Sex. Totul despre afrodiziace: Îţi fac poftă de amor sau le iei degeaba?

Cu părere de rău te anunţăm că ciocolata nu are niciun efect asupra libidoului, dar consumată cu moderaţie te face mai fericită
Un studiu apărut în urmă cu două luni şi publicat în International Society for Sexual Medicine a analizat cele mai populare afrodiziace pentru a vedea dacă acestea au într-adevăr un efect sau le consumăm degeaba.

Se spune că unele alimente precum ciocolata sau vinul roşu au un efect afrodiziac, îmbunătăţind pofta de sex a ambilor parteneri. Dar să fie adevărat acest lucru sau nu au absolut niciun efect? Iată ce au descoperit cercetătorii despre cele mai folosite afrodiziace:


1. Ciocolata


Nu funcţionează!
În urma cercetării s-a constatat că ciocolata nu are absolut niciun efect afrodiziac. Ideea a pornit de la faptul că ciocolata conţine anumite substanţe care cresc nivelul serotoninei, efect care s-a considerat că ar avea vreo legătură cu creşterea dorinţei sexuale. Ei bine, cercetările arată că nu s-a constatat niciun efect asupra libidoului în cazul persoanelor care au consumat-o.


2. Stridiile


Nu funcţionează! Chiar dacă sunt considerate unele dintre cele mai erotice alimente, stridiile nu influenţează cu absolut nimic pofta de sex. Or fi asociate ele cu organele sexuale feminine, dar studiile arată clar că nu ai mai multă poftă de sex dacă le mănânci. Ideea a pornit de la faptul că stridiile sunt bogate în zinc, un mineral necesar pentru producerea testosteronului. În urma cercetărilor s-a constatat că dacă mănânci stridii nu creşte dorinţa sexuală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod