Sexul in afara patului: avantaje si dezavantaje

Unde altundeva puteti sa faceti dragoste daca pasiunea va cuprinde in alta parte si nu in camera de hotel sau acasa?
Pasiunea vine dintr-o data. Cel putin asa ar trebui sa fie. Romantismul moare cand stiti dinainte totul: cine va incepe, cine se va dezbraca primul, cine inchide lumina, etc.

Din nefericire, pasiunea iminenta si placerea de a te bucura de sex este de obicei impiedicata de anumite obstacole, cum ar fi faptul ca nu sunteti acasa, va grabiti la munca, ciclul menstrual, faptul ca nu ati facut dus si multe altele. Dar cine s-ar gandi ca exista probleme atunci cand pasiunea va cuprinde si nu exista decat dorinta de a face dragoste?

Mai jos veti gasi o lista cu locuri neobisnuite in care puteti face dragoste cu toate avantajele si dezavantajele pe care acestea le implica. Alegeti locul care va place cel mai mult!


Sex in apa

Avantaje: cu siguranta stiti ca, corpul cantareste mai putin in apa decat in afara apei. Si acele trucuri pe care nu ati indrazni niciodata sa le realizati in conditii de gravitatie le puteti realiza cu usurinta intr-u mediu lichid.

Dezavantaje: exista numeroase organisme neplacute in apa: germeni de holera, baterii coliforme, viermi si altele, inclusiv gardnerela care cauzeaza o boala foarte neplacuta - vaginoza bacteriala. Fiind in apa puteti avea un spasm muscular. Acesta este dureros si destul de periculos. Apa spala lubrifierea naturala, iar pentru a face fata acestei probleme puteti folosi un lubrifiant.

Dar il veti lua in apa cu dumneavoastra?

De retinut! Cel putin unul dintre dumneavoastra ar trebui sa fie un bun inotator.
Aveti grija ca e foarte dificil sa aveti erectie in apa, mai ales daca este rece.

Apa de mare sarata prezinta caracteristici antiseptice, asa ca prezentati un risc mai mic sa va infectati cand faceti dragoste in mare decat intr-un rau sau un lac.


Sex in aer

Avantaje: sexul in aer este foarte excitant. Stiti ca orasele, padurile si lacurile sunt la 10000 de metri sub dumneavoastra in timp ce dumneavoastra obtineti satisfactie.

Aceasta este o modalitate grozava sa va distrati in timpul calatoriilor plictisitoare si sa scapati de gandurile referioare la  prabusiri, zone de turbulenta si piraterie aeriana.

Dezavantaje: singurul loc in care puteti fi impreuna este toaleta (intr-un avion, de exemplu). Nu este prea romantic si nu este tocmai confortabil deoarece este putin spatiu inauntru. Veti experimenta o serie de senzatii neobisnuite daca avionul trece printr-un gol de aer. Podeaua se va clatina si tavanul va va lovi in cap brusc si foarte dureros. Prea mult aer uscat si presiunea nu contribuie la bunastarea dumneavoastra. Vi se poate taia respiratia, puteti avea dureri de cap sau greata.


Sex in padure

Avantaje: aer proaspat, miros de ierburi si copaci, ciripitul pasarelelor, raze de lumina care patrund printre frunzele copacilor, toate creeaza o atmosfera romantica care va indeamna sa puneti o patura sau o jacheta pe iarba sub un stejar imens, sa va asezati si sa va bucurati de cea mai buna partida de dragoste din viata iubirea voastra.

Multe ierburi care se gasesc in padure se folosesc pentru fitoterapie.
Uleiuri importante care sunt continute de aceste ierburi patrund in corp odata cu aerul inspirat, deci nu este o surpriza ca aroma ierburilor incalzite de lumina soarelui ne vigoreaza, ne face ma puternici si mai pasionali.

Dezavantaje: tantarii si furnicile va pot strica insa buna dispozitie. Lista factorilor care va pot indispune contine si: muste, viespi, bondari, albine, vanatori si padurari.

Intr-o padure de pini va puteti rani intr-un pin al unui copac, intr-o padure verde inamicul dumneavoastra este urzica, iar intr-o padure mixta sigur va veti confrunta cu aceste pobleme.

Sfat! Pozitia in picioare este preferata in acest caz.


Sex in masina

Avantaje: exista ceva care este foarte incitant cand vine vorba de amestecul de miros de benzina si piele, in sentimentul de libertate si independenta de oricine. Atunci nu exista nici o surpriza ca statisticile americane spun ca 30% din adolescentii americani au facut pentru prima oara dragoste in acest "cuibusor de pacat" cum este masina.

Fara indoiala, pentru cei carora le place sa depaseasca toate obstacolele si sa inventeze pozitii noi, sexul in masina este foarte excitant!

Dezavantaje: sexul in masina in plina zi, fara geamuri fumurii este foarte riscant, chiar daca sunteti destul de naivi sa credeti ca nimeni nu va vede. Daca modelul masinii dumneavoastre nu va permite sa rabatati scaunele, atunci singura pozitie care va ramane la dispozitie este pozitia "scaun".
Va trebui sa fiti foarte atenti pentru ca fata sa nu se loveasca de plafonul masinii. Acest lucru ar impiedica obtinerea unei satisfactii complete.

Sfaturi!

1. Stiati ca de obicei geamurile se aburesc in timpul unei partide de sex pasionale? Nu este nici un lucru rau in asta daca nu trebuie sa explicati nimanui ce faceati in masina. Tineti minte ca daca atingeti geamul cu piciorul, data viitoare cand se va aburi geamul amprenta piciorului va aparea din nou pe geam!

2. Daca atingeti din greseala claxonul puteti avea neplaceri. Cel putin o sa fiti speriati de zgomotul subit.


Sex in sauna

Avantaje: o sauna calda si umeda contribuie la relaxare si mareste sensibilitatea. Aceste conditii creeaza o atmosfera care face ca sexul sa fie extrem de placut.

Putin ceai din ierburi turnat pe pietrele incinse genereaza mirosuri incredibile si invaluie atmosfera care nu se poate compara cu nimic altceva. Nu trebuie sa va dezbracati! Un cearceaf alb nici nu conteaza prea mult!

Dezavantaje: sexul in sauna necesita sa aveti o sanatate foarte buna. Sistemul dumneavoastra cardiovascular se va stradui sa munceasca din greu.

Sfaturi! Duceti-va la dusuri pentru cel mai important moment din partida dumneavoastra de sex, deoarece sistemul dumneavoastra cardiovascular nu va trebui sa mai munceasca asa de mult si veti obtine o satisfactie si mai mare.


Sex intr-un magazin

Avantaje: desigur intelegeti ca daca vreti sa faceti sex intr-o zona atat de aglomerata este deosebit de riscant.
Multi oameni gasesc extraordinar de excitant sentimentul de pericol si inteleg ca ceva interzis care trebuie sa aiba loc este de asemenea incitant. In acest mod, un loc plictisitor cum este un magazin se poate transforma int-o adevarata aventura!

Dezavantaje: puteti sa fti prinsi. Exista o sansa mare sa fiti acuzati de insultarea moralitatii intr-un loc public. Chiar vreti sa fiti dusi intr-o sectie de politie?

Sfaturi! Cand va duceti in cabina de proba, luati foarte multe haine cu voi si astfel lumea din jur va intelege ca va veti petrece acolo un timp destul de mare.

Daca veti fi prinsi, fiti destul de indrazneti incat sa negati orice. Da, amandoi erati dezbracati deoarece incercati sa probati aceasta pereche de blugi. Vanzatorul a avut vedenii si aceasta este problema ei/lui.

Sexul intr-un loc neavenit poate fi foarte excitant. Cel mai important lucru este sa fiti cuprinsi de o dorinta nebuna. Un simplu sentiment de curiozitate nu va va ajuta. Fiti pasionali si indrazneti!

Articol realizat de www.loveisland.ro
 

Comentarii (31)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andra pe 3 Mar 2012, 19:19
    Sex in apa

    E super tare sa o faki in apa....ai nijte senzati super extravagante...ji te simti mult mai bn ka in pat...te simti d parka ai fi in rai...daka na.ti inkerkat inkerkati.e sooper palpitant

    0
    0

  • Florin pe 15 Apr 2010, 21:09
    Am incercat in multe locuri neobisnuite

    pai sa va zic e super fain cand incerci in locuri neobisnuite si in anumite situatii....de ex am incercat in padure......pe langa apa.....pe o banca intr-un parc......pe langa calea ferata si etc......asa ca incercati in orice moment ....totul devine incitant:D:D:P.....

    0
    0

  • vikyy pe 8 Oct 2009, 16:41
    super..articol

    hmmm toate locurile sunt interesante..insa de placere tine totul stau cu prietenu meu si o facem cind ne abate si aproape oriunde...in bucatarie,baie,pe scaun sunt mii de locuri tot tine de faptul cum te simti ,cita placere va conferiti si o poti face oriunde

    0
    0

  • Vasile pe 6 Aug 2009, 10:59
    Foarte cool

    `aproape oriunde`.. ultima faza e interesanta si comica :D. Din pacate am aproape 20 dar nu am participat chiar la asa multe evenimente ca tine :) . Dar am trecut prim multe perepetii, de exemlu: statea gol dupa pat ascuns pentru ca venise un parinte de al prietenii mele`tata`, sau eram in camera shi brusc la usha bate cineva... a fost foarte distractiv pe de alta parte, dar si speriati am fost foarte. totusi au mai fost foarte multe momente, dar nici un moment din viata mea cu prietena nu-l regret, poate cu alte prietene mai vechi, sau alte ocazii nu mau excitat niciodata asha de tare cumm mam excitat cu prietena mea. Incercati orice si oriunde, cel mai important e sa va fie bine unul cu altul.

    0
    0

  • gavrosh pe 19 Iun 2009, 16:40
    aproape oriunde

    eu s putin mai nebunatica,am incercat orce in materie de sex,si patul ptr mine este plictisitor,asa ca am facut sex pe unde mi a venit ,bineinteles si partenerul meu a fost de acord,o data am fost pe o cadire inalta,in plina zii in acpitala:))),si n padure e ff tare ,in masina,in avion,in lift,sub dus,....peste tot ,dar,cea mai tare chestie a fost undeva la munte ,eram mai multi prieteni si am fcut un picnic .....in fine distractie,si la un moment dat ,eu si prietenul meu am disparut,bineinteles mai mult timp cat sa se ingrijoreze lumea si au inceut sa ne caute,ne u gasit tocmai cand eram pe "ulme"..faza tare a fost faptul ca nu ne au deranjat,ci din contra fiecare si au cautata un loc si s au pus si eu pe treaba:))

    0
    0

  • simo pe 22 Feb 2009, 06:18
    sex pe masina

    sex pe masina ,de ce nu?incercarea moarte n are

    0
    0

  • dee pe 7 Feb 2009, 18:14
    fain articolul

    ...dar sa poti sa o faci intr-un loc public iti trebuie si mult curaj pe langa dorinta puternica.In masina mai merge dar in padure sau intr-un magazin e cam indraznet, nu?

    0
    0

  • lila pe 15 Ian 2009, 13:31
    Super idee

    E SUPER SA FACI ORIUNDE SI SA TE SIMTI IN AL 9 CER

    0
    0

  • Diana pe 9 Sep 2008, 02:39
    E bine

    Cu persoana iubita o poti face oriunde... interesant articolul... eu am facut in padure si a fost foarte frumos.

    0
    0

  • Tiganu pe 18 Iun 2008, 22:48
    Sex in Masina

    pana akum cea mai placuta experientza sexuala pt mn a fost in apa. m-am simtit k in rai...merita sa incerci mereu lucruri noi;)

    0
    0

  • sony pe 14 Apr 2008, 00:45
    Sex

    Am 19 ani si am avut parte destul de mult sex in viata mea timp de 4 ani, si pot sa spun ca unele din cele mai placute amintiri de pana acum sunt legata tot de relatii si sex, nu fiti robuzi mergeti la risc si o sa vedeti ca merita orice sacrificiu dac langa tine e persoana careia te poti incredinta.

    0
    0

  • matei andrei pe 24 Feb 2008, 21:59
    Sex

    Eu nu am facut niciodata sex dar cred ca e super

    0
    0

  • maria p. pe 2 Feb 2008, 19:35
    Mai cautati alte locuri

    Interesant sexul in cabina de proba... doar ca de obicei vanzatoarele vin mereu sa te intrebe cum iti vine obiectul probat, ah...

    0
    0

  • lenus pe 24 Ian 2008, 11:04
    Important?!

    Nu conteaza unde faci dragoste, important este sa te protejezi si sa te simti bine alaturi de persoana iubita.

    0
    0

  • ana pe 24 Dec 2007, 00:53
    sex inapa :D:D

    Cel mai marfa este sa faci in apa nu am sa uit... era apa sloi dar tot a fost frumos ;));))

    0
    0

  • draculina pe 8 Dec 2007, 15:11
    Sauna

    Foarte, foarte excitant... merita incercat, satisfactia e foarte mare, niciodata n-am sa uit;-))

    0
    0

  • Andreea pe 30 Nov 2007, 14:02
    in masina....

    eu zik ca e cel mai incitant lok....si daca mai lasi si o urma pe geamul aburit e si mai fain....iti aduci aminte de Titanic nu?

    0
    0

  • Monica pe 3 Nov 2007, 10:12
    in aer liber.......

    Intr-adevar, sexul in aer liber este foarte placut iar in ceea ce priveste ganganiile....chiar nu te mai intereseaza.

    0
    0

  • dragos pe 2 Nov 2007, 14:52
    parerea mea

    parereea mea este k sexul cel mai excitant este aksa in pat deoarece potzi sa incerci mult mai multe pozitii decat oriunde si fara sa risti sa s holbeze cineva la tine

    0
    0

  • cristina pe 2 Nov 2007, 09:25
    sexul

    a face sex in orice alt loc,altul in afara de cel ce esti obisnuit face foarte bine unei relatii!!!tot ce e nou e bine venit!!!

    0
    0

  • mona pe 31 Oct 2007, 15:21
    sinceritate

    cand iubesti cu adavarat nimic nu iti pare greu,rusinos sau nepotrivit.cu cat faci mai multe ,,nebunii,,impreuna cu persoana iubita cu atat sentimentele prind radacini.

    0
    0

  • Eu pe 31 Oct 2007, 13:03
    foarte incitant

    e foarte incitant sa faci dragoste unde ai chef,unde "iti vine" sa faci dragoste,sa nu tii cont de nimeni si nimic. sunt niste senzatii de neuitat! si cu cat e mai riscant cu atat senzatiile sunt mai puternice!

    0
    0

  • nicolletta pe 31 Oct 2007, 00:03
    da e super pentru unii

    e de-a dreptul o traznaie treaba cu magazinul,avionuu,si.........in masina,insa cu padurea sunt cu totul de acord,cu toate riscurile zburatoare,care te ciupesc cand iti este mai bine si mai frumos.in resc e ok va salut

    0
    0

  • marinela pe 29 Oct 2007, 18:21
    sex oricum

    pericolul de a nu fi prins te face sa te simti excitat.dar daca daca te prinde??????

    0
    0

  • naty pe 26 Oct 2007, 23:20
    liftu o idee buna

    dar timpul este scurt, nu cred ca poti bloca liftul, poate ramane blocat acolo........si mai ai si nevoie de o toaleta dupa, NU?

    0
    0

  • tazyzu pe 26 Oct 2007, 23:16
    interesant

    dar cui nu i-ar placea sa o faca in tren , intr-o seara de iarna .puteti avea norocul sa nu va deranjeze nimeni

    0
    0

  • elisabeta pe 26 Oct 2007, 19:24
    belea

    dar daca faci dragoste p o banca in plina strada????:))mai p intuneric..;)

    0
    0

  • Madana pe 25 Oct 2007, 21:02
    super

    dar si-a pus cineva problema ca toate astea au fost testate? dar..in lift?

    0
    0

  • mony pe 25 Oct 2007, 20:36
    fierbinte

    am facut sex in toaleta unuia dintre cele mai luxoase restaurante din bucuresti.ziua,ce ziceti de asta?????

    0
    0

  • ana pe 25 Oct 2007, 14:24
    fain

    foarte tare articolul, daca as avea si eu putin curaj as face-o in cabina de proba, dar cum nu cred ca as avea.....

    0
    0

  • KOMENTATOR pe 25 Oct 2007, 11:24
    SEX oriunde

    Sex se poate face oriunde, important este ca ambii parteneri sa se simta bine.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod