Sexul la telefon îţi îmbunătăţeşte viaţa sexuală

Imaginează-ţi cum este atunci când sunteţi departe unul de celălalt şi aveţi nevoie de acele cuvinte şoptite care vă fac să înnebuniţi de plăcere. Este momentul în care pui mână pe telefon şi îl suni sau îi trimiţi...
Imaginează-ţi cum este atunci când sunteţi departe unul de celălalt şi aveţi nevoie de acele cuvinte şoptite care vă fac să înnebuniţi de plăcere. Este momentul în care pui mână pe telefon şi îl suni sau îi trimiţi un mesaj. Ştiai că poţi să foloseşti aceste mesaje pe post de preludiu? Experţii susţin că tocmai acest element supriza creşte libidoul la cote inimaginabile.
 

Iniţiază jocuri sexuale

 
Potrivit studiilor, din ce în ce mai mulţi oameni folosesc telefonul pentru că este "dătător de orgasme nenumărate", reprize de masturbare şi dirty talk. Puteţi alege orice moment la zilei, dar noaptea pare să fie perfectă pentru astfel de apeluri incendiare.   
 

Vocea este foarte importantă

 
După ce pui pe tine o lenjerie sexy, apelul către iubitul tău poate fi iniţiat. Începe cu o conversaţie normală, spune-i ce ai făcut de-a lungul zilei, iar apoi, în mod natural, totul poate fi deviat spre... sex, spre o partidă de sex prin telefon: "Cum ţi-a mers astăzi, iubitule?" - ar putea fi o replică bună de început.

Foloseşte handsfree-ul! Vei avea mâinile libere pentru a te mângâia. Atenţie la tonul vocii, pentru că în acest caz contează mai mult cum vorbeşti decât ceea ce spui, pentru că în lipsa unei imagini vizuale, sunetele sunt mult mai bine puse în valoare. Construieşte-ţi o fantezie şi ademeneşte-ţi iubitul: închide ochii şi imaginează-ţi lucrurile pe care le spui.
 

Detalii, detalii, atenţie la detalii


Spune-i ce i-ai face: cum l-ai dezbrăca, unde şi cum l-ai atinge, unde l-ai săruta. Acum este momentul să te foloseşti de toate detaliile, pentru că sexul la telefon trebuie să fie unul plin de amănunte, fără descrieri vagi şi lipsite de substanţă.

Îi poţi da instrucţiuni ferme, în care îi porunceşti să te atingă acolo, să te sărute într-un anumit fel în locul în care vrei. Fă-i cunoscut faptul că te atingi şi îţi doreşti că şi mâinile şi buzele lui să îţi dezmierde corpul. Efectele sonore îţi stimulează partenerul şi îl ajută să ajungă la orgasm mult mai repede. Lasă totul să vină natural, fără a mima sau a scoate sunete care te trădează, pentru că nu trebuie să transformi această conversaţie într-un apel la linia fierbinte.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iasmina-elena pe 29 Mar 2014, 09:47
    SEXUL LA TELEFON ESTE UN PRELUDIU EXCELENT.

    CE VREAU SA VA SPUN ESTE CA SEXUL LA TELEFON ESTE UNUL DIN PUNCTELE FORTE CARE VA PUN IN APLICARE FANTEZIILE SI DA FRAU LIBER IMAGINATIEI.VORBIND CU PARTENERUL VOSTRU II PUTETI DETALIA CU LUX DE AMANUNTE PICANTERIILE CARE VA TREC PRIN CAP SI IL PUTETI DUCE IN CULMEA EXTAZULUI,FACANDU-L SA-SI DOREASCA SA FIE LANGA VOI IN ACELE MOMENTE.CONTEAZA MULT IMAGINATIA,DORINTA,CUVINTELE,SI.....FARA TEATRU,VA IESI PERFECT.

    0
    0

  • nicu_vl pe 28 Sep 2012, 21:23
    O fi ok?

    Ancercarea moarte nare emyl_mylu

    0
    1

  • ioana pe 1 Iul 2012, 19:06
    invitatie

    Fetelor, veniti si voi sa ne distram impreuna pe cel mai nou si mai atragator site de dating pentru adulti: sex-in-romania.com (inscrierea este GRATUITA si distractia este GARANTATA).

    0
    0

  • geo pe 28 Oct 2010, 02:26
    sex plin de imaginatie si energie maxima

    este important sa fii spontan plin de idei si energic.fondul sonor creeat de ambii conteaza mult.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod