dar ce sa mai spunem de cavitatea bucala care este expusa tot timpul microbiilor,bacteriilor,din aer unii au chiar carii care iti produce o respiratie mai putin placuta si toti ne sarutam partenerii sau partenerele dar nu ne gandim la ce suntem expusi.

    0
    1

  • Andreea pe 22 Dec 2008, 13:13
    sex oral

    Am tot citit dar ... tot am o intrebare ... mi-am inceput viata sexuala acum 2 luni si ceva. La prima experienta am avut parte de un lung preludiu, urmat de un sex oral din partea prietenului meu - ... ideea este ca m-am excitat f tare si nu pot nega ca nu mi-a placut, numai ca acum 1 saptamana mi-a spus sa incercam un 69 - si nu pot sa-i fac sex oral , adica pur si simplu sunt "inchisa" poate si pentru ca sunt la inceput de viata sexuala, comunicam f bine in pat si a avut si are mare grija de mine dar pur si simplu nu pot ... i-am spus ca nu vreau acum, dar ca nu exclud aceasta posibilitate ... nu stiu ce sa fac si cum sa-i spun ... cred ca este o prejudecata si poate si faptul ca mi-am inceput viata sexuala la 23 de ani o fi cauza, il iubesc foarte mult, doar ca nu pot sa-i fac sex oral ...

    0
    1

  • bbtucea pe 17 Dec 2008, 23:41
    sex oral?

    nu stiti multi cee aia placere.sexul oral e o arta.incercati si va veti convinge. oplacere

    0
    1

  • Lia pe 13 Dec 2008, 08:02
    sex oral

    Nu tin neaparat sa-mi impun punctul de vedere, dar avand totusi o experienta, vreau sa spun tuturor sotiilor care refuza aceasta placere sotilor din prejudecati, sa faca tot ceea ce o femeie straina poate aduce placere unui barbat, cu sotul ei si atunci casniciile nu vor mai scartaii si nici barbatii nu vor cauta fericirea in alta parte.Va veti simtii si voi implinite daruind placerea maxima sotului vostru si nu veti avea decat de castigat sudand relatia.Nimic din ceea ce se intampla intre un barbat si o femeie ca o consecinta a iubirii, nu a prostituriei, nu este pervers. Incercati si veti fi mai vesele, mai sanatoase psihic, mai fericite, pentru ca vorba lui Nicolae Steinhard numai "darunind vei dobandi" ! Sarbatori fericite si o dragoste implinita si impartasita !

    0
    0

  • daniel radu pe 12 Dec 2008, 13:14
    sex oral

    buna doamnelor sunt radu am citit toate comentariile despre sexul oral, sunt medic, acum 2 ani am testat pe parcursul a 6 luni, la mine, la cabinetul de gine.. pe toate pacientele, care sunt preferintele lor sexuale, raspunsul pe care l-am primit a fost cam asa; 88%sex total, 9%sex oral si normal si 2% sex normal. consider ca a face sex oral nu este o greseala, daca este facut cu placere, eu ador sexul oral dar si cunilingus, considerand ca, asa cum eu sunt satisfacut oral asa si eu pot oferi aceiasi placere. gresesc? succes

    0
    0

  • bebe pe 2 Dec 2008, 12:30
    sexul oral

    este o senzatie unica...Nu cred ca este cineva care nu s-a gandit macar o data sa incerce, dar totul tine de nivelul de educatie si modul de comunicare in dormitor cu partenerul.

    0
    0

  • adrayano_22 pe 25 Nov 2008, 22:22
    sex oral

    eu sunt de accord cu sexul oral normal si anal odata cineva zicea,,O VIATA AVEAM SI O GAURA IN C..,, asa ca dupa parerea mea in dormitor o pereche nu trebuie sa aiba nici un fel de prejudecata si sa faca tot ceea ce i-i face sa se simta bine.eu sunt cu iubita mea impreuna de o buna perioada de timp cand am inceput viata sexuala ea era inca virgina acum suntem un cuplu fericit si care a incercat toate tipurile de sex cu dragoste si pasiune.iubesc zana mea

    0
    1

  • sergiu pruna pe 24 Nov 2008, 11:33
    sex oral

    dupa parerea mea sexul oral este cel mai zemos lucru.shi sa ma lase ala cu americani lui cu canceru la gat ca mnu cred ca de ar fii adevarat ce sar face actorii de filme porno.vrajeala ii mare.ala ce face sperie lumea sa mnu mai practice sex oral si an acelasi timp shi pe prietenamia.mnu mai fa comenturi de astea publice mnu fa pa nebunu.x(X(X(X(X

    0
    2

  • england pe 23 Nov 2008, 18:58
    sex oral

    buna la toata lumea.am citit in mare parte opiniile voastre iar in majoritata mau facut sa rid cu lacrimi.sa va spun parerea mea.pina in urma cu un an aveam aceleasi ginduri si preconceptii,dar acum mi le-am schimbat total.cineva mai sus spunea ca dk iubesti poti face anumite lucruri in pat cei place iubitului sau iubitei.si eu vedeam sexul orar ca pe ceva foarte scirbos dar acum mi-am schimbat opinia siiiiiii chiar imi place atit mie cit si iubitului meu.este super sa iti vezi iubitul in exataz.paaaaa

    0
    1

  • Anonim pe 17 Nov 2008, 17:04
    SEX oral

    Fetelor numai faceti atata sex oral ca odata o veti pati...cand va ramane vreo scula in gura si nu o veti mai putea scoate....si va vad la PRO TV la stirile de la ora 5 si sincer nu cred ca merita rusinea aia pentru un moment de placere parerea mea

    0
    1

  • ..... pe 17 Nov 2008, 14:12
    ceva omenesc

    atunci cand doi aomeni se iubesc si au o relatie stabila nu trebuie sa le fiua graetza de asa ceva e ceva omenesc , eu am incercat su parteneru de viata si suntem foarte multumiti amandoi

    0
    1

  • mihai.v pe 12 Nov 2008, 11:02
    oral sex

    nu vad de ce atat tam,tam,o fac si animalele si ne plangem noi toata lumea,care ne mai laudam ca avem si o gandire rationala,,traiasca SEXUL ORAL

    0
    1

  • MARIA-ELENA pe 11 Nov 2008, 21:47
    SEXUL ORAL

    TOTI VB DE NORMALITATE PE DE-O PARTECEI CARE PRACTICA SEXUL ORAL IAR DE CEALALALTA PARTE CEI IMPOTRIVA.........NORMALITATE E CEEA CE SIMTIM NOI CA FACEM CORECT SI NU NUMAI ,CI SI CE FACEM SA NE SIMTIM BINE....DA E PERSONAL CE FACI IN DORMITOR PTR CA CEI DIN JUR TE CATALOGHEAZA USOR INDIFERENT DACA FAC SAU NU SEX ORAL .E FRUMOS SA-TI DORESTI SA FACI SEX ORAL - DOVEDESTE IUBIREA SI DORINTA DE-A FACE FERICIT PE CEL DE LANGA TINE CHIAR SI ASA CUM O FAC EU-PTR A STIMULA PARTENERUL, MA JOC SI NU SIMT NICI SILA,NICI DISCONFORT .

    0
    1

  • MARIA-ELENA pe 11 Nov 2008, 21:18
    SEXUL ORAL

    SEXUL ORAL....UN MOD DE PRELUDIU,DE-A PIERDE MAI MULT TIMP IN DORMITOR SINGURI ,RELAXATI INTR-O LUME NUMAI A NOASTRA UNDE NU CONTEAZA DE CAT CE SA FACEM SA DUREZE MAI MULT ,MAI FRUMOS SI MAI PLACUT......CA DATA VIITOARE SA-TI DORESTI SA SE INTAMPLE CAT MAI REPEDE....}{EU PREFER SEXUL ORAL DAR CU SOTUL CARE E SI SG. PARTENER CU CARE AM EXPERIMENTAT SEXUL .NU DUCEM LA SFARSIT NICIODATA SEXUL ORAL CI O FACEM CA O STIPULARE A CE URMEAZA MAI DEPARTE PRIN SEX NORMAL."NU AS SUPORTA CA PARTENERUL MEU SA SE TERMINE IN GURA MEA SI ASTA CA SUNT FOARTE SENSIBILA ,NU SUNT INPOTRIVA CELOR CARE DUC PANA LA CAPAT.

    0
    1

  • Claudia.m pe 9 Nov 2008, 17:57
    sex oral

    Eu una sunt de acord cu sexul.oral bine-inteles cu un partener stabil..nu trebuie sa fii o experta pentru al practica.Trebuie doar sa fi sigura ca iti iubesti parteneru...si atunci nimic nu te poate oprii.Eu una cand fac dragoste cu parteneru meu...nu mai tin cont de nimic ma dedic corp si suflet fara nici-o retinere.Si cred ca asa ar trebuii sa facem toate.:X:X:X poop dulce iubithu meu

    0
    1

  • adriana_2008_1 pe 4 Nov 2008, 17:11
    sex oral

    vreau sa zic ca la inceputul relatiei noastre eram inpotriva sexului oral,dar nu uitati fetelor "sexul oral provoaca o placere maxima"mie imi place si o sa o fac in continuare

    0
    1

  • Nimanadu pe 28 Oct 2008, 00:23
    again

    am uitat sa raspund si la intrebarea de la topic...daca mai este o prejudecata....DA....este si va fi....mentalitatea noastra nu se va schimba rpd..decat cu o enorma evolutie umana la nivel global de mentalitate...daca intelegeti ce vreau sa spun...:) de abia apoi...se va discuta direct...despre asa ceva...in public...sau oriunde...pana atunci...raman barfe intre simpli oameni.

    0
    1

  • Nimanadu pe 28 Oct 2008, 00:17
    sex oral

    din care am vz sunt multe persoane...printre care destule femei care sunt de acord cu sexul oral..desi..din cate iubte am avut..doar una singura..femeie la 27 de ani...mi-a facut sex oral atunci cand dormeam..si apoi m-am trezit...iar de atunci am facut o perioada buna de timp sex oral..si atat...cand era sa se excite cand gateam sau faceam altceva...dorea sa facem sex...sau dragoste cum ii spun altii..si imi spunea sa ii fac sex oral...ii placea...asa ca voi face si eu aceeasi recomandare...incercati sexul oral..este f placut...iar pt o femeie care se excita usor....este extrem de indicat...daca si partenerul cunoaste aceasta arta a sexului..femeia poate avea cateva orgasmuri si uneori ajunge sa tremure de placere...si doamne fereste...sa si lesine...:D...din punctul meu de vedere...femeia traieste mai intens orgasmul dar...placerea noastra..ca barbati..este mai puternica atunci cand ni se face sex oral..si ca un punct de incheiere...cine vrea sa isi faca partenerul de viata fericit...ma refer la barbati..sa ii faca un sex oral...dar din placere...bineinteles...daca si barbatul este de acord. :) succes la toti..si o viata sexuala cat mai buna.

    0
    1

  • bubuta06 pe 27 Oct 2008, 14:22
    sex oral

    cand inbesti pe cineva cu adevarat,si esti dispus sa faci orice pt el inclusiv si in dormitor,eu cred ca merita.am practicat,si inca mai practic fiind una dintre placerile cele mai mari din dormitor.va sfatuiesc sa incercati

    1
    1

  • varghesiu pe 27 Oct 2008, 09:11
    biserica

    Nu e normal nici sa injuri ca la usa cortului si aoi, hai la biserica, dam un acatist si gata suntem curati, asa ca........... Pentru celelalte d-ne care traiesc cu impresia ca a face tot ce- ti trece prin cap in dormitor rezulta, partenerul sta acasa si nu umbla pe la alte fuste, nimic mai fals. Cunosc cativa barbati care fac asta constant, cu toate ca au acasa tot ce isi doresc (sexual), din lipsa comunicarii cu partenera lor. Asa ca, nu e suficient sa faci, ci sa si discuti, nu neaparat despre asta, sa comunici, sa ai o relatie totala din toate pdv. Succes si ganditi-va in primul rand la voi si apoi la parteneri, la relatie, s-ar putea sa descoperiti ca problemele nu vin neaparat din viata sexuala ci din alta parte.

    0
    1

  • monyq pe 26 Oct 2008, 03:28
    cancer la gat

    daca ar fi asa iti dai seama cati ar fi murit deja de cancer la gat sau cati ar fi diagnosticati de asa ceva?eu una nu cred mai ales ca lucrez in domeniul sanitar

    0
    1

  • s_cerasela84 pe 25 Oct 2008, 14:16
    Sex oral

    Dintr-un studiu recent american a reiesit ca sexul oral produce cancer in gat, deoarece se spune ca organele genitale ar fi transmisibile de papiloma virus. Asa sa fie oare?

    1
    0

  • ady78 pe 24 Oct 2008, 17:13
    pentru MARY

    cred ca esti cam batrana sau demodata ,asa ca învata de la altii. nu exista placere mai mare într-o partida de sex decît sa faci totul sa te simti bine sau sa-l faci sa se simta bine(este o nebunie) sa uiti de tot si de toate. în dragoste adevarata nu exista bariere(vreau sa precizez ca sînt casatorita de 8 ani si avem 2 copii) si ne iubim pe zi ce trece mai mult pentru ca na reinventam , nu traim monotonia de zi cu zi. Cred ca sotul tau face asta cu altcineva(ai grija)

    0
    1

  • monyq pe 24 Oct 2008, 01:14
    romani ramasi in urma cu tot

    intr-o rel serioasa in care se face si sex oral parerea mea ii ca trebuie si multa comunicare intre cei doi multa imaginatie sa fie amandoi pe aceeasi unda de ce merg oare barbatii la altele sau isi inseala nevestele ca primesc tot acasa sau invers femeile cu altii nu normal ce nu primesc acasa primesc in alta parte.asta e pe primul loc in divorturi.de injurat sau de barfit sau ce face vecinul de ce nu avem prejudecati ca ce fac altii.unii dintre noi suntem in urma cu mentalitatea si judecam unde nu ne fierbe oala.

    0
    1

  • rockada_c pe 23 Oct 2008, 23:48
    papina...

    Daca ii oferi....crezi ca nu se mai duce? :) Se duce oricum,stai linistita....Din pacate...:(

    2
    0

  • papina pe 23 Oct 2008, 23:39
    stimulant

    Consider ca sexul oral intr-o relatie este in ziua de azi destul de importanta pentru barbati .Asta indiferent daca femeii ii place sau nu. Daca nu nu ii oferi placere se duce la alta.

    0
    3

  • camycristi pe 22 Oct 2008, 00:03
    sex oral

    credeam ca nu o sa fac sex oral niciodata numai cand auzem ca se deschide subiectul desppre sex oral imi provoca voma pana am incercat cu prietenul meu la insistentee lui....la inceput mi se parea ceva iurea dar acum ..mi se pare ceva foarte normal...

    0
    2

  • camycristi pe 22 Oct 2008, 00:03
    sex oral

    credeam ca nu o sa fac sex oral niciodata numai cand auzem ca se deschide subiectul desppre sex oral imi provoca voma pana am incercat cu prietenul meu la insistentee lui....la inceput mi se parea ceva iurea dar acum ..mi se pare ceva foarte normal...

    1
    1

  • rockada_c pe 20 Oct 2008, 01:10
    hmmmmm

    nimeni nu a zis absolut nimic in legatura cu ce zice religia referitor la acest subiect.E interzis !!! Si e pacat f mare mai ales daca nu e facuta cununia....dupa nunta se mai accepta,dar asa...nu ai nicio siguranta asupra partenerului,iti incalci principiile si poate...surpriza....ramai cu buza umflata...si va veni altul....cu aceleasi pretentii....si tu....ramai un wc public...chiar daca l-ai iubit....si i-ai iubit si pe urmatorii...e greu,mai ales ca e f mediatizat,si e considerat ca fiind un lucru normal,dar trebuie uneori sa te gandesti ca ...cu gura cu care faci persoanei iubite sex oral....saruti icoanele si moastele sfinte din biserica...e normal?

    2
    1

  • Blonda pe 20 Oct 2008, 00:16
    Sexul oral

    Foarte multe cupluri il practica..nu e o rusine..eu sunt de acord cu el..chiar daca recunosc k nici eu nu am facut, dar asta nu inseamna k sunt impotriva lui sau ca nu voi face niciodata..viata e scurta..merita traita...si trebuie sa facem cate putin din toate.macar :)

    1
    1

  • lili pe 19 Oct 2008, 15:49
    oral

    eu cred k toata lumea practica sexu oral, chiar daca multi nu recunosc.Si pt Cara, daca te speli nu ai cum sa puti, asa k nu vad ce e gretos sau scarbos in asta, eu sunt de acord si cu oralu si analu, o viata ai asa k trebuie sa le incerci pe toate.

    0
    2

  • assmartasuare pe 18 Oct 2008, 13:59
    gusturi

    de gustibus non disputandum....

    1
    1

  • getam pe 16 Oct 2008, 23:20
    Sex oral

    daca lui ii place si mie imi place! de ce nu? simplu, de ce sa complicam lucrurile inutil!?

    1
    1

  • Armand pe 16 Oct 2008, 13:26
    Instinct si ratiune

    "Placerea in cuplu este un instinct primordial". Instinctele tin insa de animalitatea din noi. Necenzurate de ratiune ajung sa domine iar efectele sunt urate atat pe plan individual cat si pe plan social. Orice act fiziologic trebuie indeplinit atunci cand biologicul din noi o cere, dar cadrul in care se desfasoara acestea tine de ratiune si are la baza norme sociale. Daca le indeplinim pentru placere, nu din necesitate, se ajunge la forme aberante, obsesii, dependente, deviante de tot felul etc. Acest lucru este valabil atat pt. actul sexual cat si pentru celelalte acte fiziologice, de pilda ingestia de alimente. Este absurd ca un act fiziologic sa devina o arta, indiferent despre care act e vorba, dar unii cred chiar ca asa trebuie, ca asta ne face umani si ne deosebeste de animale. Eu insa cred ca doar ratiunea e cea care face diferenta, nicidecum rafinarea instinctelor. Nu putem sa justificam orice lucru prin necesitatea de a elimina prejudecatile. Tocmai cultura e cea care are la baza principiile socio-morale ale societatii de-a lungul timpului (impropriu numite prejudecati). Daca le eliminam nu ramane decat o libertate absoluta, adica un haos. Chiar si dictatura celor mai severe principii sociale e de preferat haosului in relatiile interumane. Nu e doar parerea mea. Claude Levi Strauss arata ca unde exista reguli, norme, practici, credinte la nivelul comunitatilor acolo incepe cultura, iar absenta acestora pune in evidenta Natura, adica biologicul, instinctualul.

    2
    0

  • varghesiu pe 16 Oct 2008, 09:38
    sex oral

    Sunt siderata de parerile unora despre sex. Orice tip de sex ai practica, se numeste tot sex. A fost o tema publica in vechimea omenirii. Pentru cine a citit istorie (dtpdv, nu doar istorie statala) stie cum se practicau deflorarile inaintea casatoriei (in public, sau de catre preoti, ori marii invatati ai zonelor respective). Si aceste lucruri fac parte din istoria omenirii. Avem prejudecati si nu vom scapa de ele niciodata fara cultura. Atata vreme cat e practicat din vointa fiecaruia si pentru placerea fiecaruia este un lucru frumos si placut. Daca e facut din obligatie sau cu un alt scop decat cel pentru care a fost conceput (placerea personala), e normal sa fie blamat. Si in pat lucrurile astea se invata si este ca la scoala, daca profesorul nu este in masura sa dea lectii, sau are si el prejudecati.......... . Am 9 ani de casnicie, am invatat tot ce tine de sex impreuna cu sotul meu si aplicam tot ce cunoastem, dar incercam sa evoluam si sa diversificam pentru placerea noastra. Nu o facem pentru a nu fi inselati unul de altul, asa cum s-a spus mai sus. Placerea in cuplu este un instinct primordial, si nicidecum oribil, sau ............ . Cine are puterea sa renunte la prejudecati si sa incerce si altceva, va fi , cu siguranta, impresionat de rezultat si de starea generata. Va doresc experiente placute. Si inca ceva, sexul se practica atunci cand te eliberezi psihic de toate problemele, altfel s-ar putea ca senzatiile sa nu fie traite la intensitatea lor, si sa fim dezamagiti.

    0
    1

  • moga pe 14 Oct 2008, 17:36
    sex-oral

    cred ca intre un sot si o sotie asta nu trebuie sa existe....nu am incercat niciodata dar cred ca nici nam so fac,nu e ceva frumos...poate ca ofera o anumita placere dar nu e pentru mine.

    2
    0

  • taniu pe 13 Oct 2008, 12:32
    sexul oral

    eu as spune ca sexul oral este cel mai lacut sex din toate si nu-i nimic scirbos cum altii spun.daca doriti sa incepeti o relatie si anume sa faceti sex oral rugati partenerul in primul rind sa se spele.dar vreau sa spun ca daca o pereche este casatorita sexul oral le face casatorie mai trainica deoarece prin acest sex perechele se inteleg incep sa tina unul la altul.si nu se intampla divorturi dar in primul rind trebuie sa intrebi partenerul cum ii place ca sail satisfaci.sfatul meu este incercati si o sa veeti pina la urma n-o sa puteti rai fara el.n-o sa va para rau.fetelor ttinere nu le-as sfatui sa inceapa o relatii deodata cu sex oral daca nu stii partenerul doarece poti sa ai dupa aceasta un buchetel frumos de boli. practicati si n-o s a regretati......................

    2
    0

  • alina gabriela pe 13 Oct 2008, 11:01
    sex oral

    voi incepe in primul rind sa va multumesc ptr aceasta tema ptr ca este foarte interesanta .Am citit unele comentari care sau facut si mi se pare intrigant ca mai sint unele persoane cu prejudecati,eu sint o femeie de 34 ani si mi se pare ca atunci cind iubesti esti dispus la orice lucru nou sau vechi cind faci sex.Eu as vrea sa spin ca facind sex oral cu persoana iubita este o placere infinita,el se simte bine satisfacut si nu va vrea sa aceste placeri in alta parte si eu la fel ma simt excelent.Am vazut un comentariu unde spunea ca vrea sa faca sex oral se duce la prostituate.eu vreu sa intreb ce au ele diferit fata de noi?,nimic sintem egale numai ca noi femeile ne impingenm barbati sa mearga ptr ca nu sintem de acord cu ,,cererile,,lor in pat ,eu un asint de acord cu tot ce ceea ce inseamna sexul oral...a si inc aceva cine nu la practicat sa il practice ptr ca va deveni o placere sigur.Femei lasati ipocrizia deoparte si spune-ti realitatea,deschideti-va in fata partenerului si spuneti ceea ce vreti ce va place sau cum va place sa faceti sex,nu este o rusine sa simti aceste impulsuri caremulte dintre noi le considera ca sint de ,,de femei usoare,,.Luptati ptr fanteziile voastre.

    1
    1

  • bobby pe 12 Oct 2008, 22:34
    Pt. Mary

    Daca majoritatea de aici si chiar si sotul tau suntem de acord cu sexul oral ... chiar ne place ... si spunem ca esti depasita, de ce nu vrei sa intelegi ca chiar asa este? Probabil ai peste 35 ani si conceptii vechi tare. Sexul oral este extraordinar de frumos (si cand il primesti, si cand il faci) si este o alta forma a sexului ... atat!

    0
    2

  • Raffaella pe 12 Oct 2008, 02:16
    sex oral

    Nu am incercat sa fac asta, dar sunt sigura ca o voi face, cand voi avea un partener stabil. Daca imi va placea o voi mai face, daca nu - nu. Mi s-a facut sex oral si a fost superb.

    1
    1

  • Paula_Ana pe 10 Oct 2008, 19:59
    ..............

    Faci ce iti place, ce vrei cum vrei cu cine vrei. Din momentul in care incepi sa te gandesti la cat de scarbos si mai stiu eu ce ar fi daca imi va face sau imi va cere alceva deja nu mai putem discuta de placere.... Mie personal imi seamana a sado-masochism. NU ITI PLACE, NU FACE! NU TE POATE OBLIGA NIMENI! Nu te mai chinui cu astfel de ganduri cara caci nu merita, sunt de prisos. Cat despre mirosurile persistente ce nu ies cu apa si sapun, la modul cel mai serios, poate fi debutul unei afectiuni (digestie defectuasa, aciditate, mese neregulate, mancare prea grasa, sedentarism, o infectie urinara, orice e posibil) care poate merita investigata.Nu sunt medic si nu pot spune mai multe. Si despre comentariile care dispar brusc as fi tare curioasa ce se intampla cu ele!

    0
    1

  • marce pe 10 Oct 2008, 19:18
    sex oral

    mai oameni buni eu fara sex oral nu pot trai e cea \mai frumoasa senzatie la femeie iar la barbati e un sentiment de satisfactie totala cine nu incearca traieste degeaba nu ma luati drept o parasuta ca nu sunt am 8 ani de casnicie di 2 copii minunati

    1
    0

  • lenutasc pe 10 Oct 2008, 12:10
    ha ha

    nu senumeste ciasca dar??????????????? pentr u cei care pricep stie ce anseamna dar pentru tine ati spun romaneste ca vezi tu nu prea te duce mintea doar la pla sau pi'''a atat pricepy ai greu cesa facem nu toti scriem asa|||||||||||||||||

    0
    1

  • Armand pe 10 Oct 2008, 11:48
    Replica

    Am scris postul "Da sau ba" al carui titlu a fost altul (cenzura absolut nemeritata) in legatura cu un post care, culmea batjocurii, A FOST STERS dupa ce aparuse (dupa parerea mea tot nemeritat, dar poate l-a sters chiar cine l-a scris). Nu sunt "prefacut-naiv" si nici nu-mi permit sa cred ceva despre cei pe care nu-i cunosc. In acel post se punea problema "ce-ar fi daca" iar eu am sugerat ce-ar fi de facut in cazul respectiv. E aberant sa se interpreteze ca am pareri despre cara sau despre oricare altcineva ca posteaza aici.

    1
    1

  • cara pe 9 Oct 2008, 16:28
    tot o forma de pastrare a teritoriului

    "Pleacă, dă-mi o şansă să-ţi simt lipsa Spune "la revedere", mă va face să-mi doresc să te sărut Te iubesc cu mult mai mult când nu eşti aici, uitându-te la toate programele proaste şi bându-mi berea Nu cred că Adam şi Eva au petrecut toate secundele naibii împreună Dacă-mi laşi puţin spaţiu, va fi spaţiu suficient pentru amândoi Nu vreau să mă trezesc lângă altcineva Dar nici să mă trezesc zilnic lângă tine nu vreau Nu, nu poţi să intri când vrei în duşul meu Tot ce cer e o nenorocită de oră. Eşti atât de dulce Dar eu nu pot mânca acelaşi lucru zilnic Închid telefonul, lasă-mă singură Mâine o să mă rog de tine să te întorci acasă".

    1
    1

  • cara pe 9 Oct 2008, 16:05
    pentru paula_anca

    Grija ta pentru mine e induiosatoare. Ai inteles tu destul de bine ce vreau sa zic. Mirosurile, hai sa le zicem specifice, nu trec cu apa si sapun. Deci, fii sigura ca nu ma intretin cu nespalati, cum prefacut-naiv crede si Armand oleac mai sus. Cert e ca organul partenerului poate trece din fund in gura si, din pacate, in cel mai grav caz, nu din fundul meu. Nu mai conditionati iubirea de facutul a orice daca iubesti. Oricine poate santaja pe oricine cu chestia asta. Iubesc mult, dar am un teritoriu care e numai al meu: asta nu inseamna ca iubesc mai putin. Poate e aici si altceva: nu sunt ahtiata dupa senzatii iesite din comun. nu sunt obsedata de sex. am preocupari diverse, satisfactii diverse, ma bucur de foarte multe lucruri, de senzatii diverse(sunt o senzuala, de altfel). iar sotul meu imi seamana. Nu facem din viata sexuala o profesie, avem profesii frumoase. In pat ne simtim fff bine, poti diversifica fara a forta .

    2
    1

  • Paula_Ana pe 9 Oct 2008, 11:25
    ...............

    Modul in care ai scris primul tau comentariu Cara m-a facut sa rad. Daca ai citit cu atentie ce a scris Armand pentru tine ar trebui sa te faca sa gandesti ce simti si ce iti doresti de la persoana de langa tine... Eu personal iti doresc numai bine as cum are nevoie sufletul tau. Si daca te-ai simtit ofensata de ceea ce ti-am scris, imi cer scuzele de rigoare. Si despre fidelitatea in cuplu nu am spus absolut nimic si experienta pe care o am mi-a dovedit in timp ca nu exista si despre asta as putea scrie pagini intregi degeaba. La un momendat se intampla fiecaruia dintre noi din varii motive sa inselam sau sa fim inselati. Si totusi raman la parerea mea ca ceea ce se intampla in doi in pat, cand faci dragoste si simti asta , nu sex, acolo trebuie sa ramana, nu trebuie pus cap de afis in discutii cu prieteni(parca Armand a facut primul aceasta remarca) sau mai stiu eu cine, si in momentul in care nu mai te simti confortabil in relatia pe care o ai incearca sa faci ceva cu ea in asa fel incat sa iti fie tie bine. Cateodata, de fapt ceva mai des trebuie sa tinem cont si de noi insine si sa facem in asa fel incat lucrurile sa intre pe acel fagas de normalitate pe care o gandim si o simtim. Va doresc tuturora sa va iubiti si sa va simtiti impliniti!

    2
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod