Sex: Top 7 fantezii erotice ale bărbaţilor. Cum visează să facă amor!

Bărbaţii au o imaginaţie foarte bogată atunci când vine vorba de sex, iar fanteziile lor variază de foarte puţine ori. Reprezentanţii sexului tare nu ezită niciodată să spună răspicat ce fantezii au, iar majoritatea masculilor au în cap aceleaşi gânduri.
Bărbaţii au o imaginaţie foarte bogată atunci când vine vorba de sex, iar fanteziile lor variază de foarte puţine ori. Reprezentanţii sexului tare nu ezită niciodată să spună răspicat ce fantezii au, iar majoritatea masculilor au în cap aceleaşi gânduri. Iată mai jos un top al celor mai frecvente fantezii pe care le au bărbaţii:

1. Amor în trei

Nu cred că am auzit niciodată, până în ziua de astăzi, un bărbat care să nu spună că nu visează la o partidă de sex alături de iubita lui şi de încă o femeie.

Această fantezie este, de departe, cea mai întâlnită în rândul bărbaţilor, care practic nu se mulţumesc cu o singură femeie. Masculii se excită la maximum atunci când se gândesc că pot face sex cu două femei, iar dacă reuşesc acest lucru, ei se consideră nişte masculi feroce.

Însă, atunci când vine vorba de sexul în trei, bărbaţii nu acceptă deloc ca cea de-a treia persoană care ia parte la partida de sex să fie tot un mascul.

2. Penetrarea orală adâncă

Deepthroat-ul, care este considerat de mulţi bărbaţi sexul oral suprem şi care constă în penetrarea orală cât mai adâncă, este o altă fantezie a bărbaţilor.

Cu toate că multe femei nu se simt bine când practică acest tip de sex, tot mai mulţi bărbaţi visează ca, măcar o dată în viaţă, să aibă parte de un sex oral aşa cum au văzut în filmele pentru adulţi.

3. Sexul în locurile publice

Această fantezie sexuală nu este la fel de comună ca celelalte două de mai sus, însă, chiar şi aşa, unii masculi îşi doresc să facă sex în public.

Dacă majoritatea femeilor visează la sex pe plajă, bărbaţii îşi doresc mai mult o partidă de amor pe o bancă din parc, într-un lift sau într-o cabină de probă.

4. Sex la duş

Dacă vă mai aduceţi aminte de emisiunea „Big Brother“, înseamnă că vă aduceţi aminte şi de puţin sex la duş. Chiar dacă în ţara noastră nu au fost promovate atât de mult scenele de sex din cadrul emisiunii, în Brazilia şi Argentina foarte multe persoane prezente în casa „Big Brother“ au făcut sex la duş în faţa a milioane de oameni.

Probabil că bărbaţii se gândesc tot mai des la acest tip de sex datorită filmelor pentru adulţi.

5. Partidele de dragoste filmate

Bărbaţii au multe fantezii, iar în ultimul timp tot mai mulţi masculi doresc să aibă pe telefon câteva poze sau filmuleţe cu iubitele lor dezbrăcate. Mai mult de atât, unii masculi chiar îşi doresc foarte mult să-şi filmeze actele sexuale.

6. Stiptease urmat de o partidă de sex

Chiar dacă nu este o fantezie foarte întâlnită în mintea bărbaţilor, intră şi ea în top. Dacă locuiţi împreună, aşteaptă-l acasă îmbrăcată sumar şi apoi fă un stiptease pe care să nu-l uite toată viaţa lui.

După partida de striptease, răsfaţă-l cu o partidă de sex oral, iar apoi faceţi sex până la epuizare.

7. Sexul pe masă

Ultimul loc în top îl ocupă sexul pe masă, nu pentru că şi-ar dori foarte mulţi bărbaţi acest lucru, ci pentru că este locul ideal pentru o partidă memorabilă de sex. În urma unui sondaj, masculii au spus că plăcerea lor este mai intensă atunci când fac amor pe masa din bucătărie, deoarece pot controla toate mişcările.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod