Sexul, cea mai plăcută metodă de a slăbi. Bebeluşele Cristina şi Ioana îl practică în fiecare seară

Dacă le-ai admirat siluetele şi te-ai întrebat cum reuşesc să păstreze tonifiate, află că nu dansul este secretul lor. Bebeluşele de la Cronica Cârcotaşilor au o altă metodă pentru a se

Dacă le-ai admirat siluetele şi te-ai întrebat cum reuşesc să păstreze tonifiate, află că nu dansul este secretul lor. Bebeluşele de la Cronica Cârcotaşilor au o altă metodă pentru a se păstra în formă.

Ioana şi Cristina fac furori pe ringul de dans, dar nu se menţin în formă cu vreo dietă specială, ci cu sex. "Este cel mai bun exerciţiu", a declarat Ioana pentru emisiunea Click! de la Prima TV.

Deşi a devenit nu demult mămică, bebeluşa Cristina are o siluetă perfectă şi asta, spune ea, pentru că face sex în fiecare seară cu soţul ei, Denis Ştefan.

Vedeta merge şi la sală, însă rar.

Nu sunt însă singurele vedete convinse de beneficiile majore pe care le oferă partidele regulate de sex. Într-un interviu pentru revista GQ, fosta soţie a lui Orlando Bloom, Miranda Kerr, a dezvăluit că sexul o ajută să arate şi să se simtă bine. "Am observat un lucru, că acum, când fac mai puţin sex, corpul meu nu mai e la fel de tonifiat", a mărturisit supermodelul în vârstă de 30 de ani. "Cu cât fac mai mult sex, cu atât mai bine sunt conturate braţele şi abdomenul meu", a adăugat ea.

Specialiştii confirmă că sexul este un mijloc plăcut de menţinere a sănătăţii.

Dr David Weeks, neuropsiholog la Royal Edinburgh Hospital, spune că cel mai bun mod de a rămâne tânăr este să ai un stil de viaţă activ. Weeks a realizat un studiu pe un eşantion de 3.500 de voluntari şi a ajuns la concluzia: cuplurile care fac sex de trei ori pe săptămână arată mai bine decât cei care fac mai puţin sex. "Sexul este un excelent exercitiu aerobic, pentru că măreşte ritmul cardiac şi ajută la pomparea oxigenului în corp, întărind sistemul imunitar, circulaţia sângelui şi te menţin subţire", explică medicul citat de Daily Mail.

Deşi nu este cel mai eficient mod de a slăbi, sexul contribuie la arderea a 100-250 de calorii pe oră şi întăreşte cele mai multe grupe de muşchi.

O persoană cu o activitate sexuală moderată, în care face sex de două ori pe săptămână, arde 5.000 de calorii pe an, echivalentul unei alergări uşoare pe o distanţă de 80 de kilometri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod