Sexul în public, un sport nerecomandat pudicilor. Drew Barrymore îl practică!

Ţi s-a întâmplat vreodată se te aprinzi în timpul unui sărut pasional cu iubitul şi să "uiţi" că sunt şi alţi oameni în jur? Ei bine, nu eşti singura. Adrenalina oferită de riscul de a

Ţi s-a întâmplat vreodată se te aprinzi în timpul unui sărut pasional cu iubitul şi să "uiţi" că sunt şi alţi oameni în jur? Ei bine, nu eşti singura. Adrenalina oferită de riscul de a fi surprinsă în ipostaze compromiţătoare îţi poate oferi senzaţii unice pe care nu le vei găsi în intimitatea dormitorului. Tu ai încercat?

În mare, pe plajă sau pe acoperiş, pe iarbă sau la serviciu, la cinema sau pe bancheta din spate a maşinii, lumea e plină de locuri care stârnesc apetitul sexual. Este nevoie doar de curaj şi de un partener dornic de a experimenta.

Iar în cazul în care te temi să recunoşti că ţi-ar plăcea să încerci, şi nu puţin, află că mii de oameni îţi împărtăşesc fantezia. "Dorinţa de a face sex în public este una dintre fanteziile sexuale frecvente, chiar dacă nu este mereu recunoscută", explică psihologul britanic Brett Kahr, autorul unuia dintre cele mai complexe studii pe această temă, "Who's Been Sleeping in Your Head? The Secret World of Sexual Fantasies", publicat în 2008.

Chiar şi vedetele care sunt mereu urmărite de paparazzi au încercat măcar o dată sexul în public. Fabrizio Moretti, membru al trupei rock The Strokes, povestea, în 2006, cum a fost surprins făcând sex cu fosta iubită, actriţa Drew Barrymore, în toaleta Operei din New York de către un agent de securitate. Şi actriţa Kirsten Dunst a recunoscut că a încercat să condimenteze relaţia pe care a avut-o cu Jake Gyllenhaal cu sex în maşină, pe plajă şi în toaletă. Janet Jackson, Robbie Williams, Avril Lavigne şi Jude Law se numără şi ei printre starurile care au recunoscut că practică sexul în public.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod