Sex. Top 5 lenjerii seducătoare cu care să-l înnebuneşti de Valentine's Day

Surprinde-l cu o costumație îndrăzneață sau una mai obraznică pentru a-l duce pe culmile plăcerii. Descoperă câteva modele pe care te poţi baza!


Cel mai frumos dar pe care îl poate primi ești chiar tu. Dar orice cadou special are nevoie de un ambalaj impresionant. Tot ce ai nevoie este o lenjerie intimă, sexy și erotică, care te va face să arăți de milioane și cu care îl vei da pe spate.

Abandonează rutina și pășește în lumea tabu a fanteziilor erotice. Împreună cu magazinul online Laris Fashion, ți-am pregătit o listă cu cele mai hot modele de lenjerie intimă pe care să le încerci de Valentine’s Day.
1 din 6

1. Babydoll negru pentru un look transparent, provocator

Deși opusă roșului, culoarea neagră crește tensiunea sexuală dintre voi doi și îl va fermeca datorită caracterului misterios. Bărbații sunt atrași de mister, iar lenjeria neagră te va transforma în cadoul perfect.

Format din două sau trei piese, baby doll-ul negru îți garanează că distracția nu se va termina prea repede și că el nu se va grăbi la deschis cadoul. Pregătește-te să îl vrăjești cu formele tale fine și atingerea fină a dantelei și satinului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod