Sex. Tot ce trebuie să ştii despre orgasm ca să-l obţii mult mai uşor

Dacă partenerul dedică mai mult de 20 de minute preludiului, atunci statisticile arată că 9 din 10 femei se declară satisfăcute de partida de amor
Deşi s-au făcut sute de studii ştiinţifice pe seama lui, orgasmul feminin rămâne în continuare învăluit în mister. Spre deosebire de bărbaţi, care au orgasm aproape de fiecare dată când fac sex, pentru femei plăcerea supremă este mult mai dificil de obţinut. 

Preludiul este cheia

Mai puţin de o treime dintre femei au în mod regulat orgasm în timpul partidelor de sex, în timp ce trei sferturi dintre bărbaţi au întotdeauna orgasm în timpul partidelor de sex. Dar dacă partenerul dedică mai mult de 20 de minute preludiului, atunci statisticile arată că 9 din 10 femei se declară satisfăcute de partida de amor. Prin urmare, dacă vrei să nu ratezi niciodată orgasmul, preludiul plin de atingeri şi săruturi fierbinţi este obligatoriu!

Clitorisul este "butonul plăcerii"

Există multe controverse legate de tipurile de orgasm feminin. Până de curând se credea că există două tipuri de orgasm: vaginal şi clitoridian. Dar studii recente au descoperit că de fapt femeile nu pot obţine orgasm fără stimularea clitorisului sau a zonei din jurul lui, unde există o concentraţie masivă de terminaţii nervoase asemănătoare cu cea a penisului. De aceea, poziţiile în care clitorisul este stimulat sunt de preferat pentru că te aduc cu un pas mai aproape de orgasm, având în vedere că 70% dintre femei au orgasm ca urmare a stimulării directe a clitorisului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod